29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte holky, tak si tady pročítám vaše příspěvky a je to hrozně fajn, jak držíte při sobě a navzájem se podporujete Mám na vás jeden dotaz. Přišli jsme o mimčo ve 12 t.t. a teď se už skoro rok pokoušíme znovu. Celou dobu jsem víceméně byla nad věcí, přece když to šlo jednou, musí to jít i podruhé. Tento měsíc jsem si však byla naprosto jistá, že se to konečně povedlo. Těhu příznaky jak vyšité. Přesto jsem dostala menses, sice jen úplně slaboulinký, ale je tam!
Nemůžu tomu uvěřit, byla jsem tak přesvědčená ... Řekněte, že už začínám bláznit Poprvé mě to totálně rozhodilo. Navíc je mi pořád nějak divně ... Myslíte, že mi tohle všechno může psychika vsugerovat? Předem moc díky za vaše reakce.
Není tady
Ahoj Nick, na tvém místě bych projistotu zkusila testík, jsou i těhotenství, kdy ms normálně dorazí. Jinak co se týká těch příznaků, tak neblázníš, myslím, že to tady zná každá zná. Prostě si to tak přejem až tomu začneme věřit, že tentokrát to určitě vyšlo, i když to tak neni.
Není tady
Ahoj Nicky - hmmm, zkoušela jsi test? Příznaky se dají vsugerovat naprosto jednoduše ze své zkušenosti můžu říct, že to jde jak po másle
u mě se to sice netýká těhu, ale o to ani tak moc nejde....prostě když je psychika silnější tak se to na těle projeví. Nic se neboj a přidej se k nám do snažilek, uvidíš, že hned bude líp
Není tady
Test jsem nezkoušela, prece nejsem blazen, abych zkoušela těhu test, kdyz jsem dostala menses
Ne vážně, někde jsem četla, ze ve dvou třech procentech se to stává, že se objevi slabá menstruace, ale strasně se bojim, ze se takhle začnu stresovat teďka každý měsíc, což bych nechtěla. Stači, že vyšiluje přítel
Není tady
Já vím, spíš jsem myslela, že mi napíšete, že je to naprosto zbytečné .... Tak jo, aspoň budu vědět na čem jsem
Ale víte, jaké je to pokaždé, když se tam objeví jen ta jedna
Není tady
Nick tak ten pocit, když se tam objeví jen jedna není příjemný a známe ho tady snad všechny. Ale vždycky v sobě najdem sílu jít dál a znova to zkoušet a i ty jsi určitě silná ženská I když bych ti samozřejmě z celého srdce přála aby se tam těch čárek objevilo víc
Není tady
Priznaky se daji vsugerovat uplne jednoduse.I ja mela vsugerovane tehotenske priznaky.Boleli me prsa,nevolnost,bolest v podbrisku.Tehotna jsem,ale nebyla.Cim vic chces otehotnet tim vic to nejde.Takhle jsem se trapila asi rok.Pak jsem nekde vycetla,ze zenska muze byt plodna bud rano,v poledne nebo vecer.Tak jsme to vyzkouseli.Otehotnet se me podarilo hned prvni mesic po vyzkouseni teto metody.
Jeste k tem priznakum mela jsem depresivni obdobi,kdy jsem si vsugerovala rakovinu strev.Asi 2 mesice jsem trpela hroznymi prujmy a nadymanim pak i zvracenim.Pomohl me jiny lekar.byla jsem psychycky na dne.
Není tady
Zkus jeste ten test,muzes trochu spinit i kdyz ses tehotna,tak jsem to mela ja:)
Není tady
Nicky - že nejsi blázen aby sis dělala test i přes mrchu? z toho si vůbec nic nedělej, kdysi dávno jedna moje známá zjistila, že je ve třetím měsíci...celou dou měla normální menstruaci....a pak už bylo pozdě cokoliv řešit
od té doby jsem já stresovala natolik, že i přes mrchu a HA jsem si test dělala skoro každý měsíc
takže o šílenství bych ti mohla povyprávět
Není tady
Fakt? Tak to je mazec To jsem ráda, že v tom nejsem sama
Nicméně ten test jsem si ještě nedělala a zřejmě zatím ani dělat nebudu. Prostě počkám na další měsíc ... stejně nemám teďka naplánovanou žádnou akci
Není tady
No víš, ani ne tak dobrá, spíš už jsem se nějak srovnala s tím, že nic, tak si nechci zase připouštět další naději. Ta jedna čárka na testu mě prostě ničí!!! I když malinké co kdyby ve mě hlodá ... třeba zítra zase změním názor
Není tady
Však uvidíš hlavně dělej to na co se cítíš
ať už je to cokoliv.....a jestli je ti msutno, nebo se nudíš, nebo si chceš jen pokecat
tak mrkni k nám
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 1#p1622131
Není tady
Holky, moc diky, urcite se za vami podivam, vetsinou nemam moc casu, tak jenom nakouknu. Ale chtela jsem hlavne uzavrit tohle tema, treba to nekoho zajima ted nebo bude pozdeji Vcera jsem mela docela bolesti, takze jedinou mou zachranou byly dva brufeny a nechtela jsem samozrejme riskovat - kdyby prece jen nahodou ... Samozrejme byl negativni
Tentokrat nastesti, protoze jinak by bylo zase neco spatne. Takze budeme doufam dalsi mesic
Diky za podporu a mejte se vsechny moc krasne.
Není tady