29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lvíčku, tak honem do toho .
tulinko, tak ten je bombový . odkud máš ty vločky? z těch ruských stránek?
Dagi, všechno to mám odtut, jak mi posílala odkaz Čarodějka
http://magi-magicworld.blogspot.com/
Není tady
Tutule napsal(a):
Dagi, všechno to mám odtut, jak mi posílala odkaz Čarodějka
![]()
http://magi-magicworld.blogspot.com/
Z toho snad ještě zkusím nějakou PF, fakt se mi ty elementy strašně líbí
Není tady
Fool, ten kolíčkovej je bomba, já se klaním Co se týká načítání, tak to trvá dlouho, ono je to obsahově strašně moc veliké, mě spíš mate, že ti nesouhlasí cena
A koukala jsem na ten číselník, tak vypadá to, že to je celkem dost odspoda, tak snad to bude v pohodě
Není tady
super, děkuju . hned si to uložím
.
Už jsem zpátky, schválně jsem vlezla do mého účtu na printu, Fool, tak ten papír nech, jak je to nastavené, většinou mají jako hlavní ten nejvhodnější. Ale nerozumím tomu, že ti nesedí cena, já to zkoušela a sedí to.
Není tady
andrejko mám to za 912,20 a objednala jsem si jich 8ks a stále se mi to nenačetlo...a ty pixly můžu nechat????????????
Není tady
Fool, a kde zadáváš pixely? Já to nahrála normálně v A4, co jsem si uložila z gimpu v jpg a nabídlo mi to standartní hladký 170g, já si dala 250g a je to ok a stálo mě to 912,- 7ks, ten papír 250 stojí kolem 130kč a ten 170g kolem 127kč, a není ta cena teď ta slevová? Není ta sleva od 99?
Není tady
já pixly neměnila nechala jsem tam ty co byly v gimpu což je to co jsem psala...a ta cena mě právě zarazila páč to má být za 991ks +49 poštovné za vše a to nesedí
Tutule napsal(a):
Fool, a kde zadáváš pixely? Já to nahrála normálně v A4, co jsem si uložila z gimpu v jpg a nabídlo mi to standartní hladký 170g, já si dala 250g a je to ok
a stálo mě to 912,- 7ks, ten papír 250 stojí kolem 130kč a ten 170g kolem 127kč, a není ta cena teď ta slevová? Není ta sleva od 99?
Není tady
a to tam mám ten 170dr a je tam tahle cena....a furt se mi ty obrázky neukazují a mám to tam už půl hoďky
Není tady
a u toho objednat jsem dala jako kalendář
Upravil(a) Fool-pick (28. 10. 2008 19:52)
Není tady
Ahoj všem ve sváteční den
Ev - děkuju, ale teprve se učím
Udělal jsem taky soutěžný kit na baby cafe
Poradíte mi, jak ho tam mám nahrát? Nějak to nechápu žádní uplaud nevidím
Není tady
Fool, no je to nějaké divné , jinak ano objednat jako kalendář a zatrhnout to, že máš vlastní návrh a chceš jen tisk. A možná nejlépe to nechat tak, a zítra tam zavolat, ať ti řeknou, kde je problém.
Není tady
Ledo, to je nádherné ločko Tak se pak musíme hlavně všechny navzájem pobodíkovat
Není tady
asi to tak udělám...vymazala jsemt to,zadala znova jak píšeš a zas nic ...tak tam zítra brnknu
AndreaP. napsal(a):
Fool, no je to nějaké divné
, jinak ano objednat jako kalendář a zatrhnout to, že máš vlastní návrh a chceš jen tisk. A možná nejlépe to nechat tak, a zítra tam zavolat, ať ti řeknou, kde je problém.
Není tady
Andrej - Mě ani o bodíky nejde, ale ty elementy jsou opravdu krásný, jen za to, že tam něco dám.
Vám určitě body dám
Není tady
Holky, prosím Vás, mě se ty elementy také moc líbí, ale trochu jsem to nepochopila
Na těch stránkách je Waterloo spousta .... je jedno z čeho to udělám?
Není tady
A ještě tedy jestli jsem to dobře pochopila, tak si kalendáře z gimpu když jsou hotové uložíte jako .jpg a pak to posíláte?
Takže když dělám kalendář v A3 , tak si tam pak mohu prohodit fotky a následně v jiném programu zmenšit na A4 a nechat udělat menší?
Není tady
spunt napsal(a):
Holky, prosím Vás, mě se ty elementy také moc líbí, ale trochu jsem to nepochopila
Na těch stránkách je Waterloo spousta .... je jedno z čeho to udělám?
Spunti, ano je to jedno. Prostě jakokoliv alespoň tři elementy z waterloo, dle vlastního uvážení. A samozřejmě dodržet téma VODA. Ta odměna za to opravdu stojí
Není tady
spunt napsal(a):
A ještě tedy jestli jsem to dobře pochopila, tak si kalendáře z gimpu když jsou hotové uložíte jako .jpg a pak to posíláte?
Takže když dělám kalendář v A3 , tak si tam pak mohu prohodit fotky a následně v jiném programu zmenšit na A4 a nechat udělat menší?
Ano, do tisku to posíláš jako .jpg, ostatní by bylo obsahově hodně veliké. A jinak jak to popisuješ, tak logicky by to mělo jít, zmenšit i zvětšit by to neměl být problém.
Není tady