6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A v tom předposledním WaterLO je a do černa s hvězdičkama ale to si nejsem jistá to je asi a moc tmavé
Není tady
čarodějka napsal(a):
dagi dej tam pozadí s vodou je tam ve WaterLO taky a up do soutěe bonus je fakt dobrej
haničko vidí, to mě vůbec nenapadlo . podívám se na to
Holky smekám...hlavně nad kalendářem Fool..její styl se mi moc,moc líbí ale vechny to máte nádherný
Tutulko,mě by se tam líbilo to pozadí jak má Dagi v tom krásným LO
Není tady
hani prosímtě, jak pak ten obrázek vloím do té správné galerie?
Tutulko a kdybys ty dva pejsky nedala ta zapitý nebo jak to mám napsat,to by nelo
Ale ty si ikula a poradí si a bude to stejně super jako vdy
Není tady
evi, to ví, kdy hlídá manel, to se to potom tvoří
hani jsem pako, u jsem na to přila
Ahojda scrabďandy tak jsem nakonec zjistila,e se mi ta první titulka uloila do souboru elementů a přila jsem na to velkou náááááhodou no tak vám to sem házím pro kuk
Není tady
dagi napsal(a):
hani jsem pako, u jsem na to přila
no super u jsem ti chtěla psát jetě e čtu dál
Evi krásně jsi to vymyslela
Není tady
fool, vypadá to fakt skvěle
Jů, to je nádhera . Já se na to snad taky vrhnu .
holky je normální to e kdy jsem si vechny měsíce vloila do galerie,tak se mi tam neukazují????Jen tam je připravduji náhled u 13 obrázků,ale nejsou tam vidět a já nevím co s tím pomoooooc a cena taky nesouhlasí
Není tady
no já u to tam mám docela dlouho a furt se nic nezobrazuje....pomoooooooooooooooc nechala jsem to velký tak jak to gimp nastavil sám take mám pocit,e 2480x3508pixlů
Upravil(a) Fool-pick (28. 10. 2008 19:24)
Není tady
beruky můe být takhle ten číselník???Aby mi to neuřízli jinak si nevímejte těch červených očí...to je jen kopie an originálu to mám opravdený
Upravil(a) Fool-pick (28. 10. 2008 19:25)
Není tady