18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, tak u je konečně páátek:-).
Chci se zeptat jestli má některá z Vás zkuenost s tabletkama Mamavit. Já u je beru dva měsíc, ale nevím jestli jsou k něčemu dobré. Na mě, asi moc nefungují, ale mám kamarádku, která taky nemohla dlouho otěhotnět, začala uívat Mamavit a přila do jinýho stavu. To samé se ji stalo i u druhého mimíska.
Není tady
Přesně tak, berou se v těhotenství, ale píou tam, e je dobrý je uívat jetě před těhotenstvím a e by snad mohli pomoci k otěhotnění, tak nevim
Není tady
Není tady
určitě tyto tabletky k těhotenství nepomůou :-)
jedniné co má nějaký význam uívat v těhotenství a před otěhotněním je kyselina listová. Tyto těh.vitamíny je třeba uívat v zemích, kde se vitamíny nedostanou do těla matky v jiné formě.
Jsou to pouze reklamní triky. Moná pro dobrý pocit matky, bych brala tyto tabletky tak dvakrát do týdne.
Není tady
Já brala calibrum baby plan a teď beru GS mamavit (ale a jsem otěhotněla)..... taky si myslím, e to neovlivní otěhotnění, jen má příjem denní dávky vitamínků. My čekali na mimčo celý rok .....
Ale jinak drím palečky!!!!
Není tady
my čekáme u víc jak rok a půl a u je to móóóóóóóc dlouhý.
Proto, hledám vechny moný i nemoný radičky, aby se to u povedlo
Není tady
Já taky pouívám Calibrum baby plan, prý je dobrý, kdy se snaí otěhotnět. Jinak si zkus třeba koupit čaj z kontryhelu (nevím, zda jsem to napsala správně) prý taky dost pomáhá. Mají ho v kadé lékárně.....
Není tady
Ten jsem si koupila zrovna dneska.Tak od zítřka začnu čajíčkovat a uvidíme.Bylinky ničemu neukodí
Není tady
Ja to beru ted při kojení,ale prý je dobré uívat to i před otěhotněním,myslím e vitamínama se nic nezkazí.
Není tady
Není tady
ja brala Calibrum baby plan prvni trimestr a pry se to bere i pred tehotenstvim, pak jsem presla na Maternu, ale doporucuji brat predem i kyselinu listovou, ktera sice ve vitaminech je, ale pokud je neberes, tak aspon tu listovku samotnou.
jinak myslim ze vsechny ty tehot. vitaminy budou na podobnych bazich, ze v tom moc rozdily nebudou.
a jeste jsem nekde cetla ze se doporucuje pit trezalku
drzim palce, at se to co nejdrive povede:-)
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
my čekáme u víc jak rok a půl a u je to móóóóóóóc dlouhý.
Proto, hledám vechny moný i nemoný radičky, aby se to u povedlo
Ahojky já jsem tu nová, ale měla jsem, teda doufám e měla, ne e mám stejný problém, u mám skoro 4- letého syna, který se nám povedl okamitě a druhé mimi po jednom nezdaru nelo přes rok a půl. Kadý říkal nemysli na to, ale ono je to těký, take výsledek byl nulový. Párkrát opoděná menstruace a u mizerný pocit. Loni před vánoci jsem si nala brigádku abych si přivydělala korunky před vánoci, take jsem chodila domů utahaná, s manelem jsem se viděla jen večer a to jetě byl klid, jen pokud malej nezlobil. No a po skončení brigády jsem skoro po dvou letech zjistila, e jsem těhotná.
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Ahoj holky, tak u je konečně páátek:-).
Chci se zeptat jestli má některá z Vás zkuenost s tabletkama Mamavit. Já u je beru dva měsíc, ale nevím jestli jsou k něčemu dobré. Na mě, asi moc nefungují, ale mám kamarádku, která taky nemohla dlouho otěhotnět, začala uívat Mamavit a přila do jinýho stavu. To samé se ji stalo i u druhého mimíska.
Viera:
Mamavit beru 3.rokem. Celé první těhotenství, stále kojím a jsem znovu gravidní. Myslím, e to je dobrý přípravek
Ahojte. Taky beru Mamavit, ale začala jsem a po zjitění, e jsem těhule. Jinak k tomu otěhotnění. Já otěhotněla ve velkým stresu a ty poslední dva měsíce před otěhotněním jsem rozhodně extra zdravě nejedla. A před tím, kdy jsem do sebe ládovala samý vitamíny tak nic, take to asi opravdu nijak zvlá nepůsobí, ale u sekám dobrotu:-) Jsem v 9tt.
Není tady
Ahojte, tak i já beru Mamavit, ale pořád ne a ne otěhotnět
Ale doufám, e se to jednou podaří....
Jinak Mamavit celkem dobře snáím, nemám po něm těko v aludku. Některé preparáty toti někdy nesedí...
Není tady
Určitě se nám to vem jednou podaří a budou z nás krásný těhule:-)
Není tady
Ahojky,ja brala pred otehotneneim Calibrum Babyplan a po 1 trimestru GS Mamavit.Ted pomalu snizuji davku z jedne denne na 3 x do tydne,aby se nam nenarodil obr a hlavne se rika ze se pak deti casteji prenaseji.. U prvniho tehotenstvi jsme barala take Mamavit a mam s nim dobre zkusenosti...
Obe deti se nam povedli na poprve...
Drzim palce at brzy se z vas stanou krasne tehulky
Není tady
Vitamínové přípravky vliv na samotné otěhotnění určitě nemají. Jde spí o to,e se srovnají v těle vechny nedostatky vitamínů a tělo je dobře připraveno na případné těhotenství.
Já brala pouze na začátku těhotenství GS mamavit ,ale doktorka mi říkala, e kdy těhotná ena se normálně, dobře stravuje, tak nepotřebuje ádné jiné doplňky a je to skutečně jen vyhazování peněz.
Vechny ty prvky a vitamíny najdete ve své stravě a tenhle "přídavek" je jaksi to samé,take pokud dobře jíte, nemá cenu brát jetě nějaké vitamínové doplňky.Ale kadého věc samozřejmě.
Není tady
Nemyslím si, e by vitamínové přípravky byly vyhazování peněz, obzvlá v těhotenství. Minimálně kys. listová, jód a elezo jsou potřeba v podstatně větím mnoství, ne v běném vyváeném jídle. A při těhotenských nevolnostech tím spí.
Není tady
Ahojky holčiny, tak jsem si pročetla názory. Musím říct, e teď plánujeme mimíska. Před chvilkou jsem si koupila listovku a přemýlím jaký jiný přípravek si koupím. U prvního prcka jsem nic nebrala. Ale jeliko mám teď trochu hektické období v práci tak bych ráda dodala tělu nějaké vitanímy.
Slyela jsem o materně, ale prý se po ní rodí velké děti :-) tak to asi nebudu ryskovat, mu je dost velký tak aby jsme neměli slůňátko :-)
Není tady
Koty, já moc nevěřím tomu, e vitamíny mají nějak extrémní vliv na velikost. Je tam spousta dalích faktorů - dědičnost, vliv okolí, nedej boe kouření, atd. Já brala celý těhotenství vitamíny a holka byla 48cm a 3,20kg. Take úplně v normě. Známá nebrala nic -měla strach z velkýho děcka - a kluk měl 4,65 (oni jsou celkově mohutnějí, tak to prostě bylo).
Vechno je hrozně individuální a záleí jen na tvém rozhodnutí. Ale pokud nemá vyváenou stravu (třeba jí málo zeleniny) - tak bych nějakej vitamínek nezavrhovala.
Jinak já před otěhu i v těhu beru Femibion - pro začátek je vhodný Femibion 800.
Není tady
Ivanko, nemám z toho strach, e bych měla nějak velké mimi, jen jsem to slyela. Určitě si nějaký vitamínek najdu, protoe sice zeleninku jím, ale nemám pravidelnou stravu díky zaměstnání. Nechci nic podcenit. Proto jsem tady koukala co komu jak vyhovuje a také na názory. Na vitamínech nevidím nic patného určitě jsou potřeba.
Není tady
Já jsem brala kdysi maternu, a teď beru Mamavit, protoe jsem pot. alergik a spoustu vitamínu nemám. Ale kdyby vitamíny pomáhaly k otěhu, tak jsem zaslouilá matka.
Není tady