29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Možná při hledání zaměstnání to je lehčí, ale v soukromí asi lehčí život nemají.
Není tady
Oáza napsal(a):
Možná při hledání zaměstnání to je lehčí, ale v soukromí asi lehčí život nemají.
To by Ti asi Mikeš vyvrátil... to s tím zaměstnáním...
asi jak která pozice...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Simonas napsal(a):
To PPavalaa Angelina nebo Jennifer. Pri rozvodove tahanici mezi Jen a Bradem v Americe zkuseni marketingovi experti vyrobili tricka s oblicejem Jen a Angeliny. A to ma Amerika rada - nekam patrit - viz. volby. No trika se prodavala zavratne. A hadejte kdo vyhral? Angelina
jasně, když srovnám Jen a Angelinu, tak Angelina má hezký pravidelný rysy, tohle Jen nemá. Na první pohled je asi Angelina hezčí, asi odpovídá tomu, jak tu psaly holky - zlatej řez
ale když se na ni podívám pořádně, vidím velký vyvalený oči, příšernou pusu - až moc velkou, studenej výraz v obličeji a prostě se mi nelíbí.
já být chlap, za touhle se stopro neotočím.
Jen nemá pravidelný rysy v obličeji, má ho nesouměrnej, ale pro mě je prostě hezká. Působí na mě jako sympaťanda, vyzařuje z ní cosi, co se mě líbí. nedokážu to posat, ale je to tak.
podle mě A. nesahá J. ani po kotníky
Jennifer je lepší nez Angelina. Mě se Angelina vůbec nelíbí a je skoro všude tetovaná.
Není tady
topazio napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Simonas napsal(a):
To PPavalaa Angelina nebo Jennifer. Pri rozvodove tahanici mezi Jen a Bradem v Americe zkuseni marketingovi experti vyrobili tricka s oblicejem Jen a Angeliny. A to ma Amerika rada - nekam patrit - viz. volby. No trika se prodavala zavratne. A hadejte kdo vyhral? Angelina
jasně, když srovnám Jen a Angelinu, tak Angelina má hezký pravidelný rysy, tohle Jen nemá. Na první pohled je asi Angelina hezčí, asi odpovídá tomu, jak tu psaly holky - zlatej řez
ale když se na ni podívám pořádně, vidím velký vyvalený oči, příšernou pusu - až moc velkou, studenej výraz v obličeji a prostě se mi nelíbí.
Jen nemá pravidelný rysy v obličeji, má ho nesouměrnej, ale pro mě je prostě hezká. Působí na mě jako sympaťanda, vyzařuje z ní cosi, co se mě líbí. nedokážu to posat, ale je to tak.
podle mě A. nesahá J. ani po kotníkyJennifer je lepší nez Angelina. Mě se Angelina vůbec nelíbí a je skoro všude tetovaná.
kdyby jen tetovaná, celkově mě přijde dost pošahaná
Není tady
PPavlaa napsal(a):
topazio napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
podle mě A. nesahá J. ani po kotníkyJennifer je lepší nez Angelina. Mě se Angelina vůbec nelíbí a je skoro všude tetovaná.
kdyby jen tetovaná, celkově mě přijde dost pošahaná
jj, taky si myslím
Není tady
topazio napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
topazio napsal(a):
Jennifer je lepší nez Angelina. Mě se Angelina vůbec nelíbí a je skoro všude tetovaná.kdyby jen tetovaná, celkově mě přijde dost pošahaná
jj, taky si myslím
No já myslím, že by si mohla adoptovat ještě nějaký dítko tady od nás - nebo od vás z Litvínova...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
kdyby jen tetovaná, celkově mě přijde dost pošahanájj, taky si myslím
No já myslím, že by si mohla adoptovat ještě nějaký dítko tady od nás - nebo od vás z Litvínova...
Já bydlím naštěstí ve velmi slušný čtvrti, a tady naštěstí žádný nepřispůsobiví nejsou. A to co se děje v Litvínově se děje úplně na druhém konci Litvínova, a to je od našeho bydliště 12 km.
Není tady
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
jj, taky si myslímNo já myslím, že by si mohla adoptovat ještě nějaký dítko tady od nás - nebo od vás z Litvínova...
Já bydlím naštěstí ve velmi slušný čtvrti, a tady naštěstí žádný nepřispůsobiví nejsou. A to co se děje v Litvínově se děje úplně na druhém konci Litvínova, a to je od našeho bydliště 12 km.
To je jen otázka času, jak se bude tato vzdálenost zkracovat...
Není tady
želvouš, ty umíš ale povzbudit
Není tady
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
No já myslím, že by si mohla adoptovat ještě nějaký dítko tady od nás - nebo od vás z Litvínova...Já bydlím naštěstí ve velmi slušný čtvrti, a tady naštěstí žádný nepřispůsobiví nejsou. A to co se děje v Litvínově se děje úplně na druhém konci Litvínova, a to je od našeho bydliště 12 km.
To je jen otázka času, jak se bude tato vzdálenost zkracovat...
To doufám, že se nikdy nestane. A musíme se zase bavit k tématu, jinak budeme zase kamenovaný.
Není tady
pomněnka napsal(a):
Promiň, ale mě se nelíbí ani tak
A to mne hej... môžeš mi ho prenechať.
Není tady
mě se líbí Kurt Russel
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mě se líbí Kurt Russel
Ten je taky hezký, kámošce se líbil ve westernech Yul Brynner, líbil se jí, jak je plešatý. Mě se vůbec nelíbil, ale každý má jiný vkus
Není tady
topazio napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mě se líbí Kurt Russel
Ten je taky hezký, kámošce se líbil ve westernech Yul Brynner, líbil se jí, jak je plešatý. Mě se vůbec nelíbil, ale každý má jiný vkus
ježiš, tak tyhle já vůbec neznám... mně se líbí náš Vladimír Dlouhý... jak teď tak nějak dozrál nebo co..
Není tady
Heeej, Želvo, co to máš zase za avatar?
Není tady
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mě se líbí Kurt Russel
ježiš, tak tyhle já vůbec neznám... mně se líbí náš Vladimír Dlouhý... jak teď tak nějak dozrál nebo co..
Kurt Russel je hodně známej, je to manžel Goldie Hawn, a Yul Brynner hrál ve westernech a už nežije.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Napovím Ti, že je to zvířátko... Jé víš že existuje želví zoologická..? Na Korsice..
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Napovím Ti, že je to zvířátko...
To by jeden neřek
Není tady
Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
To by jeden neřek
No mám plno fotek velkejch korytňaček v akci...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
To by jeden neřek
A řek
Upravil(a) Pisatel (9. 11. 2008 21:13)
Není tady