6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sice vidím, e je tato diskuze u dlouho neaktivní, ale třeba někomu můj tip pomůe.
Já jsem u prvního dítěte měla od kamarádky půjčenou elektrickou odsávačku http://www.funbaby.cz/medela-mini-elektricka-odsavacka a byla dobrá, dlouho jsem se nemohla rozkojit, tak jsem si ji půjčovala hlavně proto. Nevím, jestli to bylo díky ní, ale nakonec jsem kojila a do dvou let :-)
Ale vím, e i laktační poradkyně půjčují odsávačky a dalí potřeby pro kojení. Jestli má problémy s kojením, zkus nějaké poradkyni zavolat jen pro radu, třeba ti poradí i po telefonu. Mně se to často osvědčilo.
Není tady
Ahoj, díky za obnovení diskuze, dobrá rada se vdycky hodí. Chci se jetě zeptat - myslí, e má smysl pořizovat si odsávačku u před porodem? Ve funbaby v Modřicích v Brně mají Avent za celkem dobrou cenu, ale co kdy ji nakonec ani nebudu potřebovat? Nechci zbytečně utrácet, ale pokud se bude hodit....
Není tady
vagrová měla při kadém dítěti Medelu a byl naprosto spokojená taky si ji asi pořídím
Není tady
vagrová měla při kadém dítěti Medelu a byl naprosto spokojená taky si ji asi pořídím
Není tady
RencaTupa napsal(a):
Ahoj, díky za obnovení diskuze, dobrá rada se vdycky hodí. Chci se jetě zeptat - myslí, e má smysl pořizovat si odsávačku u před porodem? Ve funbaby v Modřicích v Brně mají Avent za celkem dobrou cenu, ale co kdy ji nakonec ani nebudu potřebovat? Nechci zbytečně utrácet, ale pokud se bude hodit....
Na tvém místě bych jetě počkala, třeba ti to půjde samo a opravdu ji ani nebude potřebovat :-) Vyhodila bys tak zbytečně peníze, které můe vyuít jinak.
Obchod Funbaby v Modřicích znám, několikrát jsem nakupovala i v jejich eshopu, a ceny si celkem drí, tak snad vydrí i ta odsávačka :-)
Přeju hodně těstí při kojení :-)
Není tady