Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 28. 10. 2008 9:52

luminka
♥♥♥♥♥--

Mají to hezcí lidé jednodušší?

Co na to říkáte, mně se zdá, že to pohlední lidé mají v životě snažší. Něco provedou a ono se jim to odpustí. Mně ne. Na mě se jen každý zlobí, uráží, nevyhoví mně, když od něho něco potřebuju. Taky ti hezcí povyšují v práci a mají lepší platy. Nakonec jsou i schopní, ty schopnosti se dostaví, když jim někdo věří. A je úžasné, jak si někdo dovolí mi vpálit do očí: máte šedivé vlasy, máš velkou hlavu, divně chodíš atd. To já bych to nikomu tak přímo neřekla.

Není tady

#2 28. 10. 2008 9:59

Lucie_82
♥♥♥----
Místo: Berlin, berlin ... :-)
Web

Re: Mají to hezcí lidé jednodušší?

ano, maji. tedy, spis zdanlive a v nekterych oblastech. stejne jako to maji jednodussi muzi pri kariernim postupu. no a? smile  cim je clovek dospelejsi, tim vice z nej prozaruje jeho nitro. ktere se postupem casu stane stejne rozhodujici. tve (pravdepodobne) nizke sebevedomi neni nasledek, ale spis pricina. nezabyvala bych se tim, pro neco nejde, ale jak to udelat, aby to mohlo jit smile

To see a World in a Grain of Sand ... W. Blake

Není tady

#3 28. 10. 2008 10:07

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Nooo... neřekl bych "hezčí", ale "charismatičtější"....
PS: Ty máš šedivý vlasy???

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#4 28. 10. 2008 10:08

Lucie_82
♥♥♥----
Místo: Berlin, berlin ... :-)
Web

v mladi hezci, postupem veku vystupuje charisma. to je prace to prozarovani zvnitrku, o kterem jsem mluvila smile

To see a World in a Grain of Sand ... W. Blake

Není tady

#5 28. 10. 2008 10:10

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Snazší to mají hlaně lidi, co se nenechaj vytočit blbejma poznámkama druhých. Hoděj je za hlavu, nebo je uměj pustit z uší.
Snazší to mají lidi, co se neberou příliš vážně a co jim na úsudku druhých až tak moc nezáleží. Co uměj vpálit druhým ráznou odpověď, aby jim vytřeli zrak.
A když Ti tohle někdo řekne, prvně se zamysli, zda na tom nepotřebuješ něco změnit a pak s úsměvem řekni, že ten druhej sice taktu moc nepobral, ale že o tom víš a že se tím není potřeba zabývat, protože když to nevadí Tobě, tak proč by mělo jemu? Když nám někdo řekne něco s cílem ublížit, nejvíc ho dopálíme, když dáme najevo, že to nebereme víc, než jako štěkání psa venku. Nebo když mu dáme lekci, že my sami takové věci lidem neříkáme a taky bychom mohli. Nikdo není akorát a bez chyb. Třeba Ti druzí občas řeknou něco takového, že mají strach, abys je v něčem nepřeválcovala. Párkrát jsem viděla, jak v práci někdo nasazoval na druhého a sám dělal chyby, které tímto šikovně maskoval.....

Není tady

#6 28. 10. 2008 10:13

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Samozřejmě, že mají - až na to, že "hezké" nemívají rysy a postavu (což jsi asi ty myslela) ale že to "hezké" z nich na hony vyzařuje...a to je právě to sebevědomí smile Zkus si je třeba vyfotit v nějakém nestřeženém okamžiku: nebudou nejspíš o nic "hezčí" než kdokoli jiný......ale jen se pohnou, promluví..... smile Věří hlavně sami sobě, proto "se" jim věří.
Samozřejmě, že by jim nikdo nevpálil,že mají šedivé vlasy, nebo pneumatiku na břiše.....mně to taky nikdo nevpálí, ačkoli je to pravda vissla protože to nepovažuju za důležité a nejspíš bych si pomyslela něco o magorovi, který strká nos, kam mu netřeba - prostě by mi na xichtě přečet "CO JE TI DO TOHO?" smile
A to se moje sebevědomí ani zdaleka nepředře.......

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#7 28. 10. 2008 10:16

majkafa
Host

Co vysílám, to se mi vrací. smile
Zamyslet se nad tím, co se mi vrací a proč. Jestli to není treba tím, že vysílám něco jiného, než si myslím.
Zdravé sebevědomí a úsměv na tváři, ne hraný, ale ten, co vychází zevnitř, dělá zázraky.

#8 28. 10. 2008 10:16

luminka
♥♥♥♥♥--

Ale svýcg fotek se v poslední době opravdu děsím.

Není tady

#9 28. 10. 2008 10:22

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

luminka napsal(a):

Co na to říkáte, mně se zdá, že to pohlední lidé mají v životě snažší. Něco provedou a ono se jim to odpustí. Mně ne. Na mě se jen každý zlobí, uráží, nevyhoví mně, když od něho něco potřebuju. Taky ti hezcí povyšují v práci a mají lepší platy. Nakonec jsou i schopní, ty schopnosti se dostaví, když jim někdo věří. A je úžasné, jak si někdo dovolí mi vpálit do očí: máte šedivé vlasy, máš velkou hlavu, divně chodíš atd. To já bych to nikomu tak přímo neřekla.

Luminko, myslím si by jsi potřebovala odbornou moc kapitulation , protože máš hodně problémů sama se sebou .

Není tady

#10 28. 10. 2008 10:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nojo, Majko, dělá.....a takhle cukrovej Tádž mahál i s mahárádžou bys mi vykouzlit nemohla?? tonguelol
luminko - jako kdekdo. Kdekdo se děsí svých fotek a ti sebejistí taky.
Jediný, kdo se jich nikdy neděsil, byla moje panímatka: nehezká (podle všech měřítek) ne.....zajímavá...já nevím; prostě bys řekla, že by to měl být poslední člověk na světě, který by se měl sám sobě líbit....a vidíš, líbil.....to, co jiní považovali za....no řekněme chyby, to ona například považovala za dobré smile A víš co? Na rozdíl od nás, sebekritiků, ONA měla pravdu.....
A nojo, Luminko - copak ty máš šedivý vlasy??? va V tom tvým dětským téměř věku?? va

Není tady

#11 28. 10. 2008 10:24

majkafa
Host

Lupi, klíďo ti ho upeču, žádný problém. lol
Vím, o čem píšu, vlastní zkušenosti. A taky vím, že to jde. smile

#12 28. 10. 2008 10:28

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ale to já vím taky, i když většinou jen teoreticky - i když i praxe semtam nastane vissla
Akorát, že nemůžeš na chudáka prvňáka s genetikou....napřed pěkně vo zviřátkách,jak žijou a kolik mají tlapiček a taak.......

Není tady

#13 28. 10. 2008 10:34

majkafa
Host

Luminka není prvňák. Už je tu skoro rok, snad už neco aspoň načetla. Anebo je nepozorný žáček.
V jejím psaní vidím sebe před časem. smile

#14 28. 10. 2008 10:39

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

luminka napsal(a):

Ale svýcg fotek se v poslední době opravdu děsím.

Tak nějakou pošli, ať ji ohodnotíme stolt

Není tady

#15 28. 10. 2008 11:20

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

luminka napsal(a):

Díky za tohle téma. Zrovna jsem o tom také přemýšlela.

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#16 28. 10. 2008 11:31

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Natálie napsal(a):

luminka napsal(a):

Díky za tohle téma. Zrovna jsem o tom také přemýšlela.

Jenže to nezáleží ani tak na vnější kráse, jako spíš na vnitřní kráse.
Fyzicky krásná ženská, která bude chodit shrbená a bude mít nízký sebevědomí... nikoho neokouzlí.
Normální ženská, která má vysoké hodnocení sama sebe a umí se nosit a "prodat" - to vyzařuje i navenek a ostatní se podle toho k ní budou chovat.
Prostě, co vyzařujeme do okolí (ze sebe), tak se k nám okolí chová.

A je jedno, jestli ta ženská má 50 nebo 80 kilo, blond vlasy nebo šedivý. Ale je fakt, že pěkný šaty, sebevědomý postoj a trocha mejkapu dělá divy :-)

Není tady

#17 28. 10. 2008 11:35

Natálie
♥♥♥♥♥--

Já se musím Luminky zastat, z velké části má bohužel pravdu.
Možná, že jí někdo trochu pošlapal sebevědomí, ale hezcí lidé to mají(zejm. v mládí) lehčí. Velkým příkladem toho byl můj bývalý partner...nebyl to rodinný typ, šetřit neuměl, hned se kvůli všemu naštval, myslel především jen na sebe, nic neměl atd. Stačilo, aby zamrkal krásnýma očima...
V Praze jsem dělala v oblasti, kde jsem se pohybovala mezi lidmi a atraktivnější to měli se získáním práce jednodušší...dělala jsem s kolegyní, která byla velice atraktivní a chlapi jí poslouchali na slovo. Nemusela se vůbec snažit.
Samozřejmě, že ve stáří to bude už vyrovnané, protože nebudou už moci uchvacovat vzhledem...

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#18 28. 10. 2008 11:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Marti, napsala jsi to hezky :-)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#19 28. 10. 2008 11:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Natálie a já znám jednu, co vůbec není krásná a chlapi ji zobou z ruky. Prostě ví jak na ně a celkově na lidi, to je vše :-)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#20 28. 10. 2008 11:44

Natálie
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

Natálie a já znám jednu, co vůbec není krásná a chlapi ji zobou z ruky. Prostě ví jak na ně a celkově na lidi, to je vše :-)

Tak tu bych chěla vidět. Jedna má kamarádka je velice milá, vzdělaná,společenská,má styl. Pěkný obličej. Ale je trochu silnější, tak jí nikdo z mužů nechce...a pak že to není o vzhledu.

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#21 28. 10. 2008 11:48

mashanka
Zablokovaný

jo, mají, ale není to jen v kráse. Pokud bude člověk fyzicky krásný a bude se chovat jako ho-v-a-do, každý ho rád osolí, když bude mít možnost.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#22 28. 10. 2008 11:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Natálie napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Tak tu bych chěla vidět. Jedna má kamarádka je velice milá, vzdělaná,společenská,má styl. Pěkný obličej. Ale je trochu silnější, tak jí nikdo z mužů nechce...a pak že to není o vzhledu.

no jo, fakt, taky jsem se divila, že zrovna ona to s chlapama tak koulí....
a víš co ? můj bratránek chodil vždycky s nádhernejma babama, pořád hledal krásu, byl jako cvok, měl vedle sebe jen samý krásný holky ...
nakonec si vzal holku, která není krásná, není škaredá, je normální, má nějáké to kilčo navíc, ale úplně vedle ní rozkvetl stolt
a já ji mám ze všech těch holek nejraději, je milá, fajn, má smysl pro humor, umí kolem sebe šířit dobrou náladičku, na všem špatným najde vždycky něco dobrý.
když má člověk depku, její společnost mu vždycky pomůže, je to zkrátka sluníčko a cítím se v její společnosti moc fajn smile vycítí, když se člověku nechce mluvit, ale stejně ho tak něják umí pohladit po dušičce, mám ji moc ráda.
a on vedle ní vypadá šťastně, takže o kráse samotné to jistě není smile

Upravil(a) PPavlaa (28. 10. 2008 11:53)

Není tady

#23 28. 10. 2008 12:52

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Natálie napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

tak takovouhle znám taky, ale naopak ji chce snad každej chlap...je prostě úžasná, úplně září a to, že je plnoštíhlá najednou vůbec není vidět...ona se prostě umí prodat se vším všudy...když jsem ji viděla poprvé, byla jsem z ní úplně hotová big_smile slovo...obdiv...je nedostačující smile

jinak o vzhledu...umí se krásně smát a má nádhernej obličej...

Není tady

#24 28. 10. 2008 12:55

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

vždycky jsem si říkala, že jo, ale když se podívám kam to dotáhl Cikrt tak to je určitě pitomost big_smile

dum spiro spero

Není tady

#25 28. 10. 2008 13:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Natálie napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

tak takovouhle znám taky, ale naopak ji chce snad každej chlap...je prostě úžasná, úplně září a to, že je plnoštíhlá najednou vůbec není vidět...ona se prostě umí prodat se vším všudy...když jsem ji viděla poprvé, byla jsem z ní úplně hotová big_smile slovo...obdiv...je nedostačující smile

jinak o vzhledu...umí se krásně smát a má nádhernej obličej...

ses dala na baby big_smilevissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí