Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 28. 10. 2008 20:27

Babe in the wood
♥------

Vice jak 2 měsíce po rozchodu

:(Zdravím vás,já nechci nikoho zatěžovat svými problémy jenomže ja už to ze sebe prostě potřebuji dostat ven sad o prázdninác mi přítel po ročním vztahu řekl,že je konec ze dne na den mi oznamil ,že mě již nemiluje že me nechce ,že ho to nebavi,že ted prostě touží po samotě.Dnes je to už vice jak dva měsíce a já mám pocit,jakoby se to stalo včera sad ještě k tomu jsem se dozvěděla že už nějaký ten týden chodí s jinou,dokonce ze stejné školy jako jsem já (mimochodem tam bohuzel chodi i on) sad všichni se mi smějou a vyčitají mi,že jsem ho stale nedostala z hlavy ,stále mi radí ať se chodím bavit ale ja to opravdu dělám jen mi to prostě vůbec nepomáhá,nemůžu se prostě smířit s tím,že už je v jeho náruči jiná,náž vztah mi připadal bezchybný stále toužil být semnou a upřímně ja už toho někdy měla plné zuby ale nedala jsem nic na sobě znát a on mi na konec vyčetl,že jsem mu nedala ani žadnou svobodu:grater: nemůžu jej vyhnat z hlavy,ano přiznávám byl pro mě ta opravdová první láska ale ja se tolik bojím,že už nikdy nic tak kraásného neprožiju,že už je v mých 16ti letech pro mě vše ztraceno,všichni mi říkají ,že jsem hlouupá ale když mi je stále den ode dne hůř a hůř a říkám si ,že na světě není nikdo tak fajn jako byl on:(nj asik si říkáte že jsem jen šáhlá puberťačka ale tendle vztah ve mě zanechal něco tak silného....

Není tady

#2 28. 10. 2008 20:37

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Re: Vice jak 2 měsíce po rozchodu

A jaká je otázka? Co chceš vědět? Co chceš?

Není tady

#3 28. 10. 2008 20:38

Babe in the wood
♥------

asik jsem čekala vaše zkušenosti

Není tady

#4 28. 10. 2008 20:50

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Babe in the wood napsal(a):

asik jsem čekala vaše zkušenosti

Dobře... první ne-platonická láska v 18-ti, pak řada vztahů které nevyšly, a teprve téměř v 31 letech vztah, který přes 2,5 roku funguje... :-)

Takže neboj, z první lásky se vylížeš, a budou další a další...

Nech si čas, smutni... chce to čas. V 16-ti máš všechno před sebou.

Nějaká jiná KONKRÉTNÍ otázka? Když se nezeptáš, není na co odpovídat...

Není tady

#5 28. 10. 2008 20:56

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

zkušenosti? no si ještě mladý kotě, prostě to nech plavat, ze zkušenosti bych se vsadila, že vztah ukončil protože se mu zalíbila jiná. Takových karabolů bude víc, netrap se tím, opravdové starosti jsou jinde a poslechni holky, chod pařit bude líp a potkáš nekoho kdo tuhle věc, která se ted jeví jako šílená, zahojí wink
jednou na to budeš vzpomínat s úsměvem

dum spiro spero

Není tady

#6 28. 10. 2008 21:35

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

a říkám si ,že na světě není nikdo tak fajn jako byl on:(nj asik si říkáte že jsem jen šáhlá puberťačka ale tendle vztah ve mě zanechal něco tak silného....

Máš pravdu, na světě není nikdo tak fajn, jako je on, nic nebude už tak silné, jako bylo tohle stolt
Jsi TEĎ už spokojená?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#7 28. 10. 2008 21:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Pan, klid smile v 16 jsme si to o tom s kterým jsme se zrovna rozešly asi myslely všechny wink

Upravil(a) PPavlaa (28. 10. 2008 21:50)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#8 28. 10. 2008 22:12

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

No nevím Pan, od kočky v tomhle věku těžko můžeš čekat nadhled a sebereflexi, která většinou chybí i dospělým v podobné situaci  wink
Babe já vím že to bolí, ještě si pamatuju, jak to bolelo mě a jak mi vůbec nepomohlo, když mi starší a zkušenější říkali, že to přejde. Nevěřila jsem. Přešlo. Teď jsem šťastně vdaná. Taky budeš, ale napřed si tuhle bolest musíš odžít a prožít. Je normální že to bolí i po 2 měsících. Do ničeho se nenuť. Když se ti nechce ven a bavit se, tak se nebav. Dej si čas na zahojení. Ono to přejde. Fakt smile pussa A přijdou lepší a lepší kluci, kupa dětí, šťastnej život - aspoň tak ti to přeju smile

Upravil(a) Ronja (28. 10. 2008 22:24)

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#9 28. 10. 2008 22:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

teda Ronjo, to jsi napsala moc hezky smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#10 28. 10. 2008 22:24

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

jéééé, já bych tak chtěl aby mi zase bylo 16 a řešil jsem zklamání z první lásky..... smile

Není tady

#11 28. 10. 2008 23:19

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Já se z první lásky v šestnácti vylízávalo do dvaceti a vůůůbec bych to nechtěla zažít znova. A opravdu to už nikdy nebylo takové - protože já už nejsem taková.
Nejsi hloupá, spadla jsi poprvé na hubu a to moc bolí.

Není tady

#12 29. 10. 2008 9:01

mashanka
Zablokovaný

Nejsi hloupá. Ale uvidíš, že zažiješ ještě daleko krásnější chvíle.

To, že ti trvá tak dlouho ho dostat z hlavy, je způsobeno hlavně tím, že pustil k vodě on tebe. Je v tom kromě bolesti i trochu té uražené ješitnosti, že jsi byla ta, na kterou se někdo vykašlal.
Možná si prostě vyspělejší, než on a on cítil, že máš potřebu závaznějšího vztahu, než on. Přiznejme si, v 16,17,18... je kluk ještě dítě. Neumí vážné vztahy - nemůže za to

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#13 29. 10. 2008 9:05

mashanka
Zablokovaný

Martinka1 napsal(a):

A jaká je otázka? Co chceš vědět? Co chceš?

"ja už to ze sebe prostě potřebuji dostat ven"

Není tady

#14 29. 10. 2008 9:09

mashanka
Zablokovaný

PetrHl napsal(a):

jéééé, já bych tak chtěl aby mi zase bylo 16 a řešil jsem zklamání z první lásky..... smile

Tak to já ne. Tenhle věk je strašně nesvobodný. Mně je 40 a to je teprve život storstark

Není tady

#15 29. 10. 2008 9:19

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

Tu první "vážnou" lásku v 17 letech jsem ze své hlavy nedostala nikdy - asi rok mi trvalo, než to přebolelo po rozchodu, ale vzpomínky - moc hezké - ty zůstávají...... smile
A je to moc dobře. V 17 jsem nevěřila, že bych mohla ještě zažít lásku, v 35 jsem se v tomto utvrdila, a dnes ve 40 vím jak moc jsem se mýlila.... tummenupp

Neboj, i když to teď bolí, a v 16 letech to bolí opravdu moc, když už nic jiného, aspoň můžeš o tom vztahu přemýšlet, a až se najde někdo lepší než první přítel, a on se 100% najde, tak už třeba budeš některé věci řešit jinak a líp....

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#16 29. 10. 2008 9:20

jindra
♥♥♥♥---

Pandorraa napsal(a):

a říkám si ,že na světě není nikdo tak fajn jako byl on:(nj asik si říkáte že jsem jen šáhlá puberťačka ale tendle vztah ve mě zanechal něco tak silného....

Máš pravdu, na světě není nikdo tak fajn, jako je on, nic nebude už tak silné, jako bylo tohle stolt
Jsi TEĎ už spokojená?

Co myslíš, že jsi jí tíhle ukázala tongue je jí 16 vissla

Upravil(a) jindra (29. 10. 2008 9:21)

Není tady

#17 29. 10. 2008 12:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Docela by mne zajímalo, BI, kde beretu tu drzost pdceňovat šestnáctiletou holku, že nedokáže použít sebereflexi a odstoupit od svého trápení.

To, že my byli v šestnácti naivní děti, neznamená, že takoví jsou VŠICHNI dnešní šestnáctiletí.
Mnohdy svým nadhledem strčí do kapsy i stále lkající čtyřicítku.

A já prostě nevím, JAKÁ je právě Babe. Vy ano?

Není tady

#18 29. 10. 2008 12:59

jindra
♥♥♥♥---

Pandorraa napsal(a):

Docela by mne zajímalo, BI, kde beretu tu drzost pdceňovat šestnáctiletou holku, že nedokáže použít sebereflexi a odstoupit od svého trápení.

To, že my byli v šestnácti naivní děti, neznamená, že takoví jsou VŠICHNI dnešní šestnáctiletí.

No, ty to musíš vědět. godlike
Jen ty přeci poznáš z pár řádek kdo je schopen sebereflexe a kdo ne winkbig_smile

Upravil(a) jindra (29. 10. 2008 13:08)

Není tady

#19 29. 10. 2008 13:01

jindra
♥♥♥♥---

.

Upravil(a) jindra (29. 10. 2008 13:02)

Není tady

#20 29. 10. 2008 14:59

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jindra napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Jen ty přeci poznáš z pár řádek kdo je schopen sebereflexe a kdo ne winkbig_smile

A ty sis v mých řádcích opravdu přečetla, že já to VÍM? Napsala jsem něco takového?

Není tady

#21 29. 10. 2008 15:13

jindra
♥♥♥♥---

Pandorraa napsal(a):

jindra napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

A ty sis v mých řádcích opravdu přečetla, že já to VÍM? Napsala jsem něco takového?

Ano, napsala.wink

Není tady

#22 29. 10. 2008 19:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jindra napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

jindra napsal(a):

Ano, napsala.wink

Hmm..no když ti to udělá dobře, tak asi napsala. Tedy pro tebe jistě. Možná, že právě  problém se sebereflexí je tvé současné téma reta

Není tady

#23 29. 10. 2008 22:52

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Babe, to, o prožíváš, je normální. Nemůžeš se toho zbavit, máš to ještě pod kůží....

Ani já nechápala, když jsem byla ve Tvém věku, že kluk dal přednost holce, která se mi nezdála být žádným zázrakem. Byla třeba daleko silnější, než já, pořád se něčemu hloupě smála a podbízela se druhým. Jak to dokázala? Divila jsem se. Jsem tak špatná?  Až za hodně dlouho jsem pochopila, že ten kluk /za velice krátký čas se na ni stejně vykašlal a šel zase hledat dál/ prostě jen hledal něco, o čem snad ani sám nevěděl, jak to vypadá. Bylo to na základce a měla jsem pocit, že se na mě celý svět kouká opovržlivě.

Při pozdější známosti na střední škole to tak nějak vyšumělo do ztracena, ale starší o nějaký ten rok jsem pochopila, že život není jenom o tom, potkat jednoho a s ním být navěky. Že jsou lidi, s nimiž si člověk rozumí líp, že jsou lidi, s nimiž si člověk rozumí hůř, a že ten život je vlastně o potkávání. Byli jsme o hezkých pár let starší, když jsem ho potkala. Řekl mi otevřeně: TEHDY JSEM NEVĚDĚL, ŽE TA HOLKA Z PRVNÍHO PATRA STOJÍ ZA VÍC, NEŽ JSEM BYL SCHOPNEJ VE SVÝCH DEVATENÁCTI POCHOPIT. Neměla jsem co dodat. Bylo to pryč.

Pak jsem se vdala. Tentokrát jsem si taky myslela, že to je navždy. Když se ohlídnu zpátky, přehlížela jsem řadu varovných signálů, nemaje přílišných zkušeností, no a tak to po dlouhých letech a pár životních karambolech dopadlo oboustranně uvítaným rozvodem. To víš, že mě to vyřídilo. Ale tady už jsem věděla životem potvrzený fakt, že NĚCO ŠPATNÉ JE VŽDYCKY PRO NĚCO DOBRÉ. Dá se tedy říct, že každý rozchod mě obohatil, protože mi otevřel cestičku zae někam dál.

Dneska žiju sama a vídám se s člověkem, který mi život hodně obohacuje. Jasně, že tahle láska je největší. Umím si ji užít a prožít, ač mi je třikrát tolik, co Tobě. Nevěřila jsem, že mě v mém věku potká něco tak hezkého. Nesázím už ale na lásku k muži jako na alfu a omegu svého života. Baví mě moje práce, mé koníčky, mám hodně známých. Léty vycvičená vím, co si vzít na sebe a jakou voňavku si vybrat. Umím vyjít s druhýma, umím být doma sama se sebou. Koukám se na život pozitivně. Nevěřila bys, jak to pomáhá. Lidi Ti pak vyjdou napůl vstříc.

Je možné, že časem přijdu i o tuhle lásku. Vím, že mě to na kolena nesrazí, i když by to hodně bolelo. Stokrát člověk upadne, stokrát může i vstát. Určitě ležet na zemi nezůstanu. Na to je života škoda, nemyslíš...?

Není tady

#24 30. 10. 2008 15:21

jindra
♥♥♥♥---

Pandorraa napsal(a):

jindra napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Ano, napsala.wink

Hmm..no když ti to udělá dobře, tak asi napsala. Tedy pro tebe jistě. Možná, že právě  problém se sebereflexí je tvé současné téma reta

Jaké SOUČASNÉ  mé téma máš na mysli ? smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí