29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, prosím můžete mi poradit, potřebuji rádýlko nebo vykrajovátka na vánoční cukroví. Vykrajovátka, potřebuji jednolité, abych mohla najednou vykrojit celé vyválené těsto, nebo vykrojit rádýlkem.
Prosím poraďte jestli u Vás je možné sehnat nebo na koho se obrátit.
Není tady
Vykrajovátka prodávají v domácích potřebách a nebo všelijakých hypermaketech,kde je toto oddělení.Koukni tam.
Není tady
Na to jednolité vykrajování je takový váleček, je to úplně bezodpadové . vyválíš plát, přejedeš tím válečkem, máš vykrájené tvary co pasujou přesně do sebe a zůstanou jen okraje... zkus zadat do hledáčku a taky se podívej v normálních domácích potřebách
jo a určitě ho budou prodávat až bude u vás mikulášský trh - jestli to není už pro tebe moc pozdě
Upravil(a) Bety (30. 10. 2008 10:22)
Není tady
Jak píše Bety,
na internetu, v domácích potřebách , na předvánočních trzích. Válečky -jeden na menší a jeden na větší tvary mám ještě po mamince,ale už je zase vyrábějí a na trzích se dají koupit určitě. Jde to s nima rychle a přesně, ale vykrajují jen tvar oválků. Mně to nevadí, pěkně se lepí k sobě. Stejně je různě ozdobím, ani si nikdo nevšimne, že je výchozí tvar stejný. Je možné, že tento tvar výrobce inovoval do různějších tvarů, ale to nevím.
Není tady
inovace už proběhla, jsou to různé tvary poskládané do sebe
Není tady
Tak to jsem nevěděla, ale určitě půjdu okouknout. Jak se znám, bude se mi líbit plno všelijakých šikovných udělátek, to zas něco přikoupím.
Není tady
Moc děkuji za rady.
Není tady
Něco jsem našla
Upravil(a) bloncka (2. 11. 2008 0:13)
Není tady
Bloncka, moc děkuji je to přesně to co jsem potřebovala. Ješ skvělá, díky.
Není tady
Bety napsal(a):
inovace už proběhla, jsou to různé tvary poskládané do sebe
Ať dělám, co dělám, tak takový váleček nikde na netu nenacházím. Můžete mi někdo poradit?
Není tady
Peťka napsal(a):
kupovala jsem vse na internetu, tam mas nejvetsi vyber.
uz jsem zapomnela, na jake strance, ale mozna to byla tahle:
Kurnik, tohle mě sejří! Fakt by se mělo rozlišovat co je reklama a co je rada! Takovou cenzuru jsem nikde jinde nezažila a v tomhle je babinet hroznej!
Není tady