|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky!
Já byla na Líbáš jako bůh, je to taková oddychovka, ale po pravdě, viděla jsem lepší... no, sama bych asi nešla.
A u nás, na jihu, už taky lezou sněženky. Mám jich pár na záhonku, protože mi již minulý rok všechny cibulky sežrali rejzci.
Není tady
Hezký páteční večer,
mně se dnes povedlo přijít vyjímečně domů z práce brzo, tak jsem se pustila do předjarního úklidu. Zítra dopoledne ještě chci vyprat záclonu v pracovně, protože ten můj si dá rád doutník při práci, tak aby nám to tam zase vonělo
A jaro se opravdu blíží, už mi na terase začínají růst tulipány a narcisky, mají tak 5 cm. Vážně už se nemůžu dočkat, až bude zase sluníčko a teplo i tady u nás. Doufám, že žádná z vás nebydlí kousek od řeky a s hrůzou nesleduje stoupající vodu!!
Jaké máte plány na jaro? Nějaký výlet? Dovolená? Pochlubte se co plánujete nebo vás čeká hezkého :cool
Nebo dejte tip nám ostatním. Tak zatím ahoj....já zas příjdu 
Není tady
Venku je ještě hnusně, na výlet se zatím jít nedá. přemýšlela jsem o tom buď jít do kina nebo si zaplavat. Asi vyhraje to plavání ....
Není tady
Nějak se nám to tady zachumelilo.
Není tady
Zdravím všechny kočky 
koukám, že je tady nějak mrtvo....no asi na všechny přichází jaro 
Nemáte někdo zkušenost se zahradnictvím Sieberz z Domažlic, resp. s jejich zásilkovým obchodem? Mají krásné věci v katalogu, ale jen se obávám aby rostlinky neutrpěly, nikdy nic jsem nic takového na dálku nekupovala. Takže uvítám případné rady porady 
A pokud byste měla některá tip na obchod s pěknými a ne předraženými baloňáky nebo jarními kabáty, tak sem s ním.
Mějte se sqěle a zatím ahoj 
Upravil(a) Inel (10. 3. 2009 12:05)
Není tady
Já bych si rostlinky kupovala určitě v obchodě.Zásilka je nadfocená reklama,která je upravená.Je to drahé a navíc co já vím od známích tak je to přichcíplí.Není nad kvalitní zahradnictví u českých pěstitelu.To raději dej více na benzín,na netu najdi obrázek a pak nakupuj.
Není tady
Holky,kde ste?? Dneska opět jarní práce na zahrádce.A od zítřka do neděle píšou v předpovědi sluníčko.Hurá.Budu na zahrádce i kafíčkovat.
Není tady
Já zahrádku nemám ani mě zahradničení nebaví, tak nějak nemám, co bych k tomu připodotkla. Já se těším na jaro, až budu moct chodit do lesa na procházky, to zase miluju já.
Není tady
Jo na procházky chodím turisticky i v zimě,dvě známé mě přibrali .Oni se věnují turistice celej život.Tak jsem měla obavu že nebudu stíhat,ale jde to .Letos v zimě pokud byl pěkný den,párkrát se zadařilo.Tak jsem s nima chodila několik km lesy.Celou cestu se kecá,pak se zajde do hospůdky.Fakt taky fajn relax.
Není tady
Jo a holky omlouvám se,že jsem dříve neodpověděla,nějak mě nešlo přihlášení.
Není tady
Tak osamělé aktivistky, co děláte, když je tak krásně? Já jsem bohužel byla kupovat oblečení na pohřeb, umřela mi maminka. Ale až se z toho trošku dostanu, hodlám chodit buď sama nebo s nějakou kamarádkou na výlety do jarní přírody. Jen je mi líto, že se toho jara nedožila moje maminka, tak moc se těšila, až bude teplo.
Není tady
ahoj holky, jsem tady poprvé a jsem zvědavá, jestli se budu umět příště přihlásit. Než jsem se dostala na stránky, které se mi líbí, tak mi to teda chvilku dalo. Takže jsem z Trutnova, je mi 43, mám kluka - 21 a holku - 15. Ráda sednu na kolo, zítra jdu na koncert V. Špinarové, hodně ráda čtu. Co se mi v poslední době líbilo - film Mamma Mia-vlilo mi to hodně energie do žil, Líbáš jako bůh - skvělé obsazení..., Forest gump - nádherný film.
zatím ahoj Hanka
Není tady
sokol napsal(a):
ahoj holky, jsem tady poprvé a jsem zvědavá, jestli se budu umět příště přihlásit. Než jsem se dostala na stránky, které se mi líbí, tak mi to teda chvilku dalo. Takže jsem z Trutnova, je mi 43, mám kluka - 21 a holku - 15. Ráda sednu na kolo, zítra jdu na koncert V. Špinarové, hodně ráda čtu. Co se mi v poslední době líbilo - film Mamma Mia-vlilo mi to hodně energie do žil, Líbáš jako bůh - skvělé obsazení..., Forest gump - nádherný film.
zatím ahoj Hanka
Ahoj Haničko
Já byla tak před měsícem taky na filmu "líbáš jako bůh" s kamarády a bylo to fakt super :-) a předminulej víkend jsem měla pujčenej film MammaMia a taky to nebylo špatný,ale líbáš jako buh bylo o moc lepší :-) Jak se ti tu líbí??Ale to je asi blbá otázka, co, když jsi tu chvilku :-)
Není tady
ahoj holky, Špinarka byla skvělá, na nic si nehraje,rozhejbala celej sál, nakonec zpívali všichni.
začínám pomaloučku polehoučku jezdit na kole a je to super. sem tam by se hodila nějaká kámoška, třeba se někdo z Trutnova ozve.
je fakt, že tady to není tak moc pružné, možná by bylo lepší používat ICQ nebo e-mail, kde člověk hned vidí, kdo je on-line a kdo ne. Já teda ICQ téměř nepoužívám, děti mi to kdysi založily, ale už si napamatuju ani heslo, ale třeba by mě to donutilo, pokud by si člověk psal s lidmi stejně nebo podobně naladěnými. Mějte se ahoj Hanka
Není tady
mohly byste postupně všichni napsat odkud jste,asi jste to už psaly, ale nechce se mi projíždět všechny zprávy. tak díky moc moc moc a ahoj H.
Není tady
S dotazníkem se obraťte na majitele Babinetu.
Upravil(a) Ota (7. 7. 2009 11:34)
Není tady
Zdravím! Není mi sice 40 a výše, ale 37. Za to mě výzva "podnikavé ženy" oslovila. Jsem z Havířova a mám náročnou práci, takže kamarádka se těžko hledá. Právě řeším, že nemám s kým si zajet v září na cvičení. Takže pokud by se nějaká zaujatá našla:supr:, budu ráda.
Není tady