29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Těstoviny s kuřecím masem a smetanou
Není tady
zapečené brambory přelité sýrovou omáčkou
Není tady
Pórková polívka, špenát s gnochchi a volským okem pro manžela a dceru, já na TOPINCE, což miluju...Bašta to byla
Není tady
zapecene kureci platky s sunkou, syrem a zalite smetan.cesnekovou zalivkou, k tomu brambory.
Není tady
zapečená brokolice z pytlíku od Vitany,zasypaná sýrem
Není tady
Polévka kulajda a zelí ( z kysaného ) s pečeným a knedlem - dojídáme od včerejška.
Není tady
Zabijácký vývar z kostí za 10 korun! Do toho jen kapustičky, žádný masox - bašta plná kolagenu!
Není tady
Domácí hamburgery Jen rychlovka, protože se poprvé chystám dělat medovník a to bude na dlouho...
Není tady
brambory,pečené kuřecí stehna,okurkový salát
Není tady
přírodní plátky a brokolicové krokety
Není tady
Něco jako guláš... Maso je na guláš, zelenina, co dům dá, a uvidíme, co z toho vzejde.
Není tady
Teda já bych si dala hubník až bych brečela.... u nás jen zeleninový salát s Balkánským sýrem + pečivo .....
Není tady
cocka s volskym okem a parek
Není tady
Zapečená kuřecí prsa v sýrové omáčce, těstoviny, okurkový salát
Není tady
Dnes kulajda a houbové karbenátky s bramborovou kaší,
zítra pangas oballený v sýrovém těstíčku se sezamem a br.salát,
v neděli kuře s rýží.
Není tady
čočka na kyselo a opečený párek
Není tady
dneska jsme meli cizrnu http://www.nadoma.cz/recepty/52743-cizrna-na-rajcatech/
Není tady
Kmínová polévka, čínské placičky z kuřecího masa, brambory.
A ještě ořechová bábovka.
Není tady
Kuřecí vývar se zeleninou a nudličkami. Vepřové maso na papričkách s bram. knedlíkem.
Není tady
pečená krkovice, vařený brambor, hlávkové zelí
Není tady
Vývar s knedlíčky, pečená vepřová panenka, brambory, sýrová omáčka. Medovník
Není tady
Teda tady se dnes baštilo Já dělal rejžovej nákyp
Není tady