29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím, poraďte... v bytě máme strašnou vhlkost, většinou tak 70... když intenzivně větráme, srazíme ji maximálně na 60... na stěnách se nám začala dělat plíseň, která se rozrůstá a já už jsem z toho zoufalá, už nevím, co dělat. V jednom pokoji jsme plíseň oškrábali, nahodili nové omítky a napenetrovali je přípravkem proti plísni, tak snad zabere alespoň toto... máte někdo jakoukoli radu, jak na vysokou vhkost?
Není tady
Chce to větrat komínově otevřít všechna okna dokořán,aby všechna pára šla ven.To vidíš jak se rosí skla na oknech.Ne jenom ventilačkou to je naprd.
Ale vy asi bydlíte v baráku co?Tak by to chtělo barák podříznout a odilozovat.
Není tady
Ne, bydlíme v paneláku.
Není tady
Takže ráno všechno otevřít,aby vlhko vylétlo ven.A pokud možno větrat takto častěji.
Taky si hodně stěžují na plastový okna.Měla jsem z nich taky strach,ale nikde se plíseň nevyloupla my hodně větráme a když to jde,tak se to dá na mikro.
U vás to může být prasklý panel tohle měla tchýně pak museli přijet horolezci a panel zadělat a od té doby měla klid.
Není tady
Bydlíte na štítové zdi ? My jsme dům zateplovali právě proto, že se paní voda srýžena uvnitř bytu i přes větrání. Záleží, jaký je to byt, zda v OV, zda družstevní.....
Není tady
Máme stejný problém a řešení nevidím. Rohový panelákový byt,z jedné strany zateplený,plastová okna . Vlhkost vysoká,větráme pořád (hlavně že máme termoventily na radiátorech ).Loni v zimě jsme měli plíseň ve všech pokojích vždy v jednom rohu.Jak někde nemohl proudit vzduch,byla tam. Pro jistotu chtějí zateplit i zbylou stranu. Celkem si nevíme rady
O tom,že nám v chladném počasí téměř teče z oken(zejména po noci),škoda mluvit.
Upravil(a) Sarana (6. 11. 2008 16:31)
Není tady
Nesušit v bytě prádlo, nemít květiny, hodně větrat, hodně topit, baráky nám zadusili, namazali si kapsy a lidičky v nich trpí! A když se nebude odebírat teplo, tak ho zdraží, takže největší blbost je plastová okna a zateplení domu. Vše zaplatíme dvakrát !
Není tady
No na toto téma jsem nedávno četla článek na http://homezin.cz/media/jak-se-zbavit-v … me-ci-byte , kde píšou, že existují nějaké pohlcovače vlhkosti. Jsou to speciální krystalky, které na sebe navážou vlhkost, ta pak zkapalní a člověk ji jednoduše vylije.
Není tady
Zdravím, my jsme v bytě měli s vlhkostí také obrovské problémy. Vyřešili jsme to odvlhčovačem vzduchu. Lidé jsou k těmto věcem často skeptičtí, ale bezdůvodně, protože to funguje naprosto parádně. Stačí jen vybrat ten správný, který bude v souladu s Vašimi požadavky. Vybírali jsme na http://www.vzdusin.cz/ , což je firma, která nám byla doporučená z více stran. A ano, i já ji doporučuji dál, protože sortiment je opravdu obrovský a ceny také v pohodě.. Hodně štěstí při výběru!
Není tady
Zdravím, nedávno jsem narazila na tento článek: http://svet-hobby.cz/jak-odstranit-vlhkost-ze-sten/. Jsou tam i možnosti, při kterých nemusíte nijak zvlášť zasahovat do zdi, kterých jsme využili my, přičemž jsme i zapracovali na odvětrávání a tak. Už to je asi měsíc a plíseň se pořád nevrátila.
Není tady
Chci se zeptat již dlouho bojujem s vysokou vlhkostí v domě i když hodně větráme,topíme,nemůžeme se toho zbavit.
Není tady
Jestli ti mohu doporučit tak si pořiď osmodry.cz
Není tady