Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 2. 11. 2008 10:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Na každého jednou dojde...

Kuki až to nastane, tak takhle srovnaná nebudeš, tomu věř.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#152 2. 11. 2008 11:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No ale pri ŹIADNOM rozchode asi nie sme zrovnané, nie? Či už sa rozchádzame so ženatým, rozvedeným, alebo slobodným chlapcom nepobozkaným. Tá ľútosť a bolesť je tam vždy. stolt

Upravil(a) Selima (2. 11. 2008 11:18)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#153 2. 11. 2008 11:09

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

No ale pri ŹIADNOM rozchode asi nie sme zrovnané, nie? Či už sa rozchádzame so ženatým, rozvedeným, alebo slobodným chlapcom nepozokaným. Tá ľútosť a bolesť je tam vždy. stolt

tak, přesně. Dneska vím, že na to neumřu.

Není tady

#154 2. 11. 2008 11:12

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

při rozvodu jsem nechápala, jak budu žít dál, ale teď vím, že to umím a dokonce docela dobře.

Není tady

#155 2. 11. 2008 11:24

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kukačka napsal(a):

při rozvodu jsem nechápala, jak budu žít dál, ale teď vím, že to umím a dokonce docela dobře.

No to bude u mě také trochu jinak- já po rozvodu věděla co chci a co nechci. Při rozvodu  s prvním m. jsem  měla jasno, že takhle ne. A radši bez něho a sama.  U mě to je vlastně vždycky tak-   snažím se být o krok  napřed s rozhodnutím a svým srovnáním s daným stavem věcí.  Když mě něco zaskočí, to už musí být darda.... Te´d se nijak nekasám.  Jsem už bohužel / nebo bohudík va/ taková, že  scénáře rozpracovávám daleko dopředu...

Není tady

#156 2. 11. 2008 11:26

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

tak to já jsem scénáře přestala vytvářet. stejně pak vždycky všechno jinak.

Není tady

#157 2. 11. 2008 11:31

Růža
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava

Souhlas Kukajdo - je to tři roky a vše je jinak.  Nebojím se být sama se sebou a ..............moje společnost je pro mne dost dobrá stolt     Občas se  to dokonace zadaří - být sama se sebou - no pokud nepočítám čtyřnohé miláčky - ti jsou tu pořád a vždy naladěni.  :-D

Není tady

#158 2. 11. 2008 11:35

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Růža napsal(a):

Souhlas Kukajdo - je to tři roky a vše je jinak.  Nebojím se být sama se sebou a ..............moje společnost je pro mne dost dobrá stolt     Občas se  to dokonace zadaří - být sama se sebou - no pokud nepočítám čtyřnohé miláčky - ti jsou tu pořád a vždy naladěni.  :-D

Zdravím do Růžičkova!!!hjarta

Není tady

#159 2. 11. 2008 11:36

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Kuki...strašně se mi líbilo jak jsi napsala...
hjarta..někomu jsem dala hodně radosti a on zase mě. Tečka. hjarta

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#160 2. 11. 2008 11:39

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Růža napsal(a):

Já byla úplně sama jen s dětmi a zvířaty 6 let.  Můžu říct, že to byl taky fajn čas...
Ale  scénáře, to je asi moje  úchylka...  Jednak jsou  to takové "plány" - musím mít vždycky něco, co mě někam táhne, drží nad vodou, popohání...  No a pak mám  takové ty  lehce katastrofické , či extrémně optimistické prognózy, které si jen tak přehrávám v hlavě spolu s případným řešením takové situace....

Není tady

#161 2. 11. 2008 14:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kukačka napsal(a):

tak s tímhle souhlas, mám to stejně smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#162 2. 11. 2008 14:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

No ale pri ŹIADNOM rozchode asi nie sme zrovnané, nie? Či už sa rozchádzame so ženatým, rozvedeným, alebo slobodným chlapcom nepobozkaným. Tá ľútosť a bolesť je tam vždy. stolt

asi proto se osypávám hrůzou a strachy jen při vyslovení slova vztah a před chlapy beru nohy na ramena.

Není tady

#163 2. 11. 2008 14:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Růža napsal(a):

Já byla úplně sama jen s dětmi a zvířaty 6 let.  Můžu říct, že to byl taky fajn čas...
Ale  scénáře, to je asi moje  úchylka...  Jednak jsou  to takové "plány" - musím mít vždycky něco, co mě někam táhne, drží nad vodou, popohání...  No a pak mám  takové ty  lehce katastrofické , či extrémně optimistické prognózy, které si jen tak přehrávám v hlavě spolu s případným řešením takové situace....

já si raději nepřehrávám v hlavě žádné scénáře. dřív my taky běžely hlavou, jako nějákej film. pohoda do doby, než se začaly plnit.

Není tady

#164 2. 11. 2008 15:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kukačka napsal(a):

tak to já jsem scénáře přestala vytvářet. stejně pak vždycky všechno jinak.

tummenupp
Prostě kdo umí umí, kdo neumí čumí stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#165 2. 11. 2008 15:16

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

ale i na mě jednou dojde :-), takže zatím jsem v žitě a netrápím se tím, kdy přijde porážka prasete
teď jdu péct borůvkový koláč, aby mělo moje modrooké potěšení co k snídani

Upravil(a) Kukačka (2. 11. 2008 15:20)

Není tady

#166 2. 11. 2008 15:33

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kukačka napsal(a):

ale i na mě jednou dojde :-), takže zatím jsem v žitě a netrápím se tím, kdy přijde porážka prasete
teď jdu péct borůvkový koláč, aby mělo moje modrooké potěšení co k snídani

Kuki ,
na každého samozřejmě NEJEDNOU dojde, protože jednou si dole, jednou nahoře. To je naprosto přirozené smile
Jen si osobně myslím, že je ale třeba dělat tak, aby to nebyla taková ta "horská dráha", ale jen obyčejné "vlnkohoupání" smile a s tvým přístupem bych řekla, že spíš směřuješ k tomu druhému, než k tomu prvnímu wink
Takže prostě spíš umíš než čumíš wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#167 2. 11. 2008 15:55

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

díky, Pan...často myslím na to, jaký velký kus jsme spolu ušly a co jsme se jedna od druhé naučily.cool

Není tady

#168 3. 11. 2008 9:48

Kerrin
♥♥♥♥---

Kukačka napsal(a):

ahoj všem, sice ještě nemám po rozvodu, ale už jsem si docela dobře zvykla na to být s dcerou sama.A jde to, ne že ne smile

Není tady

#169 3. 11. 2008 9:57

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Kerrin, zdravím a gratuluji tummenupp

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#170 3. 11. 2008 12:28

Kerrin
♥♥♥♥---

Ahoj Klubí, sejdeme se někdy, můžeš přijet ke mě, kdyby s měla čas.Moc ráda tě uvidím

Není tady

#171 5. 11. 2008 10:16

Kerrin
♥♥♥♥---

A ještě jsem chtěla napsat, že už asi přišla ta doba u manžela, kdy už zamilovanost k milence zřejmě vyprchavá a začínají se projevovat i jiné vlastnosti.A zřejmě to na spolužití v budoucnu nebude. Stavuje se častěji, dokonce cítím , že je zase rád v mé společnosti.smile
Ale těch ran a zklamání už bylo  trošku víc a nechci se zase v tom patlat. Prostě my dva spolu žít nemůžeme a takhle je to lepší.

Není tady

#172 5. 11. 2008 13:05

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kerrin- protože jsi se smířila s tím, že spolu nebudete- a n to cítí, proto ho to zase tak táhne dom. U nás to bylo podobně- akceptovala jsem ,že holt je srdečně jinde a ejhle, stačilo pár dní, aby se dokázal odpoutat...nebo taky ne a jako ten oslík běhá semtam.
Jinak ti klepu na rameno a  přeju všechno nej, já to utnout nedokázala.

Upravil(a) Regina (5. 11. 2008 14:42)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#173 5. 11. 2008 14:30

Kerrin
♥♥♥♥---

pro mě to taky bylo  těžký a jistě ty těžkosti ještě přijdou, ale lepší bejt sama než zase za chvilku koukat na to jak zdrhá z domu. Mě z toho vždy bylo blbě, měla jsem tuchy co se bude dít, co přijde. taková zvláštní nejistota, která mi ztrpčovala život.
my s M spolu i ted zajdeme na oběd, kafe, jen vím, že na to abychom spolu bydleli to není.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí