29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, asi máš pravdu. Ale keby dodržal sľub, nemusela by som vôbec vyskakovať. Taká som na neho nahnevaná. Čo mám robiť? Lebo aj keď konám niečo užitočné, tak mám pocit, že mi pôjde od zlosti pena z úst.
Není tady
Anjika napsal(a):
No, asi máš pravdu. Ale keby dodržal sľub, nemusela by som vôbec vyskakovať. Taká som na neho nahnevaná. Čo mám robiť? Lebo aj keď konám niečo užitočné, tak mám pocit, že mi pôjde od zlosti pena z úst.
Anjiko, zopakuju to, co Ti už bylo napsané několikrát a ty možná znovu nezavnímáš. Jdi k psychologovi (psychiatrovi) a začni řešit sebe. To jak věci prožíváš je větší průšvih než jeden nezodpovědný lhář.
Anjika napsal(a):
Smiř se s tím, že ne vždycky jdou věci tak, jak Ty chceš.
A jak píše Hrošánek - asi už podvacátý Ti to všichni píšeme - zajdi už konečně za psychologem, psychiatrem a dej se dokupy. Nebo budeš mít problémy celý život.
Není tady
Ja tam už chodím. Ale popoludní ordinuje len v pondelok a to tam je veľa ľudí, že ma od hnevu mrle žerú. A z pracovnej doby nepôjdem, je jasné, prečo!!!
Není tady
Anjika napsal(a):
Keby ti ich vrátil, nebolo by toto vlákno... alebo by si si našla niečo iné?
Není tady
Anjika napsal(a):
Ja tam už chodím. Ale popoludní ordinuje len v pondelok a to tam je veľa ľudí, že ma od hnevu mrle žerú. A z pracovnej doby nepôjdem, je jasné, prečo!!!
Prečo?
Anjika napsal(a):
Chodíš - kam? K psychologovi/psychiatrovi?
Nechápu ordinační hodiny - na soukromé konzultace se přece dopředu objednává, ne?
Tak Ti nějaká fronta může být ukradená.
Zajímalo by mě KAM vlastně chodíš... když to není na objednání...
Upravil(a) Martinka1 (9. 11. 2008 19:01)
Není tady
Lebo každý, kto navštevuje psychologa alebo psychiatra je v našej spoločnosti považovaný za chorého blázna a okrewm toho som v skúšobnej dobe. Inak tomu dotyčnému ........... (doplňte si podstatné meno) som hovorila, ešte keď medzi nami nebola vojna, že beriem lieky na ukľudnenie. Aj on mne hovoril, že aké mu chcela lekárka predpísať. Tak to už duplom nechápem, prečo mi robí nervy.
Není tady
Na súkromné konzultácie - totiž na presný čas - si lekárka účtuje 200 Sk.
Není tady
Nervy si robíš sama, on proste je taký, aký je... Možno ti to vysvetlí ten psychológ.
Upravil(a) Selima (9. 11. 2008 19:04)
Není tady
Anjika, mýliš sa. Len ty si to nahováraš. Že je pacient psychológa alebo psychiatra považovaný za blázna.
Mňa objednávali na určitý čas a vždy ma vtedy vzali. Nečakala som. Určite to ide.
Dokonca mi vyšli v ústrety a objednávali ma po pracovnej dobe.
Netajila som sa tým, čo sa mi stalo a kde sa liečim. Nikde. Ani raz, okrem pár riadkov tu na babinete, som sa nestretla s negatívnym postojom.
Upravil(a) majkafa (9. 11. 2008 19:05)
Anjika napsal(a):
Lebo každý, kto navštevuje psychologa alebo psychiatra je v našej spoločnosti považovaný za chorého blázna a okrewm toho som v skúšobnej dobe. Inak tomu dotyčnému ........... (doplňte si podstatné meno) som hovorila, ešte keď medzi nami nebola vojna, že beriem lieky na ukľudnenie. Aj on mne hovoril, že aké mu chcela lekárka predpísať. Tak to už duplom nechápem, prečo mi robí nervy.
Dobrá výmluva... copak neexistují psychologové/psychiatři, kteří pracují po večerech?
A divila by ses, kolik lidí k psychologům a psychiatrům chodí... takoví jsou na tom ještě dobře. Protože na problému pracují. Hůř jsou na tom ti, kteří mají problém a kteří ho neřeší... A nejhůř ti, kteří mají problém ale neví o něm a tudíž ho ani nemůžou řešit...
A kdo dneska nemá nějaký problém... skoro všichni mají.
Není tady
Anjika napsal(a):
Na súkromné konzultácie - totiž na presný čas - si lekárka účtuje 200 Sk.
Jenom? Já platím 500,- Kč na hodinu...
Není tady
Anjiko za sebe prosím jednu dohodu, pokud nechceš ztratit tedy poslední pisatele na svá vlákna. Nech už problém s nevracečem peněz být. Nikam nevede. A nemůžeš se dozvědět ani nic lepšího než, že jsi případ pro psychiatra.
A k tomu poslednímu. Existují psychiatři a psychologové, kam se dá objednat a tím spíš najít čas, kdy si toho nevšimnou v práci.
Ved som písala, že v pondelok ordinuje popoludní. A priateľa ani rodičov s týmto problémom o peniazoch neotravujem. Hlavne kvôli tomu, aby som nedostala prednášku, že som sprostá. No a ako mi chlapec ešte pri prvom stretnutí rozprával, že chce, aby som ho učila angličtinu. Drísty. ale zase ja som taká, že keby sme boli kamaráti, bolo by mi blbé brať od neho peniaze za doučko a zadarmo by som to tiež nerobila.
Není tady
A ešte je rozdiel, že kde sa rozčuľujem. Keď je napríklad arogantná predavačka, tak jej môžem povedať svoje, aj šoférovi povedať, že je blbec... Ale napríklad v práci, pokiaľ o nu nechcem prísť, si to dovoliť nesmiem. &TTakže zúrim len tam, kde si to môžem, dovoliť.
Není tady
Anjika napsal(a):
Skús klasiku petfĺašu napoly plnú (to preto, aby bola akurát ťažká) kopu vankúšov a mlátiť a mlátiť a revať a revať
Alebo drevo káľať a tak pri tom hrešiť, až ťa to vysilí
Není tady
1. Budú to počuť susedia.
2. Ako mám ja 170cm a 50kg vládať rúbať drevo, To sa môžem akurát zrúbať v krčme. :-)))
Není tady
Anjika napsal(a):
A ešte je rozdiel, že kde sa rozčuľujem. Keď je napríklad arogantná predavačka, tak jej môžem povedať svoje, aj šoférovi povedať, že je blbec... Ale napríklad v práci, pokiaľ o nu nechcem prísť, si to dovoliť nesmiem. &TTakže zúrim len tam, kde si to môžem, dovoliť.
Víš smutné je, že tě to vůbec popadá. Je to jen neuvolněná energie, dlouhodobá nespokojenost a potlačování sebe samé. Prosím tě vydrž, najdi si k psychologovi klidně i další terapii. najdi sebe samu, tam za tou zlostnou holkou. Stojí to za to.
Není tady
No, keby som sama seba nepotlačovala, tak dávno sedím v base. :-(
Není tady
CHi o jaký omyl Jde o to posilovat kladné stránky, holka. POzitivní motivace nakonec stojí méně sil a má lepší výsledky. Ty jo chtělla bych fakt poznat tvoje rodiče. By asi bylo velmi vidět, po kom máš svoje vzorce chování přejaté...
Není tady
Ja som po otcovi. Ten mi už toľko ráz všeliaké veci povedal. Chvíľu som urazená, potom si poviem, že proste je taký a hotovo. Ale ten môj dlžník, toho nechápem. Vraj má dpresie. Ako môže mať dospelý muž depky? Veď chlap musí byť predsa synonymom sily a rozhodnosti!!!! Ja depresiami rozhodne netrpím, mne je dobre, len môjmu okoliu nie. :-(
Není tady
doměnky, doměnky, doměnky,
Řekla bys, že třeba takový Marek Vašut je chlap s depresemi?
Není tady
Anjika napsal(a):
1. Budú to počuť susedia.
2. Ako mám ja 170cm a 50kg vládať rúbať drevo, To sa môžem akurát zrúbať v krčme. :-)))
Fľaša dtto.
Pole, lúka, tmavý les a nejaký peň, alebo dačo také.
Ak nemáš pri ruke, sadnúť do vlaku a spraviť si výlet...hoc aj na Čergov.
Ako rúbať? Ako ja.....mám o 12 cm menej
A prestať sa vyhovárať. Kto chce, hľadá zposoby, kto nechce, hľadá dovody
Není tady
Anjika napsal(a):
mne je dobre, len môjmu okoliu nie. :-(
No ale toto nevyzerá, ako by všetko bolo v poriadku, však?
Není tady