29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A v tom předposledním WaterLO je až do černa s hvězdičkama ale to si nejsem jistá to je asi až moc tmavé
Není tady
čarodějka napsal(a):
dagi dej tam pozadí s vodou je tam ve WaterLO taky a šup do soutěže bonus je fakt dobrej
haničko vidíš, to mě vůbec nenapadlo . podívám se na to
Holky smekám...hlavně nad kalendářem Fool..její styl se mi moc,moc líbí ale všechny to máte nádherný
Tutulko,mě by se tam líbilo to pozadí jak má Dagi v tom krásným LO
Není tady
hani prosímtě, jak pak ten obrázek vložím do té správné galerie?
Tutulko a kdybys ty dva pejsky nedala ta zapitý nebo jak to mám napsat,to by nešlo
Ale ty si šikula a poradíš si a bude to stejně super jako vždy
Není tady
evi, to víš, když hlídá manžel, to se to potom tvoří
hani jsem pako, už jsem na to přišla
Ahojda scrabďandy tak jsem nakonec zjistila,že se mi ta první titulka uložila do souboru elementů a přišla jsem na to velkou náááááhodou no tak vám to sem házím pro kuk
Není tady
dagi napsal(a):
hani jsem pako, už jsem na to přišla
no super už jsem ti chtěla psát ještě že čtu dál
Evi krásně jsi to vymyslela
Není tady
fool, vypadá to fakt skvěle
Jů, to je nádhera . Já se na to snad taky vrhnu
.
holky je normální to že když jsem si všechny měsíce vložila do galerie,tak se mi tam neukazují????Jen tam je připravduji náhled u 13 obrázků,ale nejsou tam vidět a já nevím co s tím pomoooooc a cena taky nesouhlasí
Není tady
no já už to tam mám docela dlouho a furt se nic nezobrazuje....pomoooooooooooooooc nechala jsem to velký tak jak to gimp nastavil sám takže mám pocit,že 2480x3508pixlů
Upravil(a) Fool-pick (28. 10. 2008 19:24)
Není tady
berušky může být takhle ten číselník???Aby mi to neuřízli jinak si nevšímejte těch červených očí...to je jen kopie an originálu to mám opravdený
Upravil(a) Fool-pick (28. 10. 2008 19:25)
Není tady