|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

lepista napsal(a):
Mě se líbí tento:
http://www.osobnosti.cz/jeff-goldblum.php
hrál v Mouše nebo v Jurassic Parku. Ale potkejte někoho takového....
Ten je dobrej, ale já furt vidím tu závěrečnou scénu z tý Mouchy... Brrr.

Není tady

Jeremy Irons je dost ucházející...

Není tady
Želvička17 napsal(a):
A co Antonio Banderas 
Není tady

topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
A co Antonio Banderas
Já s ní neviděla jedinej film.. Ale mně přijde roztomilej i Pierre Richard..

Není tady

Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
A co Antonio Banderas
s NÍM.... píšu moc rychle...

Není tady
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
A co Antonio Banderas
Já už jsem viděla s ním hodně filmů 
Není tady

topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
A co Antonio BanderasJá s ní neviděla jedinej film.. Ale mně přijde roztomilej i Pierre Richard..
Já už jsem viděla s ním hodně filmů
takže je vidět, že co ženská, to jinej typ... pak se asi těžko dá říct, kdo je hezký a kdo ne...

Není tady
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Já s ní neviděla jedinej film.. Ale mně přijde roztomilej i Pierre Richard..Já už jsem viděla s ním hodně filmů
takže je vidět, že co ženská, to jinej typ... pak se asi těžko dá říct, kdo je hezký a kdo ne...
ženský tu taky vyjmenovaly chlapy, kteří se třeba mě vůbec nelíbí, a je dobře, že máme každá jinej vkus,
Není tady
lepista napsal(a):
Mě se líbí tento:
Pro toho mám taky slabost.
A ze starých pak Jean Luis Trentignat (možná se to píše trošku jinak) - hrál ve filmu "A Bůh stvořil ženu".
Není tady
majka.r.63 napsal(a):
lepista napsal(a):
Mě se líbí tento:
hrál v Mouše nebo v Jurassic Parku. Ale potkejte někoho takového....Pro toho mám taky slabost.
A ze starých pak Jean Luis Trentignat (možná se to píše trošku jinak) - hrál ve filmu "A Bůh stvořil ženu".
Ještě se mi líbí Murilo Benicio, jeden moc hezkej brazilskej herec.
Není tady
To PPavalaa Angelina nebo Jennifer. Pri rozvodove tahanici mezi Jen a Bradem v Americe zkuseni marketingovi experti vyrobili tricka s oblicejem Jen a Angeliny. A to ma Amerika rada - nekam patrit - viz. volby. No trika se prodavala zavratne. A hadejte kdo vyhral? Angelina

Není tady

Simonas napsal(a):
To PPavalaa Angelina nebo Jennifer. Pri rozvodove tahanici mezi Jen a Bradem v Americe zkuseni marketingovi experti vyrobili tricka s oblicejem Jen a Angeliny. A to ma Amerika rada - nekam patrit - viz. volby. No trika se prodavala zavratne. A hadejte kdo vyhral? Angelina
Ženský kupovali Jennifer a chlapi Angelinu?

Není tady

Želvička17 napsal(a):
Simonas napsal(a):
Ženský kupovali Jennifer a chlapi Angelinu?
kupovaly

Není tady
lepista napsal(a):
Mě se líbí tento:
ješiš tak ten mě nebere vůbec .... snad jen postava, ale nesměla bych vidět obličej 
Není tady
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
A co Antonio Banderas
cooooo ???? roztomilej
tohle je chlápek, na kterýho bych nesáhla ani dvoumetrovou tyčí 
Není tady
Simonas napsal(a):
jasně, když srovnám Jen a Angelinu, tak Angelina má hezký pravidelný rysy, tohle Jen nemá. Na první pohled je asi Angelina hezčí, asi odpovídá tomu, jak tu psaly holky - zlatej řez 
ale když se na ni podívám pořádně, vidím velký vyvalený oči, příšernou pusu - až moc velkou, studenej výraz v obličeji a prostě se mi nelíbí.
já být chlap, za touhle se stopro neotočím.
Jen nemá pravidelný rysy v obličeji, má ho nesouměrnej, ale pro mě je prostě hezká. Působí na mě jako sympaťanda, vyzařuje z ní cosi, co se mě líbí. nedokážu to posat, ale je to tak.
podle mě A. nesahá J. ani po kotníky 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
topazio napsal(a):
A co Antonio BanderasJá s ní neviděla jedinej film.. Ale mně přijde roztomilej i Pierre Richard..
cooooo ???? roztomilej
tohle je chlápek, na kterýho bych nesáhla ani dvoumetrovou tyčí
Ale jo, do postele asi těžko... divná představa... ale já miluju filmy s ním... a jaký umí dělat ksichty...

Není tady

PPavlaa napsal(a):
Simonas napsal(a):
jasně, když srovnám Jen a Angelinu, tak Angelina má hezký pravidelný rysy, tohle Jen nemá. Na první pohled je asi Angelina hezčí, asi odpovídá tomu, jak tu psaly holky - zlatej řez
ale když se na ni podívám pořádně, vidím velký vyvalený oči, příšernou pusu - až moc velkou, studenej výraz v obličeji a prostě se mi nelíbí.
Jen nemá pravidelný rysy v obličeji, má ho nesouměrnej, ale pro mě je prostě hezká. Působí na mě jako sympaťanda, vyzařuje z ní cosi, co se mě líbí. nedokážu to posat, ale je to tak.
podle mě A. nesahá J. ani po kotníky
To je asi jako s tou Meryl Streep ne? Ta taky mi přijde, že má malý oči, blízko u sebe, úzký rty... Ale dohromady to všechno působí tak nějak půvabně...

Není tady

PPavlaa napsal(a):
lepista napsal(a):
Mě se líbí tento:
hrál v Mouše nebo v Jurassic Parku. Ale potkejte někoho takového....ješiš tak ten mě nebere vůbec .... snad jen postava, ale nesměla bych vidět obličej
Brrr souhlas,....furt v něm vidím tu mouchu 
Není tady

pomněnka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
lepista napsal(a):
Mě se líbí tento:
hrál v Mouše nebo v Jurassic Parku. Ale potkejte někoho takového....ješiš tak ten mě nebere vůbec .... snad jen postava, ale nesměla bych vidět obličej
Viď, já myslím, že s tím má asi problém, že ta Moucha se s ním prostě veze... Nedávno jsem ho zahlídla v nějakým filmu a hned mi naskočila Moucha... a přitom, kdyby tam nehrál, tak by platil za pěknýho chlapa... třeba jako Gorge Clooney...

Není tady

Promiň, ale mě se nelíbí ani tak 
Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Simonas napsal(a):
podle mě A. nesahá J. ani po kotníkyTo je asi jako s tou Meryl Streep ne? Ta taky mi přijde, že má malý oči, blízko u sebe, úzký rty... Ale dohromady to všechno působí tak nějak půvabně...

Není tady
pomněnka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
lepista napsal(a):
Mě se líbí tento:

Není tady

PPavlaa napsal(a):
pomněnka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ješiš tak ten mě nebere vůbec .... snad jen postava, ale nesměla bych vidět obličejBrrr souhlas,....furt v něm vidím tu mouchu
má docela zajímavý plachťáky...

Není tady
to jo ... 
Není tady