|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tak mi ted vyjimečně spi,ale to se může ve vteřince změnit,ja ted moc nestíham a zítra mame křtiny,takže se sem asi ani nedostanu.
Není tady
my obedvame pravidelne mezi druhou a treti, kdyz se mi ji za cely den a noc konecne podari uspat a ja neco ukuchtim, jinak nestihame. a to jsem si rikala, ze na materske udelam spoustu veci, treba ze se budu ucit jazyky, jojo velke oci:-)))
porad doufam , ze casem se to ustali
Není tady
Katko, vy uz mate krtiny? A jake mate vybrane jmeno? Nas to ceka na jare a vybrali jsme klasiku - Marie :-))
Ja si tady na to nemuzu zvyknout :-))
Upravil(a) Romana (27. 1. 2006 18:15)
Není tady

Ahoj holky, původní otázka zněla jak rostou mimča - já byla dnes u lékařky na prohlídku s naším mimískem a ten už váží ve čtyřech týdnech 4,85 a to vážil při porodu 3,2 kg. Za čtyři týdny úctyhodný výkon, a to jsem myslela, že nebudu kojit, že nebudu mít dost mlíka. Taky už se ve 4. týdnu vědomě směje a všechno sleduje. No je legrační - teda až do chvíle, kdy začne řvát
.

Není tady
Romi,jméno má stejné Tereza,to se dáva jiné? nic jsem o tom neslyšela.
Alexxandro,to jste teda dobří,asi máš super vydatné mlíčko a to je dobře,tak se držte a jen tak dál,my jsme měli ve 4 týdnech 4,40 a při porodu 3,60. :-)
Není tady
tak my jdeme na kontrolu v pondeli, jsem zvedava jestli nam mala pribira.
jinak se nam nejak cela osypala, vubec nevim z ceho to muze byt, nejim nic ostreho ani ovoce, ale dala jsem si ananasovy dzus, tak mozna z toho:-(((
ja myslela ze u krtin se dava jmeno podle toho kdo je kmotrou, ne? to se ted vybira jmeno podle toho jak chcete??
Není tady
Vybrat si muzes co chces, ale asi to musi byt jmeno nejakeho svateho, ne? ja nevim, ja verici nejsem, to je zalezitost manzelova. Nam jde za kmotra asi svagr a to by se musela jmenovat Pavla :-))
Kazdopadne budeme mit Barborku Marusku :-)))))))))))
Není tady
no babička říkala, že když je originál jméno svaté, tak se druhé nedává. Veronika je svaté a Barbora taky. Nevím jak to je
Musím ještě oběhnout kostely, chci taky Verču pokřtít. Jinak je už velká a snaží se občas dotknout něčeho rukama. Moc to ještě neovládá ale snaží se
akorát teď v té zimě nesmíme ven, ani k doktorce na vážení, ale myslím, že jsme překročily 5 Kg hranici 
Není tady
Ahoj tak křtiny jsme uspěšně zvládli a s tím jménem je to jak píše Miša,že pokud je po nějakém svatém tak se nechává to jaké máte od narození a pokud není svaté tak se k němu přidá nějaké sv.jméno.Hlavně že je to už za náma a Terezka ani nebrečela jak ji polili asi deckou vody.Jinak všichni učastníci se ožrali a brzo odpadli. :-))))
Není tady
Takze jste si to uzilo, co? Ja vim, ze Barbora je taky svata, ale myslim, ze se klidne muze dat jine jmeno, takze my davame Marii.
A co ty, taky sis dala nejakou decku?
Není tady
Aho Romi,to jsme si tedy užili,jméno můžeš mít i jiné,dokonce i více jmén,ale od nějakých těch svatých,ja jsem měla za kmotru mamku a segru.Měli jsme i tu dečku jak píšeš,je to křestní rouška a ted spolu se svíčkou to musí být .Jestli chceš pošlu ti fotku.Pa.
Není tady
No jasne, ze chci fotecky, to je snad automaticke :-)))))))))
My jsme dneska meli rvouci noc, Barunka nastartovala o pul ctvrte odpoledne a utichla v jednu v noci. Zkouseli jsme vsechno mozne, ale nic nezabiralo. No jesteze mi pomahal manzel :-)))
Není tady
No tak to Vám upřímně nezávidím,Terka řve ted,tak jak ji utiším tak něco pošlu,musím zase letět pa.
Není tady
čau moderátorko Tino :-) Ja mam taky jedno jméno a na biřmování druhé,už ses dlouho neozvala,maž toho asi taky dost co? A co Jiřík jak se má?
Romi tu peřinku jsem si pujčila od kámošky a byla super akorát nám v ní Terka klouzala,ja jsem totiž nechtěla kvůli jednomu dnu kupovat novou,protože ted v zimě bych ji neupotřebila ani do kočárku.Jinak co Barunka,už se sklidnila?Mi ted malá spí. Jak často chodíte s Barunkou ven? my chodíme vždy po poledni,ale jen pokud není velká zima.PA a ozvěte se zase holky.Jen tak mimochodem,co je s Kamčitkou,už jsem ji tu nikde dlouho neviděla :-(
Není tady
Uz sem psala, ze Barunka zapasi s nachlazenim, takze ted ven nechodime, jen jsme byly povinne na kyclich a ted jdu s ni k doktorce, at nam da neco na tu rymu.
Uz aby bylo aspon jaro, budu s Barunkou porad venku, budeme se stehovat do domecku a konecne se zase vratim ke svym kytickam, ktere jsem v tehu zanedbavala :-))
Není tady