|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
:kapitulation:koukám že sem niko nechodí 
Není tady
Já bych chodila..ale nějak si pak píšu sama 
Není tady
ahoj děvčátka mohu se přidat sice je mi už víc al snad vám to nebude vadit hezký dn vám přeji:kapitulation:
Není tady
Ahoj boubelko,snad to tady spolu oživíme.nikdo sem nechodí.Máš pěkný kuře
Já píšu z Hradce Králové.
Není tady
mejada napsal(a):
Ahoj boubelko,snad to tady spolu oživíme.nikdo sem nechodí.Máš pěkný kuře
Já píšu z Hradce Králové.
ahoj Majenko je to škoda že sem nikdo nechodí kolikrát by si člověk chtěl pokecat a nikde nikdo škoda
přeji ti hodně zdravíčka a zase napiš pár písmenek
Není tady
Ono je fakt boubelko ,že jako chat to tady nefunguje.Stačí zapříst nějáké téma do diskuze a časem někdo odpoví
A jak ty a svátky,máš doma děti?? Já mám doma kluk 21,holka 18.Jinak jsem rozvedená.Ale nestěžuji si.Celkem vedu pohodovej život až na nějáky kolapsy,ale to se vždy poperu.Ale to je asi u každého.nic nemůže byt jednoduchý a už vůbec né život sám. 
Není tady
Zdravím všechny aktivní a osamělé z celé republiky! Já jsem dnes víc než pasivní, nejradši bych spala....
Není tady
hezký den všem ale koukám že sem nikdo nechodí škoda leží to tu ladem 

Není tady
Ahoj, zdravím všechny přítomné... narváno tu tedy zrovna není
. Vezmete mě do party? 40 mi tedyještě nebylo, ale už se mi to taky blíží
. Jemuju se Kamila a jsem z Kutné Hory.
Není tady
Blbé je, že jsme každá z jiného konce republiky, takže se nemůžeme scházet (abychom nebyly osamělé), ani něco společně podnikat. Jak já bych chtěla nějakou príma kámošku, která by mě vytáhla cvičit, na výlet nebo jen tak do kavárny na pokec!
Není tady
Ivana napsal(a):
Blbé je, že jsme každá z jiného konce republiky, takže se nemůžeme scházet (abychom nebyly osamělé), ani něco společně podnikat. Jak já bych chtěla nějakou príma kámošku, která by mě vytáhla cvičit, na výlet nebo jen tak do kavárny na pokec!
HeleIvi neříkej když jsem ti psala o kávičce ve vankovce tak jsi neodepsala
j.
Není tady
Promiň juli, ale psala jsem tehdy Růže, že nepřijdu, nebylo mi dobře.
Není tady
ahojte děvčata, je to tady jenom pro rozvedené nebo se můžu přidat? Je mi 48, cítím se 100x líp než ve dvaceti.
Manžela zatím mám, ale po 20 letech už tak vedle sebe existujeme a holka má 21. Osamělá nejsem - společnost mi dělají 2 psi a mí 4 kočičí nalezenci. Můžu se připojit ?
Není tady
:)Ahoj,proč bys nemohla.Je ale fakt ,že tady to nějak zamrzlo.Je to škoda.Snad to tu trochu ožije,pokud tak nějak průběžně budeme psát.Já mám také syna ,před dvěma dny 21 let.Před týdnem vylétl z hnízda do podnájmu.Tak mám trochu strach,teda běžnej maminkovskej
zdali to zvládne.Bude tu smutno,ještě je tu dcera ,je jí 18,tak snad doma ještě pobude.
Není tady
děkuji za přijetí.
Já bych to někdy docela brala kdyby dcera na pár týdnů, nejlépe i měsíců odjela, protože už mám dojem, že si ze mě dělá "mama hotel". Dones, zařid, zavolej. Taky vás to tak štve ???
Jsem ze Zlína, ale hrozně ráda bych se v průběhu 2-3 let přesunula někam na vesnici, teda ne moc daleko od města, max. do 10 km, ale nějaký starší domek na kraji vesnice. Prostě mi město začíná vadit.
Není tady
Já mám děti docela v pohodě..jsem více let sama,takže sem je více od mala ukolovala.Nic jiného nezbylo.Já bydlím také ve městě v klidném centru HK.Ale mám na kraji města u řeky chatičku se zahradou.Mám to 10 min. na kole od domu.Takže já bych zase za město moc neměnila.Takto jsem v kontaktu se společenskym dění.Pochopitelně asi bych měla jinej pohled na věc jako nerozvedená.Ale takhle aspon nejsem uplně sama
Není tady
já bydlím ve městě od narození, a protože posledních pár let jsem doma jako OSVČ a do práce dojíždím podle potřeby, tak můžu bydlet kdekoliv. No a vzhledem k většímu množství zvířat bych ráda mimo město. Chata není řešení, to bych zvěřinec musela přetahovat a víte samy všechny dobře, že kočky si vytvoří vztah k nějakému místu a byl by to problém.
Není tady
Jo už chápu,kolik máš zvířátek?? Já mám jenom papouška..Alexandra velikého..už asi 8 let.Psa nám ukradli..ale to je už dlouho,pár let.Kočku bych ráda ale nebudu papouch dráždit .Asi máš koček víc??
Není tady
mám 2 psy - anglické kokršpaněly, pes má 12 let a fenka 6 let (ta je vykastrovaná). No a před 3 lety jsme našli vyhozené kotě - dneska je to náš služebně nejstarší kocour Hubert, potom jsme si osvojili dalšího kocourka Kajetána. Ten se nám bohužel před 2 lety ztratil - i když byl už vykastrovaný. Tak jsme za měsíc nato jeli do útulku a tam jsem řekla, že chci tu nejškaredší kočičku, co je tam nejdéle a máme naše černé sluníčko Elišku. Od jedné paní z vesnice co má víc koček jsme si vzali tu její nejstarší - Míšu - ta už si zaslouží svoje teplíčko a domov no a před půl rokem jsem našla maličké kotě - myslela jsem si že to má tak 2 měsíce a ono to bylo staré už 4 měsíce, je to Barbora. Žijeme v pohodě, psi kočky přijali ihned, dokonce pes jim dělá chůvu a pořád je chodí kontrolovat a olizovat, masírovat. Fenka si jich nevšímá, max. když ji naštvou tak na ně vyštěkne. Ale to spíš od koček schytá potom facku.
Kolem domu máme velké ochranné vodárenské pásmo, za domem máme zahradu - sice nic moc, tak 300 m2 ale hned za domem je veliká rozlehlá rokle, tam se nedá ani sešplhat, je tam spousta keřů, stromů, popadaných prostě všechno možné, tak tam mají kočky rejdiště. Ulici máme slepou, takže žádné auta, řeklaa bych že tady mají krásné prostředí.
Jo kočky mi změnily život - k lepšímu. Přináší pozitivní energii a tak mám dojem, že od té doby co je mám tak se všechno nějak postupně mění k lepšímu.
Není tady
To koukám ,že máš doma opravdu pěkný zvěřinec
Aspon máš pěknou zábavu.Já mám byt poměrně malej ,tak stačí papoušek.Ten nadělá randálu dost . Žijete v domku se zahradou a ve městě.To je snad dobrá kombinace ? Píšeš o zvířátkách pěkně..asi hodně patří do tvého života. 
Není tady
Ahoj holky,zdravím vás tu. Nevím,jestli se sem hodím- někdy se cítím na 20, ale někdy i na 100 let
Podnikavá jsem dost, a osamělá tak napůl -o víkendech bývám s přítelem,ale přes týden se často osaměle cítím. Říkám si často -jó, klasická krize středního věku a taky syndrom opuštěného hnízda - dcera je přes týden na škole, syn je (teoreticky) doma, ale podobně jak píšete vy ostatní - buď je někde venku, nebo na kompu... Takže budu ráda, když napíšete. Hezký večer všem.
Upravil(a) Blossom (24. 2. 2009 20:42)
Ahoj Bloss,bude fajn když nás tady bude víc.Aspon se promele víc témat
Není tady
děvčata, taky tak nedočkavě vyhlížíte jaro ? Já si už v únoru připadám někdy hrozně stará, bez šťávy. Jak vyleze v březnu sluníčko a začne se trošku zelenat, pookřeju. Narodit se v novém životě, tak nejraději do středomoří !!
Co uděláte se šatníkem na jaro ? Ráda bych pořídila botky na hooodně vysokém podpatku, chodím kolem toho už od loňska, trošku se bojím investovat, aby to nebyla jenom ozdoba šatníku. Mlsně se ohlédnu za každou, co má na nohách 10 cm podpatek a nepotácí se přitom jak na kůlech.
Není tady
:)Jo jo,přijde mě že člověk přes zimu zestárne....jakmile vyleze tráva a sluníčko tak to je krásné procitnutí.V neděli má bejt až 12 stupnů,tak asi vyrazím na kole zdolat nějakej km.
Podpatky ,no dřív často .Tedkon spíš nosím sportovní obuv.Na té zase nešetřím já.Každej máme asi jiné vytoužené věci.
Není tady
tak to já zase musím s oběma psy denně tak na hodinovou procházku, za jakéhokoliv počasí, ve sněhu, v dešti - takže sluníčko vyhlížím. Hlavně sucho a pěkné počasí, to jsme pak klidně venku i déle. Dřív - pokud jsme měli jenom jednoho psa, tak jsem s ním jezdila na kole, ale ted už je dědeček, takže mu musím vycházky přizpůsobit. Jednu dobu nám ochrnul na zadní nohy, měl skřípnutý nerv v zádech, tak jsme ho museli pořád nosit i na vyvenčení. No a se dvěma psy to už na kole nejde. Zvláště když je fena hysterka a poplašňák, to bych byla pořád příkopu.
Není tady