|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Já už mám upečeno,stromek zakoupen,vygruntováno,okna a dveře taky, dárky zabaleny..zítra to může vypuknout...ne ne tedkon si to budu jen a jen užívat...škoda že není sníh....mám ráda když křupe pod nohama
Není tady
Akorát sehnat nějakej babinec naživo..a vyrazit třeba na svařáčka ..holky nehlaste se všechny :-))
Není tady
Já jsem dneska byla nakupovat vánoční dárky. Ještě nemám všechny, budu muset ještě jednou vyrazit. Stromek kupuje dcera, tak to nechávám na ní. Cukroví peču vždycky až těsně před Vánoci, beru si na to dovolenou. Peču jen 6 druhů, takže to v pohodě zvládám. Negruntuju. Letos jsem umyla okna, ale ani ne kvůli Vánocům, jen to tak vyšlo. Vánoce nijak neprožívám, na Štědrý den děti ozdobí stromeček, já udělám večeři, přijde babička, najíme se, rozdáme si dárky, děti se odklidí k počítači, babička do postele, já jedu s kamarádkou a jejím manželem na půlnoční. A je hotovo.
Jednou, až děti budou pryč a já budu bohatá (haha), tak odjedu na Vánoce někam do tepla a na všechno se vykašlu. Jestli se mi tenhle sen někdy splní, tak budu šťastná.
Není tady
Ivo,taky mám takovej plán..tak až to někdy nastane..pojedem spolu ,abychom ušetřily za příplatek za jedno lůžko.."-))
Není tady
Včera jsem se konečně nechala trošku pohltit vánoční atmosférou. Šla jsem z práce, unavená, vyčerpaná a na náměstí jsem slyšela, jak děti zpívají koledy (jsou tam vánoční trhy). Tak jsem si koupila svařáček, chodila od stánku ke stánku, děti zpívaly, u stánků voněla medovina, klobásky, bramboráky, ale taky různá mýdla, čaje a vonné soli, zvoneček zvonil. děti zpívaly, hezké to bylo.
Na svařáček bych s někým zašla moc ráda.
Zdravím vás to všech koutů naší vlasti!
Není tady
Ivanko,krása,už si to vybavuju.U nás tedkon trhy nikde nejsou.Tak je to takové smutné,je fakt že město večer svítí mnoha žárovičkami ve vánoční výzdobě.
Není tady
Nejhezčí vánoční trhy jsem viděla ve Vídni. Měli tam plno takových těch vánočních serepetiček, kýčovitých, ale k Vánocům se mi to líbí. A měli móóóc dobrý punč s ovocem.
Není tady
Hm,ve Vídni jsem nebyla...ale moje děti jo na těch vánočních.Ale i doma si člověk může vytvořit to příjemné pohodové kouzlo.Každý večer si pálím čajovky,a zbožnuji různé čajíky.
Není tady
Jo, já pálím čajovky v solné lampičce. A každý večer si uvařím nějaký dobrý čajík, popíjím a čtu si knížku. Miluju to takhle.
Není tady
Taky pálím v solné lampě..sem tam net,kniha nebo kamarádka.Děti mají své zájmy,tak se snažím tu samotu zpříjemnit.A aspon si ji vychutnávat takto.Ale stejně je lepší jiné roční období.
Není tady
Tojo, mpje děti taky - ty sedí u kompu nebo jsou venku s kamarády. Taky občas vyrazím s kámoškou na kafe nebo na pivo, o víkendu do sauny nebo do bazénu, semtam do kina, na nějaký koncert, ale není dost peněz. Takže to řeším velice často večer u knížky a čajíčku. Zas tak moc mi to neva. Já čtu hrozně ráda.
Není tady
A co čteš,nebo doporučíš?? Ted jsem četla Pekárkovou,píše zajimavě.Chystám se na Formánka.ale toho musím ještě zakoupit.Tedkon jsou vydaje ale jinde kolem vánoc ,tak kniha počká.I když asi nejlepší řešení je asi knihovna.Ale pak lituju když se pročtu pěknou knihou že ji nevlastním.I když je to hloupé ,dělat domácí zásobu knih ,kor když doma nikdo mé knihy nečte.Asi je to nemoc minulé doby když kniha byla svátost když se sehnala a taky jediný možný snění v četbě. 
Není tady
Já teďka dočítám Letopisy královské komory. je to historická detektivka z 16. století, napsal to Vlastimil vondruška. Kromě toho mám rozečtenou knížku o Brně, kterou hodlám věnovat tchánovcům k Vánocům, takže to střídám. Do kinhovny chodím taky. Knížky už teď moc nekupuju, mám jich plno a nevracím se k nim, tak je to škoda peněz a už fakt nemám moc místa. Jako mladá jsem stála každý čtvrtek poctivě ve frontě a taky jsem několikrát týdně zašla do antikvariátu. Vždycky jsem ulovila něco zajímavého. Te´d je tolik krásných knížek, že bych musela být milionářka a mít obrovksou knihovnu. abych si mohla koupit vše, co by mě zajímalo.
Není tady
Hm tak já historickou spíš ne ,nějak mne to nevzalo.To máš pravdu ,že se ke knihám těžko budu vracet jako ty. Já spíš trochu cestopisné,romány současné .A to vše nejraději od našich autoru.Teda ty sladáky nemusím.
Není tady
Ahoj všem! Jsem tu nová, moc to s počítačem neumím (ale chci se naučit!) a hledám kamarádku z Č.B., která má také odrostlé děti a ráda něco zajímavého podnikne.. A těším se na všechny odpovědi:).
Není tady
Já historické romány zbožňuju, ale taky ne žádné slaďáky, kdy nádherný am chrbrý rytíř miluje nádhernou a chudou dívku, z níž se polséze stane vévodkyně. To ne, brrr! Ale třeba takový Egypťan Sinuhet, to je moje oblíbená kniha. A současné romány taky můžu, ale moc se mi právě nelíbí čeští autoři.
Není tady
pivunardo,tě vítáme ..přeji pěkný den
Není tady
Co člověk to jiná knížka,je fajn že jich je tolik ,každý si může vybrat tu svou 
Není tady
Ahojky děvčata,
vidím, jak si tu hezky píšete, doma je atmosféra pod psa, tak mě úplně naladila Ivana s vánočními trhy. Jsem totiž taky z Brna a ještě jsem tam nebyla. Teda myslím na Svoboďáku.
Jen se mi tam vůbec nechce samotné. A aktivních kámošek je tak málo.
Mmch, Ivano, nejsi to ty, co chodila na Staňovy výlety?
Není tady
Tak u nás jsou taky trhy,po příkladu Ivany ,zakoupila kelímek svařáčku a nasávala atmosféru.Tam ani neva že jde člověk sám.Na podiu hrála vánoční melodie.Vůně medovinky.. 
Není tady
runa napsal(a):
Ahojky děvčata,
vidím, jak si tu hezky píšete, doma je atmosféra pod psa, tak mě úplně naladila Ivana s vánočními trhy. Jsem totiž taky z Brna a ještě jsem tam nebyla. Teda myslím na Svoboďáku.
Jen se mi tam vůbec nechce samotné. A aktivních kámošek je tak málo.
Mmch, Ivano, nejsi to ty, co chodila na Staňovy výlety?
Jóó. A ty jsi která? 
Není tady
No ta z Lesné, jednou jsme byly na té Pálavě a pak jsme jely spolu busem domů.
No vidím, že pořád hledáme kámošky a moc se nedaří.
Nechce se ti zítra chvilku na procházku?
Není tady
Ahoj runo!
Já teď před svátky nemám čas, to víš fofry, já všechno nechávám na poslední chvíli. Ale mezi svátky mám dovolenou, takže jestli chceš, můžeme si někdy vyjít na procházku nebo tak. Napíšu ti svůj mobil do SZ, kdybys měla čas a cuť, tak mi zavolej!
Není tady
Ivano,
taky mám dovolenou, mohly bysme někam nahoru do lesa, na rozhlednu nebo na Líchu...Proč toho nevyužít, když bydlíme tak blízko.
Napíšu SMS a snad se domluvíme, hezké vánoce přeju tobě a všem dalším na tomto fóru.
Runa
Není tady
ahojky děvčate jak se vede po vánocích
Není tady