Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 22. 4. 2015 10:51

Šípěnka
♥♥-----

Re: Jakou odsávačku mléka???

Sice vidím, že je tato diskuze už dlouho neaktivní, ale třeba někomu můj tip pomůže.
Já jsem u prvního dítěte měla od kamarádky půjčenou elektrickou odsávačku http://www.funbaby.cz/medela-mini-elektricka-odsavacka a byla dobrá, dlouho jsem se nemohla rozkojit, tak jsem si ji půjčovala hlavně proto. Nevím, jestli to bylo díky ní, ale nakonec jsem kojila až do dvou let :-)
Ale vím, že i laktační poradkyně půjčují odsávačky a další potřeby pro kojení. Jestli mᚠproblémy s kojením, zkus nějaké poradkyni zavolat jen pro radu, třeba ti poradí i po telefonu. Mně se to často osvědčilo.

Není tady

#27 23. 6. 2015 9:29

RencaTupa
♥♥-----

Ahoj, díky za obnovení diskuze, dobrá rada se vždycky hodí. Chci se ještě zeptat - myslíš, že má smysl pořizovat si odsávačku už před porodem? Ve funbaby v Modřicích v Brně mají Avent za celkem dobrou cenu, ale co když ji nakonec ani nebudu potřebovat? Nechci zbytečně utrácet, ale pokud se bude hodit....

Není tady

#28 23. 6. 2015 10:33

Evička35
♥------

Švagrová měla při každém dítěti Medelu a byl naprosto spokojená smile taky si ji asi pořídím

Není tady

#29 23. 6. 2015 10:36

Evička35
♥------

Švagrová měla při každém dítěti Medelu a byl naprosto spokojená smile taky si ji asi pořídím

Není tady

#30 24. 6. 2015 11:37

Šípěnka
♥♥-----

RencaTupa napsal(a):

Ahoj, díky za obnovení diskuze, dobrá rada se vždycky hodí. Chci se ještě zeptat - myslíš, že má smysl pořizovat si odsávačku už před porodem? Ve funbaby v Modřicích v Brně mají Avent za celkem dobrou cenu, ale co když ji nakonec ani nebudu potřebovat? Nechci zbytečně utrácet, ale pokud se bude hodit....

Na tvém místě bych ještě počkala, třeba ti to půjde samo a opravdu ji ani nebudeš potřebovat :-) Vyhodila bys tak zbytečně peníze, které můžeš využít jinak.
Obchod Funbaby v Modřicích znám, několikrát jsem nakupovala i v jejich eshopu, a ceny si celkem drží, tak snad vydrží i ta odsávačka :-)

Přeju hodně štěstí při kojení :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí