29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Fool, máš to moc hezké.
Tak teď omluvte LO začátečníka, já se chci jen zúčastnit za tu odměnu
Není tady
Fool-pick napsal(a):
Tak mám hotovi
ale zapotila jsem se...mám malou na klíně a furt kňourá,takže se jí jdu věnovat
http://resize.like.cz/images/1225281792soutez.jpg
Ty bláho, tak to je nádhera
Není tady
spunt napsal(a):
HOlky, prosím poraďte, snažila jsem se na BC dát to soutěžní LO , ale píše mi to tam "Zde není obrázek který byste si mohl(a) prohlédnout"
Je to tím, že se bude hlasovat až od 31.10. nebo se mi to tam špatně nahrálo
Poslala jsem ti SZ
Není tady
spunt napsal(a):
Fool, máš to moc hezké.
http://resize.like.cz/images/1225282428waterloLenka.jpg
Jaký začátečník??? Vždyť je to nádherný a je to originální,zase úplně jiné, než co jsem už viděla A neboj, všechny se účastníme jen kvůli odměny, já bych tam jinak nelezla ani omylem, to Hanička mě vyprovokovala
Není tady
špunti mě se to tam ukazuje taky tak nevím co s tím,jestli se to tam uložilo,ale nejde to vidět páč je to zavřené a nebo jsem tele
spunt napsal(a):
HOlky, prosím poraďte, snažila jsem se na BC dát to soutěžní LO , ale píše mi to tam "Zde není obrázek který byste si mohl(a) prohlédnout"
Je to tím, že se bude hlasovat až od 31.10. nebo se mi to tam špatně nahrálo
Není tady
přesně tak máš to mooooc krásný prostě originál!!!!! A ta odměna za to stojí
AndreaP. napsal(a):
spunt napsal(a):
Fool, máš to moc hezké.
http://resize.like.cz/images/1225282428waterloLenka.jpgJaký začátečník??? Vždyť je to nádherný a je to originální,zase úplně jiné, než co jsem už viděla
A neboj, všechny se účastníme jen kvůli odměny, já bych tam jinak nelezla ani omylem, to Hanička mě vyprovokovala
Není tady
Andrej, díky moc za SZ
A díky za pochvalu , i když na Vás opravdu nemám
Není tady
spunti, jak na nás nemáš? Každá děláme po svém, ale každá krásně
Stůj si za svým dílkem, je nádherné
Není tady
Ahoj holky...
... ja si myslim, ze neni potreba se vubec omlouvat... (ze, Spunte?), mnoho z nas (vcetne me) se to teprve ucime, kazda vidime svet jinak, mame jine citeni... a hlavne to delame pro radost, nebo se pletu?
Jdu omrknout, co jste vytvorily a pridavam jedno vcerejsi...
Není tady
Andrejko nevíš proč nám to tam píše že není obrázek který by jsme mohli prohlédnout????Já teda teď nevím jestli se mi tam uložil či ne
Není tady
Tak pekne po poradku
Fool, tak s knourajici malou na kline, rikas? Je to moc hezke. Rekla bych, ze Te tentokrat inspirovaly Benatky od Ledy, ze? Ale musim priznat, ze to na me trosku pusobi jako paintbrush, bije se tam cervena s tim fialovym pozadim, dala bych pozadi tlumenejsi... ale tot muj skromnej nazor, vubec nemusis brat v potaz
Clare, myslim, ze konickovy kalendar bez problemu stihnes i pri tolika detech a obr domacnosti!!!!
Spunte, rychle posilej, ten bonus fakt za to stoji.
Zapomela jsem na neco? JJ, uz to mam. Tutul, ta posledni verze je nejvydarenejsi, ja teda videla tu prvni s obrovskyma snezenkama a ted tu posledni, jen z textu jsem vycetla, zes to predelavala nekolikrat.
Upravil(a) sillwan (29. 10. 2008 13:41)
Není tady
Fool-pick napsal(a):
Andrejko nevíš proč nám to tam píše že není obrázek který by jsme mohli prohlédnout????Já teda teď nevím jestli se mi tam uložil či ne
Fool, protoze galerie jeste neni ptevrena, je mozne zatim obrazky jen vkladat, ne se na ne divat - predpokladam kvuli pripadnemu "kopirovani"...
Není tady
Fool, když jsem se to snažila nahrát, tak jsem někde cestou četla, že obrázky budou uvolněné k nahlédnutí až od 31.10. kdy se spustí bodování..... a bylo tam skoro 130 LO
Tak snad to tam je...
Sillwan, máš pravdu, každá vidíme věci kolem sebe trošku jinak a víc než 100% to děláme pro radost
Přání co jsem teď na podzim dělala jako první, se tchýni2 líbilo a udělalo jí obrovskou radost (hlavně díky čarodějce, která mi pomohla, díky moc )
A už vidím mojí mamku, jak se bude schovávat a utírat slzy až rozbalí kalendář s fotkama svých vnoučat, a bude jí úplně jedno jak moc se povedl nebo ne,hlavně že ho bude mít
Není tady
Sillwan, včerejší snažení je moooc pěkné....
Není tady
spunt napsal(a):
A už vidím mojí mamku, jak se bude schovávat a utírat slzy až rozbalí kalendář s fotkama svých vnoučat, a bude jí úplně jedno jak moc se povedl nebo ne,hlavně že ho bude mít
A to predse jde, ne?
Není tady
jo jo, vo tom to je, ne?
Není tady
Teda holky, já snad taky něco vytvořím do té soutěže... ale ještě dodělávám kalendář, dělala jsem i verzi s klukama od bráchy a snad už jen malé dodělávky a bude to. A pak už chci dělat něco jen tak....
Není tady
A s těma kalendářema je to tak, i když to nemám třeba dokonalý, tak vím, že to udělá radost a o to jde
Není tady
Teda koukám, že sillwan už vše odpověděla, tak to je super, díky Mimochodem sillwan, to ločko je nádherné, to jsou kupované kity, viď? Je to fantazie
Není tady
Silwan Leda mě neinspirovala,teď jsem to její hledala a myslím,že je to nebe sa dudy a co se týče té barvy...měla jsem to tak jak říkáš,ale bylo to takové mdlé a už jsem to tam vložila takže nic.......
Není tady
Holky.... ty vaše LO do soutěže vážně nádhera..... Fool i Spunt každý jiný a každý jinak krásný
Sillwan... tvoje včerejší LO to je prostě tvůj styl.... krásně sladěné do posledního detailu fantazie.... a ty kity jsou úžasné !
Není tady
Fool-pick napsal(a):
Silwan Leda mě neinspirovala,teď jsem to její hledala a myslím,že je to nebe sa dudy
a co se týče té barvy...měla jsem to tak jak říkáš,ale bylo to takové mdlé a už jsem to tam vložila takže nic.......
Fool, tak se nezlob, me to prislo dost podobny Nemyslela jsem to spatne, vzdyt se navzajem inspirujeme, je to normalni.
Andrej, jj, je to jeden z tech 5ti, co mam koupenych a nejak se mi nevsel do kalendare
Není tady
jééééééééééé já se nezlobím....to ne jen jsem se na to koukla a fakt mi to nepřišlo....
sillwan napsal(a):
Fool-pick napsal(a):
Silwan Leda mě neinspirovala,teď jsem to její hledala a myslím,že je to nebe sa dudy
a co se týče té barvy...měla jsem to tak jak říkáš,ale bylo to takové mdlé a už jsem to tam vložila takže nic.......
Fool, tak se nezlob, me to prislo dost podobny
Nemyslela jsem to spatne, vzdyt se navzajem inspirujeme, je to normalni.
Andrej, jj, je to jeden z tech 5ti, co mam koupenych a nejak se mi nevsel do kalendare
Není tady
spunt napsal(a):
Fool, máš to moc hezké.
http://resize.like.cz/images/1225282428waterloLenka.jpg
Prý omluvte, dyť je to moc krásný a vtipný, super nápad Já se teda taky na to kouknu, přece tu nebudu jediná nesoutěžit
Není tady