6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Spunt - Moc děkuju. No není to nic moc, ale teprve se s tím učím a tohle mě zaujalo ty třpitky.
Koukala jsem na Baby-Cafe na ty soutěže. Jako bonus je teda k té vodě opravdu krásný , koukla jsem rovnou na starou ukončenou soutěž a musím říct, že jsem byla docela sklamaná z toho, že mi všechny přijdou na jedno brdo . Všichni dělají jedna fotka a hodně místa . Škoda, že tam není na výběr víc stylů
Ještě něchápu, kam se jako ty dílka strkají, kdybych se chtěla zůčastnit, to se to otevře až toho 31.10 ? Například ta voda
Není tady
Tak jsem prosinec předělala a ještě doladím hlavní stranu a posílám.........
Není tady
Tak tady je celý můj kalendář hlavní stránku vám sem hodím až jí dodělám
Upravil(a) Fool-pick (28. 10. 2008 11:23)
Není tady
Ahoj kočky v rychlosti mezi přípravou oběda jsem Vás teď přelouskala a jste nejenom šikovné , ale jak čtu ty story s chlapama, tak taky moc statečné.... .... moje babička zase říkala, že chlap je sázka do loterie.... a taky na tom něco je
Duši.... titulka je šmrncovní....
Fool.... předělávka předělávky prosince kouzelný
a vůbec jak ty kalendáře posíláte takhle pohromadě, tak to teprve má ty správný grády.... je to fakt nádhera až je mi líto, že je neuvidím v reálu, to musí být teprve něco....
Není tady
ahoj,malá ted usnula,tak mám chvilku.
Fool - nádhera,jak píše Eva, když je to všechno pohromadě, je to senzační.
Ledo - animace nemá chybu
Není tady
Fool, to je prostě fantazie, ty víš, že se mi tvůj styl strašně líbí, a na to, že jsi teprve s fotkama začala, tak já teda hluboce smekám, to je fantazie A jen pár postřehů, prosinec je nádherný, kouzelný, něžný, jen pozor na červené oči. Vůbec si je všude zkontroluj, já na jednom svém taky zapoměla a v tisku to fakt vypadá strašně A další věc, pozor na číselníky, taky si to zkontroluj, některé měsíce (září, říjen) máš strašně nízko, skoro na hraně, to není dobré, při tisku ti to ořežou a máš v háji celý kalendář, dej si tu práci a posuň je trochu výš A jak je to tak celé, ty měsíce myslím, tak je to opravdu překrásné. Tvůj kalednář se mi líbí daleko více, než ten můj
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Fool, to je prostě fantazie, ty víš, že se mi tvůj styl strašně líbí, a na to, že jsi teprve s fotkama začala, tak já teda hluboce smekám, to je fantazie A jen pár postřehů, prosinec je nádherný, kouzelný, něžný, jen pozor na červené oči. Vůbec si je všude zkontroluj, já na jednom svém taky zapoměla a v tisku to fakt vypadá strašně A další věc, pozor na číselníky, taky si to zkontroluj, některé měsíce (září, říjen) máš strašně nízko, skoro na hraně, to není dobré, při tisku ti to ořežou a máš v háji celý kalendář, dej si tu práci a posuň je trochu výš A jak je to tak celé, ty měsíce myslím, tak je to opravdu překrásné. Tvůj kalednář se mi líbí daleko více, než ten můj
Tak přesně tohle jsem chtěla napsat tak to nebudu zbytečně rozepisovat také jsem si všimla červených očí a chtěla upozornit ten kalendář je dost velkej takže tam je to víc vidět.A můj se mi už vůbec nelíbí
Není tady
miláčkové tak tady je má titulka,........dělala jsem, to 3x páč se mi to 3x seklo a ztratilo a můžu vám říct,že toho mám dost takže jsem to na potřetí udělala jednoduchý,ale jsem spokojená...nic přeplácaného,ale beru poznámky,rady a tipy a pak to pošlu....díky vám všem tady bez vás bych to nezvládla...jste moje berušky
Upravil(a) Fool-pick (28. 10. 2008 13:04)
Není tady
:pussa:Andrejko děkuji,ale na tebe nemám....musím se ještě hooodně učit,ale ty číselníky mám vysoko všude jen jak sem to sem dávala tak jsem to někde překryla jiným měsícem atd jestli to je srozumitelné ,ale děkuji mooooc
AndreaP. napsal(a):
Není tady
Fool-pick napsal(a):
miláčkové tak tady je má titulka,........dělala jsem, to 3x páč se mi to 3x seklo a ztratilo a můžu vám říct,že toho mám dost takže jsem to na potřetí udělala jednoduchý,ale jsem spokojená...nic přeplácaného,ale beru poznámky,rady a tipy a pak to pošlu....díky vám všem tady bez vás bych to nezvládla...jste moje berušky
http://resize.like.cz/images/1225195308titulkaKopie.jpg
Fool opět paráda, koukáme na to s Kikulkou a na Ellinku se přímo řehtá , akorát mě bouchlo do očí, jaký má špičatý prsíčka...možná bych je trošku zaoblila, ale ta titulka podtrhla celý kalendář - prostě nádhera
Není tady
Můj hokus pokus při kávě, no nic moc, pořád ještě deptím
Není tady
Fool, titulka bombovní, a přesně jak napsala Hanička, mě se můj kalendář už taky vůbec nelíbí
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Můj hokus pokus při kávě, no nic moc, pořád ještě deptím
http://img.mimibazar.cz/foto/6/081028/13/f1426989.jpg
Hokus pokus se mi líbí moc
Není tady
Díky Tutulko
Není tady
původní titulka vypadala tak,že jsem tam měla kolíčkama na šnůře všechny měsíce připnutý a pod tím bylo Ellinka 2009,ale to se mi seklo 2x a bylo to fakt pracný takže jsem se na to po 3 vyprdla,hlavně celou dobu se o malou stará manža abych to dodělala
Není tady
jojo Tututlko jenže ona má oprvdu takhle špičatý prsíčka a pěkně velký toho si totiž všimne každý
Tutule napsal(a):
Fool-pick napsal(a):
http://resize.like.cz/images/1225195308titulkaKopie.jpgFool opět paráda, koukáme na to s Kikulkou a na Ellinku se přímo řehtá , akorát mě bouchlo do očí, jaký má špičatý prsíčka...možná bych je trošku zaoblila, ale ta titulka podtrhla celý kalendář - prostě nádhera
Není tady
clare napsal(a):
tak já se tu kochám vašema kalendářema, fool vážně nádhera, jak profesionálka
já přidávám koníkový duben
http://resize.like.cz/images/12251966264.jpg
Jé Clare, to hříbátko máte taky doma? To je kouzelný
Není tady
Andrejko vždyť je to superrrrr co blázníš...mě se to teda líbí opravdu moc
Clar paráda.....je to nádherný
Není tady
holky díky, pc mi to zvládá čím dál hůř, musím to pořád ukládat
ty hříbátka už jsou dospělí koně, ale máme letos jiné, postupně tu budou i jiné fotečky, teď chci dělat květen s hříbátkem poníka, to budou super fotečky
Není tady
Holky, tedy suuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
Není tady
Clare, to máte doma koně nebo nějaký jezdečák?
Není tady