|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Želvička17 napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Při hledání zaměstnání... pokud ženská nějak vypadá, tak se od ní neočekává, že bude dobrá, tedy alespoň ne pracovně...
jj, když jsem nastupovala do konstrukční kanceláře, tak se snad ani neočekávalo, že vím, co je čerchovaná čára
...ale ne kvůli vzhledu, nýbrž kvůli pohlaví
Mně nikdy nikdo nevymluví, že ženská aby se dostala na stejnou pozici jako chlap, pokud nemíní roztahovat nohy, tak musí makat několikanásobně víc než ten chlap.
Pravdepodobne to tak robis, ked si o tom presvedcena. Ale ma zaujima, ci viac makas, alebo radsej roztahujes nohy 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
ješiš tady se to zvrhává na sexuologiockou 

Není tady

PPavlaa napsal(a):
Nediv se - mému šéfovi jednou "roztáhla nožky" ředitelka jedné naší podřízené organizace, a druhý den mi hned ráno vběhl do kanceláře s příkazem: "Od prvního ji zvedni o tisícovku osobní ohodnocení"

Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Nediv se - mému šéfovi jednou "roztáhla nožky" ředitelka jedné naší podřízené organizace, a druhý den mi hned ráno vběhl do kanceláře s příkazem: "Od prvního ji zvedni o tisícovku osobní ohodnocení"
![]()
![]()
Jenom o tisícovku?Tak to se moc nepředvedla
.
Není tady
aprill napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
![]()
![]()
.

to teda ne 
Není tady
na jednu fajku mesacne to staci 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

aprill napsal(a):
.
To nevim
, ale náš šéf je děsnej skrblík... já ho posledně ukecával o pětistovku a on, aby se ukázal jako správný frajer, mi přidal 600,- a ani jsem nemusel roztahovat nohy... 
Není tady
Mikeši, ty jsi vůůůl 
Není tady
Mikeš napsal(a):
aprill napsal(a):
.
To nevim
, ale náš šéf je děsnej skrblík... já ho posledně ukecával o pětistovku a on, aby se ukázal jako správný frajer, mi přidal 600,- a ani jsem nemusel roztahovat nohy...
Mozno by sme sa divili, keby sme videli ako si mu nastavoval pr... 
to bych snad ani raději vidět nechtěla 
Není tady
Mikeš napsal(a):
aprill napsal(a):
.
To nevim
Takže je možné, že paní taky chtěla přidat 500 Kč
.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Heluška napsal(a):
Někde jsem četla povzdech mužů, že to od žen není fér, protože v lůžku najdou bez příkras někoho jiného, než koho si přivedli
ale za to si můžou muži sami
...nemají si tam vodit ženy s kilovými vrstvami makeupu
nebo nechlastat, ono po pár pivech je opravdu každá krásná, ale ty rána, ty rána :-)))
jj po pěti "krasohledech" je každá princezna 
Není tady

aprill napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
![]()
![]()
.
náhodou dvanáct litrů za rok to je slušná částka na to, že 90% procent žen to dělaj zadarmo 
Není tady
Heřmanko, dle wikipedie: jako zlatý řez (latinsky sectio aurea) se označuje poměr o hodnotě přibližně 1:1,618. Takže když mám tenhle poměr (tedy nevím kde) tak jsem hezká
? Tak nevím, je to poměr hlavy ku tělu nebo prsou ku bokům bo co
?
Pavli
.
Krása je velice relativní pojem. Takový Belmondo nebo Depardieu - ani jeden z nich není žádný krasavec, přesto dobyli srdce mnoha žen. Takže jakže je to s tou krásou
.........., znovu se ptám. Jestliže je někdo hezký a má IQ + EQ houpacího koníka, má to jednodušší? Nebo snad člověk ani nemusí být tak "hezký", jako zajímavý a upravený, aby zaujal druhou polovinu..... Už mockrát jsem slyšela názor chlapů, že hezká žena, pokud je jen "hezká", tak je k ničemu a utíkají od ní. Hezký obal ještě nezaručuje kvalitní obsah. Ale o tomhle toto téma asi není, co? 
Upravil(a) lvice (28. 10. 2008 19:00)
90 % žen roztahuje šéfům nohy zadáčo
? A těch zbylých 10 % za peníze
? A kde jsou ty, které je šéfům neroztahují vůbec
? (tam patřím já
)
lvice napsal(a):
? (tam patřím já
)
Take niesu 
Tys takovou ještě nepotkal
? Tak to je mi tě líto
.
lvice napsal(a):
Heřmanko, dle wikipedie: jako zlatý řez (latinsky sectio aurea) se označuje poměr o hodnotě přibližně 1:1,618. Takže když mám tenhle poměr (tedy nevím kde) tak jsem hezká
?
Pavli![]()
![]()
.
Krása je velice relativní pojem. Takový Belmondo nebo Depardieu - ani jeden z nich není žádný krasavec, přesto dobyli srdce mnoha žen. Takže jakže je to s tou krásou.........., znovu se ptám. Jestliže je někdo hezký a má IQ + EQ houpacího koníka, má to jednodušší? Nebo snad člověk ani nemusí být tak "hezký", jako zajímavý a upravený, aby zaujal druhou polovinu..... Už mockrát jsem slyšela názor chlapů, že hezká žena, pokud je jen "hezká", tak je k ničemu a utíkají od ní. Hezký obal ještě nezaručuje kvalitní obsah. Ale o tomhle toto téma asi není, co?
teda fakt, ani jeden není hezkej, ale prostě mají něco, co baby přitahuje 
že by prachy
blbej for, sorry, samo charizma 
Není tady
lvice napsal(a):
? (tam patřím já
)
jsem to nepochopila od ní tak, že to myslela na šéfy ... nobo jo 
Není tady
lvice napsal(a):
?
Pavli![]()
![]()
.
Krása je velice relativní pojem. Takový Belmondo nebo Depardieu - ani jeden z nich není žádný krasavec, přesto dobyli srdce mnoha žen. Takže jakže je to s tou krásou.........., znovu se ptám. Jestliže je někdo hezký a má IQ + EQ houpacího koníka, má to jednodušší? Nebo snad člověk ani nemusí být tak "hezký", jako zajímavý a upravený, aby zaujal druhou polovinu..... Už mockrát jsem slyšela názor chlapů, že hezká žena, pokud je jen "hezká", tak je k ničemu a utíkají od ní. Hezký obal ještě nezaručuje kvalitní obsah. Ale o tomhle toto téma asi není, co?
Lvičku souhlasím s Tebou a navíc krása je pomíjivá. Ale zpět. Mě osobně zvolené misky se nelíbí, ale obyčejně ty třetí další. A dále jak se pohled na krásu vyvíjel kdysi byla za bohyni krásy Mona Lisa, pak Maja a kdysi nedávno Twigi a dnes .. Jo pohled na krásu je velmi ošemetný.
Není tady
lvice napsal(a):
Tys takovou ještě nepotkal
? Tak to je mi tě líto
.
Nie, nepotkal. To vies, poznam len teba a tvoju susedku 

No.... 
Asi před rokem mi šéf jednou při cestě na služebku v autě pravil, že jedna z mých kolegyň se mu před časem sexuálně nabídla za zvýšení platu.... já vím, ono to zní jako z nějakého amerického filmu, ale je to tak... od té doby přemýšlím, jestli bych nemohl v této "transakci" dělat jakéhosi prostředníka
, tj. že bych se s ní vyspal já, a pak se za ní u šéfa přimluvil...

Není tady
lvice napsal(a):
?
našla sis to velmi správně
a to už tam nebylo jaké poměry ? no to jsou mi věci...např délka pusy : vzdálenosti vnějších koutků očí... nebo ... délka oka (vnitřní - vnější koutek) : délce nosu
....
čím víc se blížíš tomuhle poměru, tím jsi "hezčí"... nebo líbivější vizuelně...jestli chceš...no... ale s krása je daleko víc... 
Není tady
Pavli, xxxx uvádí, že 90 % žen "to" (roztahuje nožky šéfům) dělá zadáčo, takže nastávají dvě varianty - 10 % za peníze, nebo 10 % za peníze + ty ostatní
.
Pisateli, přesně
.

Oxi napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
jj, když jsem nastupovala do konstrukční kanceláře, tak se snad ani neočekávalo, že vím, co je čerchovaná čára...ale ne kvůli vzhledu, nýbrž kvůli pohlaví
Mně nikdy nikdo nevymluví, že ženská aby se dostala na stejnou pozici jako chlap, pokud nemíní roztahovat nohy, tak musí makat několikanásobně víc než ten chlap.
Pravdepodobne to tak robis, ked si o tom presvedcena. Ale ma zaujima, ci viac makas, alebo radsej roztahujes nohy
Ne, já chlapy odháním koštětem...

Není tady