|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Koty, možná bych ještě kromě vitamínů zkusila nějakou detoxikační kůru. Já jsem před otěhu dala očistu zeleným ječmenem a bylo to super. Ale možností je víc- ten ječmen je celkem drahá sranda.
Ten Femibion se teď celkem doporučuje, protože má jednu z nejvyšších hladin listovky. Jinak se doporučuje před otěhu brát vit. E a B (ale nevím přesně kterej, to si pohledej).
Není tady

Já timhle "očistám" tedy moc nevěřím
Mě někdo povídal že na to je výborná chlorella, ale tedy žádnej efekt sem nezaznamenala 
Není tady
No já mám doma ječmen i tu chlorellu, doporučovalo se to společně, mám to doma už asi 2 roky (když jsem byla jednou u moře s aerobikem, tak nás do toho navrtala cvičitelka)............. je fakt, že já na tyto věci nemám disciplínu, tak nějak jsem to užívala cca 3 týdny, je fakt že se mi vyčistila pleť, trochu jsem i zhubla a cítila jsem se líp................ je to fakt asi pro očistu těla, ale jako podpora pro otěhotnění asi ne......
jinak já beru Femibion, koupila jsem si ho, protože ho měli v lékárně v akci už na jaře po potratu
............ a beru ho dodnes - tu 800, po 12tt pokud se do něj dohrabu je Femibion 400
listovkou každopádně nic nepokazíš 
Upravil(a) KatjaCat (23. 12. 2008 22:34)
Není tady