6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Clare, koníčkový květen je fantastický
Není tady
Andrej díky
Tož já si půjdu umýt hlavu a půjdu tvořit, nebo zítra až bude Jíta ve školce a Lenka spát, tak místo žehlení budu dřepět u PC
A díky za ty kalendáře. Zkusím to
Není tady
Tutule napsal(a):
Holky nevíte někde o stromu bez listu nebo něco březnovýho?
Zkus tady http://translate.google.cz/translate?u= … p;ie=UTF-8
Kruciš, hodí mi to hlavní odkaz, ne přímo linku, takže si najdi v seznamu kaktus, otevři, dej to direktory, a objeví se ti další tabulka a tam stromy.
Není tady
Andrej, prosím, ještě mi pověz, když použiji 3 elementy z waterloo, mohu použít další elementy odjinud? Nebo smím jen elementy z W. v množství od 3 výše
Není tady
spunt napsal(a):
Andrej, prosím, ještě mi pověz, když použiji 3 elementy z waterloo, mohu použít další elementy odjinud? Nebo smím jen elementy z W. v množství od 3 výše
Voda (možno použít i anglické Water) - je jedno, jak bude zobrazena, může být jen nadpisem, může být jen na fotce - hlavní podmínka - použití nejméně tří elementů z freebies od Waterlo project
Tak jsem podmínky okopčila
Není tady
Tutule tys to celé překopala ale dobrý
Ledo tak hurá bude nás tam víc ať žije soutěž ale bonus za to stojí
clare koně opět super
Není tady
ahoj všem
Tutule - ten strom je myslím dobrý, akorát mi přijde divný,že pejsek je menší než ty sněženky, jinak pozadí sněženek je nádherný
Není tady
Hm a včera jsem usla s Markétku už v osm hodin, mám vyspáno do růžova. Takže žádný tvoření
Není tady
ahojky Tuli mě se ten březen srtašně moc líbí........je fakt úžasný,ale taky bych teda pejska zvětšila a nebo sněženky zmenšila jinak suppppper
Tutule napsal(a):
Krásné dopoledne, tady mám březen, co myslíte ten strom mám ho dát pryč? Zkoušela jsem i s kvítkama - růžový i bílý a oboje se tam nehodí.
http://tutule.webgarden.cz/image/11508843
Není tady
tuli mě příjdou pořád velký..... ale to je fakt jen můj názor...jinak mi to příjde bombastický,všechno krásně laděný
Tutule napsal(a):
Tak jsem zmenšila sněženky a zvětšila psa, co teď?
http://tutule.webgarden.cz/image/11509618
Není tady
holky mě nejde na baby-cafe ty soutěže...vůbec se mi to nezobrazí
Není tady
Myslíš eště? No on ten pes není moc velkej, je to kříženec jezevčíka s jorkšírem a je to štěně...já vlastně nidky snad ani sněženky neviděla ve skutečnosti, tak nevím, jak můžou dorůst....
Tak jsem volala mámě, prý jsou sněženky tak maximálně velké do půlky jejích nožiček , no jo no, tak já je jdu ještě zmenšit
Upravil(a) Tutule (29. 10. 2008 10:19)
Není tady
sněženky jsou malinkatý...já je jako dítě prodávala s babičkou u silnice maminka má pravdu
Tutule napsal(a):
Myslíš eště? No on ten pes není moc velkej, je to kříženec jezevčíka s jorkšírem a je to štěně...já vlastně nidky snad ani sněženky neviděla ve skutečnosti, tak nevím, jak můžou dorůst....
Tak jsem volala mámě, prý jsou sněženky tak maximálně velké do půlky jejích nožiček , no jo no, tak já je jdu ještě zmenšit
Není tady
Tutul, ted to podle mě odpovídá velikostně a taky víc vynikne ten pejsek, předtím se tam v těch sněženkách skoro ztrácel
Není tady
tutlko super.....teď je to fakt bomba
holky nevíte kde bych mohla stáhnout nějaké obrázky s vodou?????Na tu soutěž???
Není tady
Fool-pick napsal(a):
tutlko super.....teď je to fakt bomba
holky nevíte kde bych mohla stáhnout nějaké obrázky s vodou?????Na tu soutěž???
fool na tych strankach od sity, tam je priamo voda v tom freebie co je sutazne... alebo nemas nejaku fotku z leta s vodou? ak som to teda nepoplietla, myslela som tuto vodu http://sita77.blogspot.com/2008/06/free … -vech.html
Upravil(a) stvorlistok (29. 10. 2008 10:54)
Není tady