|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
K obědu hovězí vývar se zeleninou, špenát, brambor, hovězí maso, k večeři pangas na grilu se zeleninou.
Není tady
Slepičí polívka, smažené kuře s bramborovou kaší a salát z čínského zelí, ke kávě piškotové řezy se šlehačkou a mandarinkami zalité želatinou.
Není tady
Medvedí tlapy s brambory+ zeleninová obloha, polívča:pořádný vývar
a jestli sa zadaří.tak něco upeču 
Není tady

Hovězí na celeru s rejží.
Není tady
segedýn s knedlíkem a něco z kuřecích prsou ...
Není tady
jelítka a jitrnice, kyselé zelí a br. kaše
Není tady
kuřecí stehna na zelí s bramborem/všechno v jednom pekáčku/
Není tady
Kuřecí řízky, brambor, zelenina.
Není tady
Dnes polívka hovězí od včerejška - dnes se se smaženým hráškem, šunkofleky, okurka, jablečný koláč upeču odpoledne
Není tady

tak jsem delala ty pecene plnene papriky(mnamka) a knedlik delany z pekarny, a taky dobry....
Není tady
segedínský guláš, buchta s borůvkama
Není tady

hrachová polívka ze včerejška, vepř. řízky brambory a okurečky
Není tady

pečené kuře s kari rýží a halušky se zelím a slaninou
Není tady

se sýrem a zelenou petrželkou
Není tady

Bety, zas nedáš večer pokoj, zas mám reflex, jak od Pavlova 
Není tady
co mám dělat nemůžu si pomoct ráno jsem byla plavat a tam mi děsně vyhládlo....
Není tady
Bety, sekanou jsi i v pekárně umíchala? Z jakého množství masa jsi ji pekla? Já jsem ji pekla z kila a měla jsem pocit, že se pekárná při míchání moc trápí
.
Není tady
Ne já jsem míchala jako obvykle v robotu Bosch, sekanou v něm vždycky míchám a pekla jsem z kila masa + 200 g strouhaný sýr (akce Lidl velká sleva) a obvyklé přísady podle chuti a pekla jsem hodinu a půl.
Není tady
Fidorka napsal(a):
dnes kuře na paprice s farfalkama.
pverica1: skvělej nápad, díky! Jak je děláš ty? Tenké, pečené, nebo tlustější smažené v lívanečníku?
Tenké a křupavé!!!
Strašně málo mouky,spíš zahušťuji struhankou !!! Pak jsou mňam!

Není tady
aprill napsal(a):
Bety, sekanou jsi i v pekárně umíchala? Z jakého množství masa jsi ji pekla? Já jsem ji pekla z kila a měla jsem pocit, že se pekárná při míchání moc trápí
.
aprill: Já peču sekanou běžně v pekárně,ale raději míchám taky mimo.Zdá se mi,že tu sekanou pekárna nezvládá
pořádně promíchat! Jinak super!
Není tady
Fidorka napsal(a):
dnes kuře na paprice s farfalkama.
Fidorko co to je?
Není tady
Pečené vepřové koleno s chlebem,křen,hořčice..okurčičky

Není tady