1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
tak Oto, na ten nákyp mám já názor jako Ty na brokolici .... asi vzpomínky z dětství ...
dnes nevařím - pozvala jsem vnučku do pizzerie a zítra pro změnu jdu k mamince na svíčkovou :-))))
Není tady
Ivco, co nadělám, já jsem masovej a holky na sladký
Dnes naloený vepřový kousky, asi s chlebem.
Není tady
Včera jsem koupila pěkný rotěnec take dnes budou klasické rotěnky, rýe (já asi kuskus).
Není tady
upeču naloené kuřecí stehna ,brambor a jablkový trůdl
Není tady
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou, koprová omáčka s hovězím masem a h.k., zítra gulá z václavek:P
Není tady
Polévka - soljanka, játrová omáčka s rýí, kyselý okurek. Dezert budu dělat tiramisu - poprvé, snad se mi povede:-))
Není tady
Dneska omáčka ze srdíček s rýí, zítra pečené krůtí aninevímco (sáhla jsem do mraáku ) se ouchaným bramborem. Jako dezert asi udělám pudinkový pohár.
Bramborová polévka s kořenovou zeleninou a hlívou ústřičnou, rýový nákyp s ovocem.
Není tady
Oběd - Smaený květák s bramborem m.m., rajčatový salát.
K večeři pagety s vepřovými nudličkami v tomatové omáčce, sypané sýrem.
Zítra oběd - kuřecí stehna pečená s jablky a brusinkami, s kuskusem, pak jetě udělám pekáč zelených penátových těstovin s mletým masem, nivou a bílým zelím, tím se budem ivit jetě v pondělí, ne-li v úterý
Není tady
bramborový gulá
Není tady
Soljanka od včerjka, segedínský gulá, knedlík a tiramisu, které bude u dobře odleelé jako moučník
Není tady
Vývar s kapáním, raniči, brambor a zelný salát.
Není tady
Obalovaný pangas s bramborama.
Není tady
na zítra francouzské brambory - dělám je i s mraenou zeleninou a hned mám pocit, e je to zdravé jídlo ...))
Není tady
ivca napsal(a):
na zítra francouzské brambory - dělám je i s mraenou zeleninou a hned mám pocit, e je to zdravé jídlo ...
))
Hodně proloený zdravou uzeninou
Není tady
Smaený kuřecí řízek, opékané brambory a brkae
Není tady
Ota napsal(a):
Jsem četla "obáváný", tak ve mně hrklo S touhle rybou se zatím míjím, my radi sem tam pstruha nebo lososa
Judita napsal(a):
Ota napsal(a):
Jsem četla "obáváný", tak ve mně hrklo
S touhle rybou se zatím míjím, my radi sem tam pstruha nebo lososa
Kdepak obávaný, milovaný. Konečně ryba u který nezaskočí
Není tady
Včera kuře na paprice, HK
Dneska bramboračka s houbami, pečené kuře s rýí. Jako dezert zmrzlinový pohár.
Není tady
My měli nechutnou přeírací neděli: v sobotu vinné klobásy s brkaí, drůbková polévka s játrovými knedlíčky, ovocný koláč na plech, večer sádlové housky rybí salát s jogurtem
V neděli :kachny ( opravdu v mnoném čísle , pekla jsem pro 10lidí dvě ) s houskovým knedelem, zelím. Ořechový dort , narozeninový .
Te´d jsem mrtvá a plotnu nechci do úterý vidět....
Není tady
Dnes to jistí kyselica s chlebem,páč není čas na blbosti..
Není tady
paněltí ptáci, v Česku dělaní, s rejí.
Není tady
zapečené těstoviny se penátem a česnekem
Není tady