6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lvíčku, tak honem do toho .
tulinko, tak ten je bombový . odkud má ty vločky? z těch ruských stránek?
Dagi, vechno to mám odtut, jak mi posílala odkaz Čarodějka
http://magi-magicworld.blogspot.com/
Není tady
Tutule napsal(a):
Dagi, vechno to mám odtut, jak mi posílala odkaz Čarodějka
http://magi-magicworld.blogspot.com/
Z toho snad jetě zkusím nějakou PF, fakt se mi ty elementy straně líbí
Není tady
Fool, ten kolíčkovej je bomba, já se klaním Co se týká načítání, tak to trvá dlouho, ono je to obsahově straně moc veliké, mě spí mate, e ti nesouhlasí cena
A koukala jsem na ten číselník, tak vypadá to, e to je celkem dost odspoda, tak snad to bude v pohodě
Není tady
super, děkuju . hned si to uloím .
U jsem zpátky, schválně jsem vlezla do mého účtu na printu, Fool, tak ten papír nech, jak je to nastavené, větinou mají jako hlavní ten nejvhodnějí. Ale nerozumím tomu, e ti nesedí cena, já to zkouela a sedí to.
Není tady
andrejko mám to za 912,20 a objednala jsem si jich 8ks a stále se mi to nenačetlo...a ty pixly můu nechat????????????
Není tady
Fool, a kde zadává pixely? Já to nahrála normálně v A4, co jsem si uloila z gimpu v jpg a nabídlo mi to standartní hladký 170g, já si dala 250g a je to ok a stálo mě to 912,- 7ks, ten papír 250 stojí kolem 130kč a ten 170g kolem 127kč, a není ta cena teď ta slevová? Není ta sleva od 99?
Není tady
já pixly neměnila nechala jsem tam ty co byly v gimpu co je to co jsem psala...a ta cena mě právě zarazila páč to má být za 991ks +49 potovné za ve a to nesedí
Tutule napsal(a):
Fool, a kde zadává pixely? Já to nahrála normálně v A4, co jsem si uloila z gimpu v jpg a nabídlo mi to standartní hladký 170g, já si dala 250g a je to ok a stálo mě to 912,- 7ks, ten papír 250 stojí kolem 130kč a ten 170g kolem 127kč, a není ta cena teď ta slevová? Není ta sleva od 99?
Není tady
a to tam mám ten 170dr a je tam tahle cena....a furt se mi ty obrázky neukazují a mám to tam u půl hoďky
Není tady
a u toho objednat jsem dala jako kalendář
Upravil(a) Fool-pick (28. 10. 2008 19:52)
Není tady
Ahoj vem ve sváteční den
Ev - děkuju, ale teprve se učím
Udělal jsem taky soutěný kit na baby cafe
Poradíte mi, jak ho tam mám nahrát? Nějak to nechápu ádní uplaud nevidím
Není tady
Fool, no je to nějaké divné , jinak ano objednat jako kalendář a zatrhnout to, e má vlastní návrh a chce jen tisk. A moná nejlépe to nechat tak, a zítra tam zavolat, a ti řeknou, kde je problém.
Není tady
Ledo, to je nádherné ločko Tak se pak musíme hlavně vechny navzájem pobodíkovat
Není tady
asi to tak udělám...vymazala jsemt to,zadala znova jak píe a zas nic ...tak tam zítra brnknu
AndreaP. napsal(a):
Fool, no je to nějaké divné , jinak ano objednat jako kalendář a zatrhnout to, e má vlastní návrh a chce jen tisk. A moná nejlépe to nechat tak, a zítra tam zavolat, a ti řeknou, kde je problém.
Není tady
Andrej - Mě ani o bodíky nejde, ale ty elementy jsou opravdu krásný, jen za to, e tam něco dám.
Vám určitě body dám
Není tady
Holky, prosím Vás, mě se ty elementy také moc líbí, ale trochu jsem to nepochopila
Na těch stránkách je Waterloo spousta .... je jedno z čeho to udělám?
Není tady
A jetě tedy jestli jsem to dobře pochopila, tak si kalendáře z gimpu kdy jsou hotové uloíte jako .jpg a pak to posíláte?
Take kdy dělám kalendář v A3 , tak si tam pak mohu prohodit fotky a následně v jiném programu zmenit na A4 a nechat udělat mení?
Není tady
spunt napsal(a):
Holky, prosím Vás, mě se ty elementy také moc líbí, ale trochu jsem to nepochopila
Na těch stránkách je Waterloo spousta .... je jedno z čeho to udělám?
Spunti, ano je to jedno. Prostě jakokoliv alespoň tři elementy z waterloo, dle vlastního uváení. A samozřejmě dodret téma VODA. Ta odměna za to opravdu stojí
Není tady
spunt napsal(a):
A jetě tedy jestli jsem to dobře pochopila, tak si kalendáře z gimpu kdy jsou hotové uloíte jako .jpg a pak to posíláte?
Take kdy dělám kalendář v A3 , tak si tam pak mohu prohodit fotky a následně v jiném programu zmenit na A4 a nechat udělat mení?
Ano, do tisku to posílá jako .jpg, ostatní by bylo obsahově hodně veliké. A jinak jak to popisuje, tak logicky by to mělo jít, zmenit i zvětit by to neměl být problém.
Není tady