29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám tu čest oznámit narození našich ženichů:
Pozvedněte sklenku, kluci už jsou venku. Včera v 11:17 vykoukl jako první Kubíček 1800 g a 43 cm a minutku po něm Matýsek 1640 g a 41 cm...
Mají se čile k světu a jsou krásně vlasatí... zdraví šťastná maminka
Vikoušku vy prostě chcete být starší než my, že jo... moc moc gratuluju a přeju vám ať jste co nejdřív naprosto fit a spooooooustu radosti s klukama
hodně štěstí...
Není tady
Veliká gratulace
Viki moc moc gratulujeme, to jsou fofry, ale budiž Vám předbíhání odpuštěno
Užívej si dvojího maminkovství
Upravil(a) Iveta V (27. 10. 2008 13:08)
Není tady
Vikisku gratuluju ke dvojitemu stesti
doufam,ze nam je brzy ukazes
Hodne lasky ,zdravi a stesti pro vasi rodinku
Není tady
No ty brďo, to jsou věci Dvojnásobná gratulace
Ať prckové pěkně přibývají
Není tady
No teda, tak teď mi fakt údivem doslova spadla čelist!
Viki už je maminkou, to není možný!
Strašně moc gratuluju, ať jsou kluci jako buci a dělají mamči jenom samou radost!
Není tady
Cozeeeee...Viky,no to teda hledim clovece....Holka,to je fofr.....Tak a oobrovska gratulace at se kluci maji cile k svetu a drz se..Hodne stesti a zdravi a at vsechno v pohode zvladas....
Není tady
Vikoušku - hodně štěstí - to je krása ještě si pamatuju, jak jsem dávala na sklo fotky z utz
to to uteklo
Není tady
Já jen zírám, to snad ani není možný! Takže začínají Zimňátka! Viki gratuluju moc a těším se na nějaké fotečky
Není tady
Kluci si tedy na svět pospíšili Viki, moc gratuluji, přeju hodně štěstí
Není tady
Vikoušku
připojuju se ke gratulantkám - mám radost-hodně zdravíčka a štěstíčka a ať je máš kluky brzo doma
Není tady
spion na ICQ mi vyzradil, ze vikous porodila... uaaaaaaaaaaaaaaa GRATULUJUUUU
Není tady
Vikinko, moc moc blahopreju!
Není tady
Viki dvojnásobná gratulace
Moc Vam vsem gratuluji a preji hodne zdravi a stesti
Není tady
Viki moc,moc gratuluji a přeji hodně zdraví a štěstí
.Zrovna včera jsem na Tebe myslela jestli jste všichni ok. a ona už je Viki maminkou.Já teda taky zírám
Není tady
Vikoušku tak už máš drobečky u sebe, to je krásný. Přeju vám hodně štěstíčka a zdravíčka.
Není tady
Vikoušií mooooooc gratuluji celé Vaší rodince , ať kluci přibírají a hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka Vám všem
Upravil(a) janabas (27. 10. 2008 16:52)
Není tady
Vikouškůůůůů, se nestačím divit my zimňátka máme ještě čas i když u dvojek se to omlouvá
Každopádně gratuluju k dvojitému štěstíčku
Není tady