Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 26. 10. 2008 12:39

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Kurz vizážistiky

Ahoj,
nemáte někdo zkušenost s vizážistickým kurzem? Ráda bych se na něj v budoucnu přihlásila, jen tak pro radost. V oboru nepracuji, ale zajímá mě to.
Pokud jste již někdo na nějakém byl, napište mi prosím vaše zkušenosti, dojmy a případně i cenu kurzu.

Děkuji smile
S.

Není tady

#2 27. 10. 2008 9:55

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Re: Kurz vizážistiky

Ahoj,
já jsem si kurz dělala, už je to asi 10 let, dostala jsem i osvědčení. Také nejsem z oboru, jenom mě to zajímalo. Cenu si nepamatuju myslím kolem 5.000 Kč. Byla to docela zábava, ale budeš z toho "postižená" smile

Není tady

#3 27. 10. 2008 15:20

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Barusja napsal(a):

Ahoj,
já jsem si kurz dělala, už je to asi 10 let, dostala jsem i osvědčení. Také nejsem z oboru, jenom mě to zajímalo. Cenu si nepamatuju myslím kolem 5.000 Kč. Byla to docela zábava, ale budeš z toho "postižená" smile

Jak to myslíš "postižená"? big_smile Jak jsi "postižená" ty? Ať vím, do čeho jdu lol

Není tady

#4 29. 10. 2008 10:21

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

Sandro, jdu po městě a říkám si tahle teda vypadá, vůbec by se tak neměla oblékat. A sama, když jdu nakupovat něco pro sebe je to docela makačka. Protože pro zimní typ mají málo barev. Klasicky černou a bílou, ale když chci něco jiného musím jet pomalu až na Zličín, kde mají pořádné barvy.

Měly jsme na kurzu ženskou, která sama sebe otipovala jako podzim, naše učitelka jí pak otipovala na léto a když příště přišla ve správných barvách vypadala o 10 let míň a to nekecám

Není tady

#5 29. 10. 2008 11:44

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Barusja napsal(a):

A sama, když jdu nakupovat něco pro sebe je to docela makačka.

Souhlasím, jsem taky zimní typ....

Chtěla jsem se taky zeptat, jak dlouho takový kurz trvá ?

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#6 29. 10. 2008 12:00

sandra
♥♥♥♥♥♥-

já jsem taky zimní typ (tmavé vlasy, modré oči big_smile ).
Já bych mohla max na víkendový kurz, chodím normálně do práce. Já se taky koukám po ženských a říkám si, že téhle bych obarvila hlavu, změnila oblečení, barvu kabátu, atd atd lol Samozřejmě nevidím jen chyby, ale dokážu ocenit i když to nějaký sekne gloria tummenupp
Ale je mi jasný, že nejdřív bych měla začít sama u sebe. Nejvíc bych se chtěla naučit, jak se má člověk správně líčit a různý ty čáry máry se stínama, tužkama a tak... lol

Není tady

#7 29. 10. 2008 12:08

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

sandra napsal(a):

já jsem taky zimní typ (tmavé vlasy, modré oči big_smile ).
Já bych mohla max na víkendový kurz, chodím normálně do práce. Já se taky koukám po ženských a říkám si, že téhle bych obarvila hlavu, změnila oblečení, barvu kabátu, atd atd lol Samozřejmě nevidím jen chyby, ale dokážu ocenit i když to nějaký sekne gloria tummenupp
Ale je mi jasný, že nejdřív bych měla začít sama u sebe. Nejvíc bych se chtěla naučit, jak se má člověk správně líčit a různý ty čáry máry se stínama, tužkama a tak... lol

tmavé vlasy, modré oči + světlá pleť - typ "sněhurka" big_smile

jsme se teda sešly big_smile

Taky jsem o tomhle kurzu uvažovala, právě z výše uvedeného....

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#8 29. 10. 2008 12:41

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

Holky, já jsem na to chodila také při práci, bylo to o víkendech. Přesně už si to nepamatuju, jak to trvalo dlouho myslím, že 3 měsíce.

No, že má někdo modré oči a černé vlasy, nemusí být zimní typ. ta naše učitelka přesně tak vypadala a byla typ jarní.

Sandro to já chtěla umět se nalíčit, ale bohužel jsme se to neučily. Jenom, že tam byly i holky, co už kosmetičky byly, tak jsem byla jednou nalíčená a moc krásně. Jenže na sobě to neumím. Dám si řasenku lesk a nazdar.

Není tady

#9 29. 10. 2008 13:43

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Barusjo, díky za info....
Ale překvapila jsi mě informací, že se tam neučí taky líčit.....já myslela, že je to neodmyslitelnou součástí vizáže va   (a ono na to je asi třeba kosmetický kurz....)

Jinak s těmi černými vlasy a modrýma očkama máš pravdu, ale já zimní typ jsem určitě, podle knížky "typologie",  i podle mé kosmetičky....  a sedí mi i barvy pro zimní typ - černá, bílá + "syté" výrazné... , žádné "bombónkové" barvy na sebe dát nemůžu...

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#10 29. 10. 2008 20:07

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Tak já se jednou vtírla mamce na pokec s vizážistkou a ta mi taky řekla, že jsem vyloženě zimní typ....ale kdo ví, co mi nakonec na kurzu řeknou big_smile Jinak mě taky říkali, že vypadám jak Sněhurka lol Jo a líčení se potřebuji naučit nejvíc. Mám sice svých pár triků, ale už mi to nestačí a nudí mě, jak je to pořád o tom samém.....A učili jste se tam třeba, jak si upravit vlasy atd?

Není tady

#11 3. 11. 2008 13:55

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky.
sorry, že píšu až teĎ měla jsem dovču.
Já to nemyslela nějak špatně, že nemusíte být zimy, mě spíš překvapilo, že ta nače učitelka najednou byla jarnísmile Jinak se tam fakt líčení ani účesy neřeší, to by jste si musely udělat další kurz. K účesům leda to, jaký máš typ hlavy, jestli máš hranatý nebo oválný a jaký je k tomu vhodný účes.
Jé Sandro, to bys mě mohla poučit v tomhle jsem mimo. Zvládnu leda řasy a konec, ani stíny moc nepoužívám. Děsně se mi líbí to kouřové líčení. Já jsem také vyblitá sněhurka:) Jenže mám hnědé oči.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí