|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky, byla bych ráda ,kdyby se tady setkali ženy .které jsou sami a nebo rozvedené ,ale přesto jsou samostatné, podnikavé a hlavně se necítí staré i když už mají pokročilý věk.Budu se těšit ,až ještě více spolu omládneme 
Není tady
Já se hlasím :-) Je mě 44 Takže akorát.Jsem z Hradce Králové.Jsem rozvedená.Děti kluk 20,holka18.Ivana
Není tady
ahoj Ivano
tak Tě tady vítám jako první odvážnou,tak copak máš třeba za práci hmm? No 44 jsou ještě krásný roky ,ale souhlasíš, že se cítíš pořád jako ta dvacítka joo
.Tak Hradec je docela daleko , já Plzeň , zatím pa Eva
Upravil(a) Evelina1 (27. 10. 2008 17:57)
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (14. 4. 2010 16:45)
škoda že jsi tak daleko,ráda pokecám na živo ,net není taky špatný ale žere čas
Není tady
Ahoj, mně je 49, jsem rozvedená 2 roky, dvě děti 23 a 21 let. Někdy se cítím na 15, někdy na 115. A jsem z Brna.
Není tady
Ivana napsal(a):
Ahoj, mně je 49, jsem rozvedená 2 roky, dvě děti 23 a 21 let. Někdy se cítím na 15, někdy na 115. A jsem z Brna.
ahooooj
no t oje zase pěkná dálka Brno ,škoda že jste zrovna všichni tak daleko
Není tady
mejada napsal(a):
škoda že jsi tak daleko,ráda pokecám na živo ,net není taky špatný ale žere čas
mejada: tak to máš holka pravdu,že to žere šíleně čas ten počítač a já mám taky raději realitu ,ale co naděláme:)
Není tady
Evelíno a odkud jsi ty?
Není tady
No, to je vážně daleko...
Není tady
Já jsem kousek od Plzně, 47 let, rozvedená, syn už dospělý - 25.
Není tady
Ahoj. Jmenuju se Iveta. Je mi 42. Sama jsem 5 let. Mám 3 děti. Syn 22(už si žije svůj život) a dcery 13 a 7. Jsem Z Milovic nad Labem. Takže od Vás všech taky z ruky. Na svůj věk se rozhodně necejtím.
Není tady

Upravil(a) boubelka (10. 12. 2008 21:37)
Není tady
:)hezký večer
Není tady

Není tady

Není tady
přeji pěkný den ..koukám že sem nikdo nechodí myslí si že j to škoda pěkná diskuse určitě by tu bylo veselo:lol:
Není tady
hezký večer
halo halo co je nikde nikdo ach joooo:sova:
Není tady
nesmutni boubelko,a něco o sobě písni..brala bych tak kámošku ale těžko když to je celá zem
Není tady
Taky bych ráda měla nějakou kamarádku v mém věku, která už má velké děti, nemá manžela ani přítele a nemá vnoučata a která by mě třeba vytáhla cvičit, plavat, na procházku, na všelijaké akce. Nejsem moc organizátorský typ, takže by se mi líbilo mít nějakou iniciativní kámošku. Ale hledám dost marně, zatím ....
Není tady
ahoj hplky jak se vede před vánoci mylím že pohoda ne alespon u nás :kapitulation:beru to vše tak jak má být a žádný stres to neznám 
Není tady