|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Kuki až to nastane, tak takhle srovnaná nebudeš, tomu věř.
Není tady

No ale pri ŹIADNOM rozchode asi nie sme zrovnané, nie? Či už sa rozchádzame so ženatým, rozvedeným, alebo slobodným chlapcom nepobozkaným. Tá ľútosť a bolesť je tam vždy. 
Upravil(a) Selima (2. 11. 2008 11:18)
Není tady
Selima napsal(a):
No ale pri ŹIADNOM rozchode asi nie sme zrovnané, nie? Či už sa rozchádzame so ženatým, rozvedeným, alebo slobodným chlapcom nepozokaným. Tá ľútosť a bolesť je tam vždy.
tak, přesně. Dneska vím, že na to neumřu.
Není tady
Kukačka napsal(a):
při rozvodu jsem nechápala, jak budu žít dál, ale teď vím, že to umím a dokonce docela dobře.
No to bude u mě také trochu jinak- já po rozvodu věděla co chci a co nechci. Při rozvodu s prvním m. jsem měla jasno, že takhle ne. A radši bez něho a sama. U mě to je vlastně vždycky tak- snažím se být o krok napřed s rozhodnutím a svým srovnáním s daným stavem věcí. Když mě něco zaskočí, to už musí být darda.... Te´d se nijak nekasám. Jsem už bohužel / nebo bohudík
/ taková, že scénáře rozpracovávám daleko dopředu...
Není tady
Souhlas Kukajdo - je to tři roky a vše je jinak. Nebojím se být sama se sebou a ..............moje společnost je pro mne dost dobrá
Občas se to dokonace zadaří - být sama se sebou - no pokud nepočítám čtyřnohé miláčky - ti jsou tu pořád a vždy naladěni. :-D
Není tady
Růža napsal(a):
Souhlas Kukajdo - je to tři roky a vše je jinak. Nebojím se být sama se sebou a ..............moje společnost je pro mne dost dobrá
Občas se to dokonace zadaří - být sama se sebou - no pokud nepočítám čtyřnohé miláčky - ti jsou tu pořád a vždy naladěni. :-D
Zdravím do Růžičkova!!!
Není tady

Kuki...strašně se mi líbilo jak jsi napsala...
..někomu jsem dala hodně radosti a on zase mě. Tečka. 
Není tady
Růža napsal(a):
Já byla úplně sama jen s dětmi a zvířaty 6 let. Můžu říct, že to byl taky fajn čas...
Ale scénáře, to je asi moje úchylka... Jednak jsou to takové "plány" - musím mít vždycky něco, co mě někam táhne, drží nad vodou, popohání... No a pak mám takové ty lehce katastrofické , či extrémně optimistické prognózy, které si jen tak přehrávám v hlavě spolu s případným řešením takové situace....
Není tady
Kukačka napsal(a):
při rozvodu jsem nechápala, jak budu žít dál, ale teď vím, že to umím a dokonce docela dobře.
tak s tímhle souhlas, mám to stejně 
Není tady
Selima napsal(a):
No ale pri ŹIADNOM rozchode asi nie sme zrovnané, nie? Či už sa rozchádzame so ženatým, rozvedeným, alebo slobodným chlapcom nepobozkaným. Tá ľútosť a bolesť je tam vždy.
asi proto se osypávám hrůzou a strachy jen při vyslovení slova vztah a před chlapy beru nohy na ramena.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Růža napsal(a):
Já byla úplně sama jen s dětmi a zvířaty 6 let. Můžu říct, že to byl taky fajn čas...
Ale scénáře, to je asi moje úchylka... Jednak jsou to takové "plány" - musím mít vždycky něco, co mě někam táhne, drží nad vodou, popohání... No a pak mám takové ty lehce katastrofické , či extrémně optimistické prognózy, které si jen tak přehrávám v hlavě spolu s případným řešením takové situace....
já si raději nepřehrávám v hlavě žádné scénáře. dřív my taky běžely hlavou, jako nějákej film. pohoda do doby, než se začaly plnit.
Není tady
Kukačka napsal(a):
tak to já jsem scénáře přestala vytvářet. stejně pak vždycky všechno jinak.

Prostě kdo umí umí, kdo neumí čumí 
Není tady
ale i na mě jednou dojde :-), takže zatím jsem v žitě a netrápím se tím, kdy přijde porážka prasete
teď jdu péct borůvkový koláč, aby mělo moje modrooké potěšení co k snídani
Upravil(a) Kukačka (2. 11. 2008 15:20)
Není tady
Kukačka napsal(a):
ale i na mě jednou dojde :-), takže zatím jsem v žitě a netrápím se tím, kdy přijde porážka prasete
teď jdu péct borůvkový koláč, aby mělo moje modrooké potěšení co k snídani
Kuki ,
na každého samozřejmě NEJEDNOU dojde, protože jednou si dole, jednou nahoře. To je naprosto přirozené 
Jen si osobně myslím, že je ale třeba dělat tak, aby to nebyla taková ta "horská dráha", ale jen obyčejné "vlnkohoupání"
a s tvým přístupem bych řekla, že spíš směřuješ k tomu druhému, než k tomu prvnímu 
Takže prostě spíš umíš než čumíš 
Není tady
Kukačka napsal(a):
ahoj všem, sice ještě nemám po rozvodu, ale už jsem si docela dobře zvykla na to být s dcerou sama.A jde to, ne že ne 
Není tady
Ahoj Kerrin, zdravím a gratuluji 
Není tady
Ahoj Klubí, sejdeme se někdy, můžeš přijet ke mě, kdyby s měla čas.Moc ráda tě uvidím
Není tady
A ještě jsem chtěla napsat, že už asi přišla ta doba u manžela, kdy už zamilovanost k milence zřejmě vyprchavá a začínají se projevovat i jiné vlastnosti.A zřejmě to na spolužití v budoucnu nebude. Stavuje se častěji, dokonce cítím , že je zase rád v mé společnosti.
Ale těch ran a zklamání už bylo trošku víc a nechci se zase v tom patlat. Prostě my dva spolu žít nemůžeme a takhle je to lepší.
Není tady
Kerrin- protože jsi se smířila s tím, že spolu nebudete- a n to cítí, proto ho to zase tak táhne dom. U nás to bylo podobně- akceptovala jsem ,že holt je srdečně jinde a ejhle, stačilo pár dní, aby se dokázal odpoutat...nebo taky ne a jako ten oslík běhá semtam.
Jinak ti klepu na rameno a přeju všechno nej, já to utnout nedokázala.
Upravil(a) Regina (5. 11. 2008 14:42)
Není tady
pro mě to taky bylo těžký a jistě ty těžkosti ještě přijdou, ale lepší bejt sama než zase za chvilku koukat na to jak zdrhá z domu. Mě z toho vždy bylo blbě, měla jsem tuchy co se bude dít, co přijde. taková zvláštní nejistota, která mi ztrpčovala život.
my s M spolu i ted zajdeme na oběd, kafe, jen vím, že na to abychom spolu bydleli to není.
Není tady