|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
PPavlaa napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Natálie napsal(a):
Tak tu bych chěla vidět. Jedna má kamarádka je velice milá, vzdělaná,společenská,má styl. Pěkný obličej. Ale je trochu silnější, tak jí nikdo z mužů nechce...a pak že to není o vzhledu.tak takovouhle znám taky, ale naopak ji chce snad každej chlap...je prostě úžasná, úplně září a to, že je plnoštíhlá najednou vůbec není vidět...ona se prostě umí prodat se vším všudy...když jsem ji viděla poprvé, byla jsem z ní úplně hotová
slovo...obdiv...je nedostačující
jinak o vzhledu...umí se krásně smát a má nádhernej obličej...ses dala na baby
jsem si říkala, že se někdo určo chytí 

tak nestydím se říct, když se mi nějaká líbí...ale že je fakt nádherná...to jsem za život řekla jen o 2 holkách
...většinou se moje hodnocení omezí na...hmm, dobrý...už na prumce chtěli kluci hodnocení svých kočiček
fakt že jo...a holky za mnou běhaly, jestli v tomhle můžou jít na rande a jak vypadaj 
Není tady
Ja vôbec nemám jednoduchý život. ! :-)))
Není tady
Anjika napsal(a):
No ale ty niesi ziadna krasavica, Janka 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Taky ne, co to je za kec, viď? 
Hezčí to mají lepší než oškliví, zdraví než nemocní, mladí než staří a chytří než hloupí, bohatí než chudí, ale vůbec nejlepší to mají ti šťastní
)))
Upravil(a) host eska (28. 10. 2008 13:42)

Není tady
Oxinka ale ty ses pocem 

Není tady
host eska napsal(a):
Oxinka ale ty ses pocem
Kecko 

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

JJ je lepší být zdravý a bohatý než chudý a nemocný
neni to muj citát tak me nekamenujte 
Není tady
Oxi napsal(a):
Anjika napsal(a):
No ale ty niesi ziadna krasavica, Janka

Není tady
No já nevím, a co to je být hezký
?
lvice napsal(a):
?
Přesně, pro každého to může znamenat něco jiného 
Není tady
lvice napsal(a):
?
ty jsi trdlo :-)
Není tady
lvice napsal(a):
?
říká ti něco pojem...zlatý řez ?...pokud ano a máš ho...tak jsi hezká 
Není tady
Mám to tak, že krásní lidé velmi přitahují mou pozornost. Takové dílo přírody můžu obdivovat a je mi jedno, jestli je to mužský nebo ženská. .
Jenže ta krása po čase ukazuje trhliny, což je polidšťuje, ale taky mě to opakovaně utvrzuje v tom, že je mnohem přínosnější objevovat krásu krůček za krůčkem tam, kde jsem ji prve neviděla
Někde jsem četla povzdech mužů, že to od žen není fér, protože v lůžku najdou bez příkras někoho jiného, než koho si přivedli 
Není tady
Podle mě to tak je, i když je to nespravedlivé, že hezcí lidé mají život opravdu snažší. Určitě to platí při seznamování, dál i při hledání zaměstnání, možná vlastně skoro všude. Mají (nebo mám napsat "máme"?
) prostě výhodu, ale pozor, není to výhoda absolutní: Když potom třeba taková krasavice (krasavec) promluví a hned je vidět, že má inteligenci houpacího koně, tak je rázem po výhodě. Naopak, potkala jsem v životě pár lidí nepříliš fyzicky atraktivních, ale byli tak fajn, že si mě i ostatní lidi ve svém okolí získali.
docela mě baví chlapi, kteří by vedle sebe chtěli super kočku, ale sami nemají něják co nabídnout 
Není tady
Heluška napsal(a):
Někde jsem četla povzdech mužů, že to od žen není fér, protože v lůžku najdou bez příkras někoho jiného, než koho si přivedli
ale za to si můžou muži sami
...nemají si tam vodit ženy s kilovými vrstvami makeupu 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Heluška napsal(a):
ale za to si můžou muži sami
...nemají si tam vodit ženy s kilovými vrstvami makeupu
nebo nechlastat, ono po pár pivech je opravdu každá krásná, ale ty rána, ty rána :-)))
Není tady

Blossom napsal(a):
Podle mě to tak je, i když je to nespravedlivé, že hezcí lidé mají život opravdu snažší. Určitě to platí při seznamování, dál i při hledání zaměstnání, možná vlastně skoro všude. Mají (nebo mám napsat "máme"?
) prostě výhodu, ale pozor, není to výhoda absolutní: Když potom třeba taková krasavice (krasavec) promluví a hned je vidět, že má inteligenci houpacího koně, tak je rázem po výhodě. Naopak, potkala jsem v životě pár lidí nepříliš fyzicky atraktivních, ale byli tak fajn, že si mě i ostatní lidi ve svém okolí získali.
Při hledání zaměstnání... pokud ženská nějak vypadá, tak se od ní neočekává, že bude dobrá, tedy alespoň ne pracovně...

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Při hledání zaměstnání... pokud ženská nějak vypadá, tak se od ní neočekává, že bude dobrá, tedy alespoň ne pracovně...
jj, když jsem nastupovala do konstrukční kanceláře, tak se snad ani neočekávalo, že vím, co je čerchovaná čára 

...ale ne kvůli vzhledu, nýbrž kvůli pohlaví 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
docela mě baví chlapi, kteří by vedle sebe chtěli super kočku, ale sami nemají něják co nabídnout
Tak takových typů znám...
.
Ale u některých mých kamarádek to platí taky, že čekají na prince...ve dvaceti, ve dvaceti pěti, ve třiceti a ono pořád nic...
Není tady

Heřmanka napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
jj, když jsem nastupovala do konstrukční kanceláře, tak se snad ani neočekávalo, že vím, co je čerchovaná čára
Mně nikdy nikdo nevymluví, že ženská aby se dostala na stejnou pozici jako chlap, pokud nemíní roztahovat nohy, tak musí makat několikanásobně víc než ten chlap.

Není tady

Heřmanka napsal(a):
... to mi připomíná přijímací pohovor, kdy se pan ředitel ptá uchazečky: "A umíte to na počítači, slečno?" a ona mu odpoví: "Já nevím, pane řediteli, já jsem to na počítači ještě nikdy nedělala"

Není tady

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Mně nikdy nikdo nevymluví, že ženská aby se dostala na stejnou pozici jako chlap, pokud nemíní roztahovat nohy, tak musí makat několikanásobně víc než ten chlap.
to máš naprostou pravdu...na ty samé peníze musím mít o stupen vyšší vzdělání...jinak chlap má ty prašule ihned a ke mě se dostanou tak za půl roku, když se jim zdá, že fakt něco vím
...ale se ženskejma bych nedělala, to radši budu tvrdě bojovat o chleba v mužským světě 
Upravil(a) Heřmanka (28. 10. 2008 17:56)
Není tady

Heřmanka napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
jj, když jsem nastupovala do konstrukční kanceláře, tak se snad ani neočekávalo, že vím, co je čerchovaná čára...ale ne kvůli vzhledu, nýbrž kvůli pohlaví
to máš naprostou pravdu...na ty samé peníze musím mít o stupen vyšší vzdělání...jinak chlap má ty prašule ihned a ke mě se dostanou tak za půl roku, když se jim zdá, že fakt něco vím
...ale se ženskejma bych nedělala, to radši budu tvrdě bojovat o chleba v mužským světě
Chlapi nejsou takový podrazáci, souhlas, ale málokdy tě pustěj mezi sebe, tedy na stejný pozice... A šéfovat chlapům... To ne každej vydejchá...

Není tady