29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupi, bud ráda že ne Morgiana
Není tady
Tak končím s touto témou, mám lepšiu zábavu a to čítanie knihy Svedectvo od môjho obľúbeného spisovateľa Stephena Kinga.
Není tady
Prosim te, vys.er se na to petikilo, tohle je i pro me DOST.
Není tady
Pokud Anjika končí s tímto tématem, možná by nebylo od věci ho zamknout...
Není tady
A nenapadlo vás náhodou, že ten dotyčný sa so mnou stretol len preto, aby zo mna vytiahol peniaze a ked zistil, že nie som ochotná platiť, prípadne, že budem tak tvrdo nástojiť na ich vrátení, tak ma nechce za kamarátku?
Není tady
Anjika napsal(a):
A nenapadlo vás náhodou, že ten dotyčný sa so mnou stretol len preto, aby zo mna vytiahol peniaze a ked zistil, že nie som ochotná platiť, prípadne, že budem tak tvrdo nástojiť na ich vrátení, tak ma nechce za kamarátku?
Myslím, že ten dotyčný tohle vůbec neřeší.
A Ty vážně o takového kamaráda stojíš?
Není tady
Teraz už nie, ja som naivná a myslela som si, že keď ho vezmem do útulku a budem s ním srandovať, tak zabudne na tie pi......
Není tady
Anjika napsal(a):
Teraz už nie, ja som naivná a myslela som si, že keď ho vezmem do útulku a budem s ním srandovať, tak zabudne na tie pi......
Chtěla jsi ho zachraňovat proti jeho vůli?
Tomu se říká "páchání dobra" a to bývá po zásluze potrestáno...
Není tady
Tak veru, inak máš milú ikonku pod tvojim nickom. :-)
Není tady
Anjika napsal(a):
Tak veru, inak máš milú ikonku pod tvojim nickom. :-)
Díky :-)
Není tady
Anjika napsal(a):
Takže celý chronologický postup tejto udalosti vám sem napíšem.
1. 17. septembra, pred našim prvým stretnutím po 11tich rokoch mi prišla od neho sms, že vraj nejaká agentúra sa mu vyhráža súdom a či mu nemám požičať 2000 Sk. Ja som mu zavolala a opýtala sa ho, ako si dovoľuje takú vec odo mňa žiadať. A tiež som dodala, že už ani nemám chuť sa s ním stretnúť. Napriek tomu som išla. A dala som mu pamätník. Prekecali sme asi dve hodiny a na záver sa mi ospravedlnil, že odo mňa pýtal peniaze. tak som povedala, že to je v poriadku.
2. O dva týždne som ho zavolala do útulkua na konci mi povedal, že so mnou prežil príjemný deň. Pamätník bol ešte stále u neho.
3. V stredu 15. októbra mi volal, či mu nemám požičať 1000 Sk a keď som sa zdráhala tak reagoval, že kamaráti si majú pomáhať. To ma asi zlomilo či čo a dala som mu 5 kíl na benzín. Ešte v ten istý večer mi od neho prišla sms, že ďalší týždeň dostane peniaze a vráti mi dlh.
4. V nedeľu 19. 10. mi napísal, že v pondelok alebo v utorok dostane peniaze a ozve sa. ja som čakala do neskorého večera 21.októbra a potom som mu poslala sms. To ho urazilo. Tak sme sa nejako dohodli, že mi zavolá vo štvrtok o 11.00, nakoniec som mu o 12.00 volala ja a on mi tvrdil, že vysáva auto a zabudol na čas. Potom mi večer ešte poslal sms, že má nejaké dlhy.
5. v nedeľu 26. októbra mi v sms sľúbil, že sa môže so mnou v pondelok stretnúť a že sa ozve, no nespravil tak.
6. Ja som mu poslala teda sms, či sa môžme stretnúť v utorok cez poludnie, odpovedal, že mu to vyhovuje. No keď som mu v ten utorok volala, nebral mi telefón. Tak som mu napísala, kde a kedy ho budem čakať. On tam neprišiel a keď som mu volala, tak mi prišla sms "Šak asi nemôžem volať, keď nedvíham."
7. Poslala som mu ten e-mail, kde som mu vynadala.
8. Poslala som mu list, kde som mu vysvetlila dôvod svojej zlosti a on mi ďalší deň napísal sms, nech sa mu nestarám do života.
9. Včera som volala s jeho otcom, zdal sa mi to taký rozumný pán, no neviem, či ho predsa len priveľmi neobhajoval.
10. Dnes mi chalan poslal sms, nech mu napíšem adresu, na ktorú mi pošle peniaze a vraj dúfa, že to bude the last message.
11. Jeho priateľka mi napísala, aby som to nebrala osobne a že ona má s ním príliš mnoho starostí.
Nepřijdeš si už vážně trochu praštěná? Co chceš od nás? Abysme ti odkejvali, že je to hajzl hnusnej a pro to pětikilo bysme mu usekli nohu a ještě obě ruce, aby nemoh skákat o berlích???
Btw. - ani jsem ten tvůj chronologickej elaborát nečetla.
Nezajímá mě tvůj pseudoproblém, zajímá mě, CO CHCEŠ OD NÁS.
Není tady
Tak prečo sem píšeš bez toho, aby si poznala fakty?
Není tady
Anjika napsal(a):
Tak prečo sem píšeš bez toho, aby si poznala fakty?
Protože už ses tolikrát opakovala, že to číst nemusím. Odpovíš mi, nebo ne??
Není tady
Lebo je to dôležité. Keď spoznáte fakty, prestanete ma odsudzovať. :-)
Není tady
Já tě neodsuzuju, jen říkám, že tvoje jednání je nevyzrálé a nemá s chováním dospělého jedince moc společného. Ale to jsi určitě slyšet nechtěla.
Není tady
Anjika napsal(a):
Do třetice opakuji: CO CHCEŠ OD NÁS?
Nebo jsi nejen cynická (jak o sobě opakovaně prohlašuješ), ale i nevychovaná, že ignoruješ mou otázku? Slušností je odpovědět. Ráda si to přečtu.
Není tady
Aby ste uznali, že nie ja som na vine.
Není tady
Anjika napsal(a):
To těžko. Vina je na obou stranách - na Tvojí 50 %, na jeho 50 %.
Tudíž uznání, že nejsi na vině (vůbec), nedostaneš.
Tvoje vina je, žes mu peníze vůbec půjčila... pokud to pro Tebe je tolik peněz, písemná smlouva by nezaškodila - pokud je ten člověk nespolehlivý. A na spolehlivost lidí při vracení peněz, jak už ses poučila, se nedá spoléhat.
Není tady
Anjika napsal(a):
v čom ti to pomôže ?
Není tady
venuše napsal(a):
Prosim te, vys.er se na to petikilo, tohle je i pro me DOST.
Jupííííííí Venuše ráda Tě vidím s touhle náladou.
Ja uznávam len to, že potrebuješ psychológa. A možno aj psychiatra. Čo najrýchlejšie, skor, než odrovnáš svojím chovaním svojich blízkých.
majkafa napsal(a):
Ja uznávam len to, že potrebuješ psychológa. A možno aj psychiatra. Čo najrýchlejšie, skor, než odrovnáš svojím chovaním svojich blízkých.
Přesně tak
Zatímco tvůj ex-kamarád je možná nezodpovědný, ty jsi časovaná bomba manipulující všechno a všechny kolem sebe, což je mnohem závažnější a potenciálně nebezpečnější problém.
Není tady
Anjika napsal(a):
Veď o fakty vobec nejde - ide o to čo ty s nimi porobíš. Správaš sa ako fagan, Anjika - aj to je žiaľbohu fakt, ktorý preváži väčšinou všetky ostatné Možeš mať pravdy, koľko len chceš, ak ju presadzuješ takýmto nestráviteľným sposobom, je nestráviteľná pre kohokoľvek.
Není tady