29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ten hnev na neho som vyriešila tak, že som mu poslala sms, že som veľmi na neho nazlostnená a od hnevu nemôžem spať. Ono - podľa toho ako sa správa, tak ma má viete kde, ale aspoň sa mi uľavilo.
Není tady
sunyata napsal(a):
Anjika napsal(a):
Viete čo? Zase ste ma presvedčili o tom, že na tomto fóre zbytočne strácam čas a zbohom. takže pokiaľ vy nepochopíte, že nenávidím nespoľahlivých ľudí, tak sa tu budem zbytočne nad vami rozčuľovať. Ste určite omnoho horší ako ja, len tu o tom nepíšete. A nenávidím už aj celé fórum a prajem vám, aby aj vás niekto posielal tam, kam vy mňa, lebo to potrebuje najmenej polovica z vás. Nebudem sa s vami baviť, nemám na to už ani nervy a ani čas - radšej si pozriem DVD Fantozzi v taliančine a utriem si prach. A vy tiež choďte robiť dačo múdrejšie.
A naposledy - ja som zodpovedná a nenávidím, keď ma niekto klame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No hlavne, abys to svoje slovo dodrzela.
Ale vlastne ty jsi zodpovedna a nikdy nikoho neklames, takze mam zaruku, ze te tu uz opravdu nikdy neuvidime!
A ejhle, je tu furt
Není tady
Anjika napsal(a):
Ja som po otcovi. Ten mi už toľko ráz všeliaké veci povedal. Chvíľu som urazená, potom si poviem, že proste je taký a hotovo. Ale ten môj dlžník, toho nechápem. Vraj má dpresie. Ako môže mať dospelý muž depky? Veď chlap musí byť predsa synonymom sily a rozhodnosti!!!! Ja depresiami rozhodne netrpím, mne je dobre, len môjmu okoliu nie. :-(
No, asi bys potřebovala osvětu
Není tady
Vážení, co Vy na to, uzavřít tohle vlákno o ničem?
Není tady
Jsem pro.
No, jestli chceš mít zase založený nový, jdi do toho
Není tady
Anjiko, se zlostí se dá pracovat. Ale to už jsi četla aspoň tisíckrát!!! Proč se podle toho neřídíš???
- začni chodit na bojové sporty
- fyzická práce
- uklízej doma
- pořiď si buben a mlať do bubnu
- dej si na kupu polštáře a mlať do nich
- pořiď si boxovací pytel
- dupej a křič (nejlíp při zavřených oknech)
- určitě vymyslíš něco dalšího
Účelem je, abys ten vztek ze sebe dostala a neublížila při tom někomu jinýmu!!! Fyzicky ani psychicky.
Není tady
Ota napsal(a):
Vážení, co Vy na to, uzavřít tohle vlákno o ničem?
Ano, prosím, ano, ano, uzavřít! A nenechat založit nové!
Není tady