29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak Oto, na ten nákyp mám já názor jako Ty na brokolici .... asi vzpomínky z dětství ...
dnes nevařím - pozvala jsem vnučku do pizzerie a zítra pro změnu jdu k mamince na svíčkovou :-))))
Není tady
Ivco, co nadělám, já jsem masovej a holky na sladký
Dnes naložený vepřový kousky, asi s chlebem.
Není tady
Včera jsem koupila pěkný roštěnec takže dnes budou klasické roštěnky, rýže (já asi kuskus).
Není tady
upeču naložené kuřecí stehna ,brambor a jablkový štrůdl
Není tady
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou, koprová omáčka s hovězím masem a h.k., zítra guláš z václavek:P
Není tady
Polévka - soljanka, játrová omáčka s rýží, kyselý okurek. Dezert budu dělat tiramisu - poprvé, snad se mi povede:-))
Není tady
Dneska omáčka ze srdíček s rýží, zítra pečené krůtí aninevímco (sáhla jsem do mražáku ) se šťouchaným bramborem. Jako dezert asi udělám pudinkový pohár.
Bramborová polévka s kořenovou zeleninou a hlívou ústřičnou, rýžový nákyp s ovocem.
Není tady
Oběd - Smažený květák s bramborem m.m., rajčatový salát.
K večeři špagety s vepřovými nudličkami v tomatové omáčce, sypané sýrem.
Zítra oběd - kuřecí stehna pečená s jablky a brusinkami, s kuskusem, pak ještě udělám pekáč zelených špenátových těstovin s mletým masem, nivou a bílým zelím, tím se budem živit ještě v pondělí, ne-li v úterý
Není tady
bramborový guláš
Není tady
Soljanka od včerjška, segedínský guláš, knedlík a tiramisu, které bude už dobře odleželé jako moučník
Není tady
Vývar s kapáním, ražniči, brambor a zelný salát.
Není tady
Obalovaný pangas s bramborama.
Není tady
na zítra francouzské brambory - dělám je i s mraženou zeleninou a hned mám pocit, že je to zdravé jídlo ...))
Není tady
ivca napsal(a):
na zítra francouzské brambory - dělám je i s mraženou zeleninou a hned mám pocit, že je to zdravé jídlo ...
))
Hodně proložený zdravou uzeninou
Není tady
Smažený kuřecí řízek, opékané brambory a brkaše
Není tady
Ota napsal(a):
Jsem četla "obáváný", tak ve mně hrklo S touhle rybou se zatím míjím, my radši sem tam pstruha nebo lososa
Judita napsal(a):
Ota napsal(a):
Jsem četla "obáváný", tak ve mně hrklo
S touhle rybou se zatím míjím, my radši sem tam pstruha nebo lososa
Kdepak obávaný, milovaný. Konečně ryba u který nezaskočí
Není tady
Včera kuře na paprice, HK
Dneska bramboračka s houbami, pečené kuře s rýží. Jako dezert zmrzlinový pohár.
Není tady
My měli nechutnou přežírací neděli: v sobotu vinné klobásy s brkaší, drůbková polévka s játrovými knedlíčky, ovocný koláč na plech, večer sádlové housky rybí salát s jogurtem
V neděli :kachny ( opravdu v množném čísle , pekla jsem pro 10lidí dvě ) s houskovým knedelem, zelím. Ořechový dort , narozeninový .
Te´d jsem mrtvá a plotnu nechci do úterý vidět....
Není tady
Dnes to jistí kyselica s chlebem,páč není čas na blbosti..
Není tady
Španělští ptáci, v Česku dělaní, s rejží.
Není tady
zapečené těstoviny se špenátem a česnekem
Není tady