18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Koty, moná bych jetě kromě vitamínů zkusila nějakou detoxikační kůru. Já jsem před otěhu dala očistu zeleným ječmenem a bylo to super. Ale moností je víc- ten ječmen je celkem drahá sranda.
Ten Femibion se teď celkem doporučuje, protoe má jednu z nejvyích hladin listovky. Jinak se doporučuje před otěhu brát vit. E a B (ale nevím přesně kterej, to si pohledej).
Není tady
Já timhle "očistám" tedy moc nevěřím Mě někdo povídal e na to je výborná chlorella, ale tedy ádnej efekt sem nezaznamenala
Není tady
No já mám doma ječmen i tu chlorellu, doporučovalo se to společně, mám to doma u asi 2 roky (kdy jsem byla jednou u moře s aerobikem, tak nás do toho navrtala cvičitelka)............. je fakt, e já na tyto věci nemám disciplínu, tak nějak jsem to uívala cca 3 týdny, je fakt e se mi vyčistila ple, trochu jsem i zhubla a cítila jsem se líp................ je to fakt asi pro očistu těla, ale jako podpora pro otěhotnění asi ne......
jinak já beru Femibion, koupila jsem si ho, protoe ho měli v lékárně v akci u na jaře po potratu ............ a beru ho dodnes - tu 800, po 12tt pokud se do něj dohrabu je Femibion 400
listovkou kadopádně nic nepokazí
Upravil(a) KatjaCat (23. 12. 2008 22:34)
Není tady