Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 26. 10. 2008 19:58

minka
♥♥-----

pigment na zubech

Syn 11 let má na zubech takové hnědé flíčky nevím jak to popsat, dětská zubní lékařka řekla, že to je pigment.
Dá se to nějakou zubní pastou vyčistit? Syn si čistí zuby pravidelně 3x denně a už se za zuby stydí.
Ráda bych mu pomohla. Prosím poraďte.

Není tady

#2 26. 10. 2008 22:44

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Re: pigment na zubech

Ahoj minko, nedávali jste mu fluoridové tablety?? Ty to totiž můžou způsobit...

Není tady

#3 27. 10. 2008 22:11

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Nebo častá léčba antibiotiky? Ale jak to změnit bohužel nevím, to by snad mohla poradit ta zubní lékařka.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#4 28. 10. 2008 21:33

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

minka napsal(a):

Syn 11 let má na zubech takové hnědé flíčky nevím jak to popsat, dětská zubní lékařka řekla, že to je pigment.
Dá se to nějakou zubní pastou vyčistit? Syn si čistí zuby pravidelně 3x denně a už se za zuby stydí.
Ráda bych mu pomohla. Prosím poraďte.

..
zubní pigment se neodstraní a pokud jo ,tak jen na chvilku,,Kdysi mě zubařka na to udělala nějaké bělíci fazetky,měla jsemto na předních zubech  ,,Vydrželo to chvilku..Zeptej se na to zubařky on je mladý,třeba by mu stím něco udělala..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#5 29. 10. 2008 12:39

minka
♥♥-----

Sisi tos mě nepotěšila, z čeho vůbec vznikne, nikdo z rodiny to neměl. Syn je ve věku, kdy se chce líbit a hrozně mu to vadí. Právě že zubařka mi nic neporadila. Ach jo..grater

Není tady

#6 29. 10. 2008 15:31

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

minka:,ted jdem zrovna k zubařce wink..máme bezva paní doktorku ..Zkusím něco vysondovat ,když je tak mladej co by se stím dalo dělat..pak dám vědět..Je divný,že ti tvá dr.neporadila..

Není tady

#7 29. 10. 2008 19:57

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

minka.opravdu stím ted nejde nic dělat ..prej až tak v 15ti ,kdy zuby už jsou dospělé a dorostlé,,Pak se to může udělat laiserem..

Není tady

#8 30. 10. 2008 11:34

minka
♥♥-----

sisi, děkuji ti za ochotu, už mi taky říkala dcera, že to půjde jen tím laisrem.  Ale koupila jsem klukovi zubní pastu, je to novinka a už se s ní asi týden poctivě čistí zuby a možná to něco pomůže. Dám později vědět, jestli to nebyly jen vyhozené peníze.

Není tady

#9 30. 10. 2008 15:10

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

snad pomůže..já zkoušela taky všechno....,ale neztrácejte hlavu,,časem se to opraví..

já si ted říkám zlatej pigment ,, lol..mě budou dělat můstek a už z toho mám depku teď..

držím palce ..

Není tady

#10 30. 10. 2008 18:31

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Minko, zkuste taky tu strašlivou ústní vodu Listerine. Já ji používám a mám pocit,že i bělí zuby. Ale je to fak síla!

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#11 3. 11. 2008 20:34

meriel
♥------

Pigmentové skvrnky na zubech mi velmi rychle a naprosto dokonale vyčistila zubní hygienistka, kromě zubního kamene apod.. Doporučil mi ji můj zubní lékař s tím že k ní taky cca 1x ročně zajede. Nevím odkud jste, ale tato mladá paní Maruška působí v JH na netu si najdete telefon.číslo pokud si zadáte MUDr. Josef Kunkela, objednává k ní sestřička. Vřele doporučuji každému. Meri

Není tady

#12 3. 11. 2008 21:38

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

meriel napsal(a):

Pigmentové skvrnky na zubech mi velmi rychle a naprosto dokonale vyčistila zubní hygienistka, kromě zubního kamene apod.. Doporučil mi ji můj zubní lékař s tím že k ní taky cca 1x ročně zajede. Nevím odkud jste, ale tato mladá paní Maruška působí v JH na netu si najdete telefon.číslo pokud si zadáte MUDr. Josef Kunkela, objednává k ní sestřička. Vřele doporučuji každému. Meri

ono se to dá vyčistit ,ale když je člověk starší..u dětí se to nedoporučuje.

Není tady

#13 4. 11. 2008 16:33

Musim
♥♥♥♥♥♥-

My máme bílé fleky, právě z fluori.tablet a to odstranit nejde, je to už součást barvy zubu. Jinak se dělají na zubech třeba z pití minerálek... Rudolfův pramen. Ty jsou dočerna či hněda, ale jdou dolů. Tak bělící zubní pastu? nepije hodně černého čaje? i z toho to může být, kafe u něj nepředpokládám. No, zubní dentistku jsem navštívila také. Dělala to laiserem, nebolelo to, protože to natírala něčím a trvalo to fakt hodinu. Třeba ta poradí, protože ta je na dentální hygienu a "krásu". Je to ale placená služba. Pak mne to i čistila i leštila, tak toby malému mohla udělat, ne?
Můj tajný typ je mytí zubů solí....ale to tak 1-2xročně.

Není tady

#14 6. 11. 2008 16:55

minka
♥♥-----

Čaj pije přiměřeně a spíše zelený, taky mi v lékárně radili nějaký pudr na zuby-čistí se s ním jak s pastou, ale zatím jsme ho nezkoušeli.

Není tady

#15 3. 12. 2008 22:33

Jiněnka
♥♥♥♥---

minka napsal(a):

Čaj pije přiměřeně a spíše zelený, taky mi v lékárně radili nějaký pudr na zuby-čistí se s ním jak s pastou, ale zatím jsme ho nezkoušeli.

Mám s ním zkušenost že akorát podráždí dásně, jinak nic nevybělil.

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#16 4. 12. 2008 13:06

minka
♥♥-----

Včera jsem byla znovu se synem na preventivní zubní prohlídce a znovu jsem lékařce říkala o pigmentu na zubech a že jsem koupila bělicí pastu. Tak to mi hned řekla že ne, že tu dítě nemá používat. A když jem jí říkala, že co mám dělat, že se syn za to stydí, tak řekla, že mu to ona vyčistí. A úplně lehce bezbolestně a bezplatně mu ten pigment seškrábala a potom doleštila nějakou modrou pastou. Ani jsme neplatili 30,-Kč.
Zákrok trval ani ne 5minut a kluk je šťastný. Jen nevím, že už mu to neseškrábala při předešlé prohlídce.

Není tady

#17 8. 12. 2008 19:33

ester0
♥------

synovi to také vyčistila paní zubařka, myslela jsem že je to zubní kámen. Ptala se jestli nebral antibiotika, ale nebral, tak z čeho to má nevím. Ale je to pryč v rámci preventivní prohlídky a zdarma.tongue

Není tady

#18 19. 5. 2011 2:07

Lenii*
♥------

minka napsal(a):

Včera jsem byla znovu se synem na preventivní zubní prohlídce a znovu jsem lékařce říkala o pigmentu na zubech a že jsem koupila bělicí pastu. Tak to mi hned řekla že ne, že tu dítě nemá používat. A když jem jí říkala, že co mám dělat, že se syn za to stydí, tak řekla, že mu to ona vyčistí. A úplně lehce bezbolestně a bezplatně mu ten pigment seškrábala a potom doleštila nějakou modrou pastou. Ani jsme neplatili 30,-Kč.
Zákrok trval ani ne 5minut a kluk je šťastný. Jen nevím, že už mu to neseškrábala při předešlé prohlídce.

ahoj můžu se zeptat kde to vašemu synovi dělali?
mám to taky a stydím se za to moc. Je mi 14 a zubařka mi řekla že to odstranit nejde, jenže já se nechci jen tak vzdát, nemohla by jste mi prosím poradit?sad

Není tady

#19 9. 8. 2013 14:36

lucka90
♥------

mrkni na tuto kliniku, kde dělají zázraky se zuby. Zubní implantát by mohl pomoci synovi v sebevědomí smile nepovolená reklama

Není tady

#20 22. 8. 2013 21:15

dendulina
♥------

Já jsem byla na GHC v Praze se svoji dcerou a jsem víc než spokojená. Měla problém s pigmentem, kterého jsme se nemohli delší dobu zbavit, protože se udělal po sundání rovnátek.

teď je všechno v pořádku a chodíme na pravidelné kontroly. Dcera se zase ráda usmívá smile

Není tady

#21 7. 2. 2014 9:28

_Kate_
♥------

Dobrý den, mám problém s bílými fleky na zubech. Je to divné, protože vždy, když se vzbudím mám velký flek na dvou předních zubech, ale tak po hodině zmizí hmm .. Dneska jsem se probudila a měla jsem to po celém zubu hmm . Dneska je to už 4 týden co beru antibiotika myslíte, že to na to má vliv ? Poraďte prosím.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí