Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 27. 10. 2008 20:05

123Sara
♥------
Místo: Vysočina

Zvláštní závislost...

Ahoj,
Je mi trapně se tady o tom zmiňovat, ale doufám, že se najde nějaká spřízněná duše a pomůže mi, jak z toho ven.
Jak už jsem řekla, je to opravdu velice kuriozní závislost a vůbec nepřeháním, když mluvím o závislosti.
Jsem totiž závislá na Harry Potterovi.
Teď se asi spousta lidí zasměje, ale já myslím, že je to pro mě dost velký a zásadní problém. Denně přečtu asi 100 stran až mě bolí oči.Koukám pořád na filmy a když nedělám a ni jedno z tohohle, tak aspon dělám ně mých stránkách, jak jinak než o Harry Potterovi a píšu jak nějaký blázen o něm knihy. Když nedělám nic společného s tímhle, tak se cítím velice prázdná a nemám žádnej cíl.Velice mě to užírá a trápí.Chci mít ráda Harryho Pottera, ale jen tak normálně.
Přemýšlela jsem proč s tou úchylkou blázním a ž ted a došlo mi, že to bude asi tím, jak mi nedávno umřel pejsek a já se upnula na něco jiného.Předem upozorňuji, že nového pejska zatím nechci.
Opravdu budu velice vděčná když mi někdo řekne jak z toho ven. Vím, že tohle někomu připadá jhak kdyby to psal nějakej blázen, ale opravdu bych ráda uvítala pomoc.
Děkuji všem...smile

Život je jen osud...

Není tady

#2 27. 10. 2008 21:52

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Zvláštní závislost...

Co kdybys zkusila nahradit hlavní postavu v těch svojich knihách, třeba napíšeš něco pěkného? Chodíš do školy? Nemáte tam pedagogicko-psychologickou poradnu? Tam by tě lékař-ka nasměrovala.... asi vytěsňuješ žal po pejskovi...

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 27. 10. 2008 21:54

123Sara
♥------

Dobře.Děkuju a uvítám i jiné rady

Život je jen osud...

Není tady

#4 28. 10. 2008 9:53

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Kdybys měla kolem sebe víc podnětných fajn lidí, kdybys měla víc koníčků, doma nějaké ty povinnosti, zkrátka kdyby ses utahala jinými záležitostmi, neměla bys čas nechat se utahávat jednou aktivitou. Aktivityy máme, aby nám život zpříjemnily, ne abychom byli jimi vláčeni ad absurdum. Odpoutat se můžeš jedině tím, že si sama naordinuješ tolik činností, kolik jich jen uneseš. Vymalovat si svůj pokoj, rýt na zahradě s rodiči, najít si brigádu, zlepšit se v anglině, oběhat rodině nákupy, přihlásit se do časově náročného kroužku, najít si kluka, zkrátka...máš to ve svých rukách!

Pokud se věnuješ jen tomuhle jednomu, jsi jako motorkář, co místo aby vyjel na sraz nebo jen tak pro radost krajinou, leští, montuje, vylepšuje, blejská, předělává, atd...a večer to šoupne nespokojeně do garáže a povzdychne si...ještě jsem měl vyměnit to či ono, měl jsem koupit ten druhej druh přídavnýho zařízení...nespokojeně jde spát a druhej den to zase vytáhne a vymění nazpátek, zda to vypadá líp, pak nevypadá, tak se poradí s kolegou, co on na to a ten mu řekne, člověče, vykašli se už na to, my byli celej víkend na sletu, parádně si to užili a tys tady oba dva dny montoval a leštil, no ty jseš fakt praštěnej, ne...? A ten kámoš může mít motorku ne tak drahou, ne tak na šusu, ale neřeší to, má ji na ježdění, a je spokojenější, než ten náš puntičkář, co chce vyjet, až to bude akorát, ale to ono nebude nikdy...

Na tomhle možná ne příliš trefném příměru jsem ti chtěla ukázat, že omezit život jen na jednu aktivitu, u které nota bene cítíš, že Tě neobohacuje, spíš Ti škodí, to je teda na pováženou. Napadlo tě třeba...TY KNÍŽKY PROSTĚ VYHODIT?

Není tady

#5 3. 11. 2008 15:48

123Sara
♥------

Děkuji.Chtěl jsem jen poradit...Nic víc...

Život je jen osud...

Není tady

#6 4. 11. 2008 15:36

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Moje sestra takhle šílela s Gottem. Křivé slovo se na něj nesmělo říci, ani zlý pohled a myšlenku hodit. Byla prostě jeho fanynka. Ani nevím, jak ji to přešlo.
Jenom ty se můžeš své "závislosti" zbavit o to víc, když ti to vadí. A když to nedokážeš, zůstává odborník - doktor anebo čas. Až najdeš svou lásku anebo skutečný zájem či hobby, Harry tě přejde.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí