|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Teda Jeňýku, já s Tebou musím i souhlasit 
Lahve Avent sou skvělý. Ano vzduch se nasává závitem okolo savičky, i když dneska už jsou zase novější lahvičky, který mají ventil na dně lahvičky, takže to neuděla ani bublinky 
Ale jinak, prdíky máme stále, i když už mlíčko nepijem.
A humorné je že si malá dá kysané zelí a nic a sní rohlík a pomalu nadskakuje

Používáme stále kapičky Sab simplex 
Není tady
Tátova sukně.... čoveče sukně jsem si ještě nezkoušel 
Banéé máma je pořád máma. Sice to je asi trošku obroušený tím že tady přes den válčíme sami ale jinak je máma na mazlení a táta na blbinky jako všude jinde.
Není tady
Spuntiku válčit budeme zase na jiným fóru, tady je mírumilovný téma 
Náš malej měl taky Sab simplex ale dá se říct že jen krátce, opravdu to bude asi tím že je chlap a nějakej prd pro něj není a nebyl problém 
Není tady
Čau Jeňýku,jak jsem včera pročítala tvoje příspěvky ohledně rodičovskému příspěvku,tak se mi málem otvíral nůž v kapse,ikdyž v některých věcech ti musím dát za pravdu,to tu ale rozebírat nechci,včera toho bylo dost a tady jsem moc ráda že se udržuje mír.Jinak máš moje uznání s tou mateřskou,to by každý chlap asi nedal. 
Není tady
ahoj vespolek
Misho Verunce prejem k svatku at uz je bez kolik:-)
kamci, mala se trochu culi i usmiva, ale uz se tesim az to bude takovy ten opravdovy.
zitra jdem na ty kycliky, tak jsem zvedava, urcite dam vedet.
teda pokud se dostanem pres ten novy prival snehu.-((
Není tady
Makčo tak at vam to dobře dopadne jako nam my jsme tam byli za dvě minuty hotové a vše v pořádku,dneska v jednu mame být v poradně,ale navím jak se tam dostanu,tu je vitr jak blázen a do toho sněží.
Není tady
katko dekuju, doufam ze to dopadne dobre, kamca me ale dost vystrasila. no uvidime. my tu taky mame silene nachumeleno, snad to zitra nebude namrzle at se tam dostaneme
Není tady
Veronika Vám holky moc moc děkuje za přání k svátku
Jinak jsi mě Káti uklidnila. Veronika má 5,5 Kg a myslela jsem, že je to cvalík 
Není tady
Katko já vím že jsem v názorech na různý "sociální" přídavky dost extremista a klidně mi to na tom fóru nandejte, od toho ta debata je. 
Koukám že jste dneska řešily přírůstky
Hlavně se vyprdněte na nějaký srovnávání, já si z toho ze začátku taky dělal nervy a ono je nejlepší tomu nechat volnej průběh. Náš malej s váhou a jídlem sice žádný problémy neměl. Zase mu ale dýl trvalo než se převrátil na pupik, než začal lézt a než začal chodit. Taky jsem si říkal že je nějakej opožděnej a přitom to je pěkná blbost..... je jen normální chlap na jídlo pohotovej ale na pohyb poněkud opatrnější
Tak se mějte.
Není tady
Tino tak to máme ty "problémy" fakt dooost podobný. Náš malej je přesně o měsíc a den starší - vyklubal se 19.6.2004 
Není tady
letní mimča jsou stejně nej, že jo...
a měla jsem teď práci, v oboru, který jsem vystudovala, nástupní plat bych měla asi tak stejný, jako manžel - a o tom, že by se se mnou vyměnil a s malým byl doma on, nechtěl ani slyšet, takže před tebou vážně klobouk dolů... jenže je o 10 let mladší než ty, tak to možná taky hraje roli...
Není tady
Hlavně si nedělejte hlavu že je mimčo v něčem pomalejší, mě se malá postavila v necelých sedmi měsících a za týden oběhla postýku !!!!
Nic moc, jsou to pak akorát zbytečné starosti jestli bude v pořádku, protože se o pár měsíců předběhla ( a hlavně předběhla lezení).
Kvůi páteři jsou lepší lenoši

Není tady
náš malej mi nadrzo říká Peťo, mami u něj znamená, že chce pochovat nebo něco podat, a oslovuje tak i dědu, a už se naučil říkat i blbí... naštěstí jenom o věcech zatím... a pak prý, že kluci josu pomalejší na mluvení 
Není tady
Jasan "letňáskové" jsou nejpohodovější protože jim hned po porodu nefoukalo do kočárku 
Něco na tom ale fakt asi je, navíc ty máš ještě Raka, že jo? Ty jsou povahově nejvyrovnanější.
Jo a moc mě tady nechvalte, víš že na jiným fóru jsem zase za zlýho muže
Navíc já si nejsem jistej že jsem to zvládal od začátku nějak moc v pohodě. On je chlap opravdu trošku jinak stavěnej a zavřít se dobrovolně s mimiňákem do bytu není jednoduchý. Ty začátky byli celkem rušný a deprese přicházely v pravidelných intervalech. Jde ale opravdu jen o zvyk a dneska má náš malej před vrstevníkama náskok zase v tom jaký umí dělat různý xichty a jiný blbinky na který maminky většinou nepřijdou 
Není tady
O mluvení zatím nemůže bejt u nás ani řeč.... teda kromě toho že umí říkat bezvadně máááma a říká tak i mě, což někde venku působí velice zajímavě 
Auta a všechno co má motor je pro něj "brmbrm", babičkám říká "dědn" takže v tom má zatim docela chaos 
Není tady
no já to počítala minulý týden, když se mě na to ptala doktorka - a napočítala jsem 45 slov - teda shluků slabik, které mají ustálený význam... a je fakt, že se celkem dost domluví - už rozlišuje i papa (jídlo) a pití, říká bota, včera nás překvapil, když po manželovi bezvadně zopakoval slovo "kolečko", ale podruhý už to neřek... asi bude mít vliv i to, že jsem vystudovaná (a vlastně ještě pořád studující) lingvistka 
a ještě promiň, jestli tě prozradím, ale nebyls na starým babinetu náhodou transit? jestli nechceš, tak neodpovídej 
Není tady
Jeňýku a Tino, tak ten můj malý brouček je narozen přesně mezi vámi...21.6.2004
Holt první letní den.
Koukám Tino, že tvůj maličký už krásně mluví, to my stále nic moc, ale slovo BLBÉ nám jde dobře, a pak takové ty klasické slůvka. Teď ale začíná opakovat některé slova po mě, tak že by konečně nastal nějaký zlom k mluvení 
Není tady
nojo Transit 
koukám že až se malej vyspí tak do něj začnu pořádně hučet aby začal už taky něco povídat
Zatím teda má takovou svojí mluvu který my trochu rozumíme ale pro všechny ostatní to je problém 
Není tady
Jeňýku, to je hlavní, že mu rozumíte vy doma a ostatní ať si koupí třeba slovník, když mají problém 
Je ale fakt, že můj Tomča používá málo slov, ale domluví se ve všem - používá ruce a nohy 
Není tady
Misho,5,5 je akorát,aspon jde vidět že se ma Verunka dobře,však ty faldíky ty holky vyběhají,né?Kdy jste byli na náušničky,viděla jsem na fotce že je už Verunka má.
Není tady