|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mikeši, tvá žena to ví. Tak neplácej blbosti. Jak píše Ppavla. Taky me s tím už dost štveš, jak si potrebuješ porád neco dokazovat, plácat se po rameni, jak jsi úžasnej a trápit svou ženu. I jiné. Trochu empatie, prosím. Už to nech spát, je to pryč.
Datum beru jako tlustou čáru- kdy jsem začala žít naplno, ne v naději na vlídné slovo, ne v teroru a ve věčném zapírání své podstaty. Pánbůh zaplať, že to přišlo, vím přesně, kdy jsem se sebou konečně začla něco dělat a nespala zakletá v zámku(páč vím, že princ by nepřijel,musela jsem se vysvobodit sama, a že to za to stálo!
)
Datum 28.října vymazat nemůžu ani nechci, dostala jsem totiž dar být sama sebou. Občas nechápu, kde se to ve mně bere, Míšo43, ty víš že co se jiným jeví jako hloupost nebo závislost, je jen naše svobodná volba. Volbu odejít máme každý, volbu zůstat , žit a užívat, to je také cesta. I když mnohem těžší a možná nesmyslná.
Upravil(a) Regina (28. 10. 2008 13:15)
Není tady
majkafa napsal(a):
Já neveru zjistila v noci z 5. na 6. listopadu 2005, 5. listopadu má narozeniny má máma a 6. listopadu muj syn. Bylo to poté, co jsme se vrátili ze synkovy první prodloužené. Museli jsme spechat domu, protože slečna si BM žádala na ICQ. To jsem ale ve chvíli odchodu z prodloužené netušila.
holky neblbněte sakra, depku jak kráva mám i bez toho, prďte na nevěru, kašlete na ty blbečky, dyť nestojí ani za tu myšlenku kruci 
Není tady
majkafa napsal(a):
Mikeši, tvá žena to ví. Tak neplácej blbosti. Jak píše Ppavla. Taky me s tím už dost štveš, jak si potrebuješ porád neco dokazovat, plácat se po rameni, jak jsi úžasnej a trápit svou ženu. I jiné. Trochu empatie, prosím. Už to nech spát, je to pryč.
tak já nevím, jestli ona ví, nebo neví, ale sere mě si tady pořád číst, jak je dobrej, že to okecal. všimla jsem si, že ty do něj nereješ, nemáš už poznámky, tak by mikeš konečně taky mohl držet hubu a nechovat se s prominutím jako prase, protože psát to sem a donekonečna to tady omílat v různých obměnách je dle mého čuňárna, zvlášť, pokud sem chodíte oba dva.
takže bych uvítala, kdyby se nechoval jako pablb, když si tak zakládá na své vysoké škole a hraje si na inteligenta. možná si myslí, jak je dobrej, ale v mých očích ho to holt degraduje jen na toho pablba. sorry mikeš, ale asi máš dlouhý vedení a já už toho mám občas dost.
a taky mám dneska náladu pod psa.
Upravil(a) PPavlaa (28. 10. 2008 15:03)
Není tady
Slíbila jsem to, uvítala bych to z druhé strany taky. Dík předem.
Hele, klíííd!Jaktože vás nepotěšila vojenská přehlídka? Aha- kluci tam neběhali v těch sexy bílejch trenkách.... http://www.youtube.com/watch?v=JUtrL3NoGLc mňam!
nebo http://www.meteleskublesku.cz/?movie=25 … d39765b05a
Upravil(a) Regina (28. 10. 2008 15:29)
Není tady
Vanda napsal(a):
majkafa napsal(a):
Kdysi jsem četla zajímavou vec, že když se neverný patrner vrátí zpet, tak to obvykle dopadá tak, že ten druhý mu pak neveru oplatí. A stejne to jde do háje.
Nerozumím tem, kdo udelali vše proto, aby si partnera udrželi, a pak pošlou vztah do háje sami.Svou neverou.
Když získají svou hračku zpet.
Když mi vztah nevyhovuje, řeším to a až po vyřešení hledám dalšího partnera. Cítím v sobe, že tak to je pro me správne.Já si myslím, že je to proto, že nejdřív pracuje naše ego....chci partnera stáhnout zas na svou stranu, protože "co mi to udělal, bolí to", navíc na něm náhle vidíme a oceňujeme i ty okoukané a dříve ošuntělé dobré vlastnosti...takové to "vrať se a bude vše v pořádku, zapomenu na to a jedeme dál.
Když to tak dopadne, a vrátí se (z jakéhokoliv důvodu), není to stejný vztah. Něco se (hodně) změnilo, u obou. Začnou se také projevovat ty příčiny, které k odchodu vedly, jsou víc vidět a nejde to už odbývat slovy "všude je něco", protože to "něco" vedlo k maléru. Navíc si v tom odloučení oba uvědomí spoustu věcí, žena třeba zvedne ztracené sebevědomí, muž si uvědomí, že žil jako v kleci, například....tak při pokusu o znovusoužití musejí opatrně, s nejvyšší tolerancí, zkoumat očekávání a názory toho druhého, i ty, které dřív třeba přehlíželi a smetali se stolu. Prostě oba, s láskou, tolerancí, s chutí a úctou musejí chtít ten vztah vlastně přebudovat, pečovat o něj a hýčkat si ho, obrušovat a ohlazovat dřívější ostré hrany a zmenšovat třecí plochy. Takže výsledek je nejistý a může to i nedopadnout dobře. Ale když to dopadne, pak se dá říct, že nevěra přispěla k obohacení a zvýšení kvality vztahu.

Není tady
my jsme v klidu 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já neveru zjistila v noci z 5. na 6. listopadu 2005, 5. listopadu má narozeniny má máma a 6. listopadu muj syn. Bylo to poté, co jsme se vrátili ze synkovy první prodloužené. Museli jsme spechat domu, protože slečna si BM žádala na ICQ. To jsem ale ve chvíli odchodu z prodloužené netušila.
holky neblbněte sakra, depku jak kráva mám i bez toho, prďte na nevěru, kašlete na ty blbečky, dyť nestojí ani za tu myšlenku kruci
taky myslim, že než věnovat energii fnukáním za nekým kdo o mě nestojí je lepší si dát jahůdky se šlehačkou a vyrazit s "kocourem" na kafčo 
nemyslím zdejšího kocoura, aby nebyla mejlka 
Upravil(a) xxxx (28. 10. 2008 16:49)
Není tady
přesně tak 
Není tady

Sorry, děvčata, máte pravdu - končím se svejma blbejma srandičkama a pokud sem něco napíšu, budu se snažit držet tématu. Budiž mi aspoň částečnou omluvou, že dneska mám, podobně jako PPavla, mimořádně blbou náladu (to je tím zku.veným počasím, páč jsem dneska chtěl zajet na hřbitov, ale v tom neustálým dešti a zimě se mi tam nechce), která se u mě projevuje v lepším případě rejpáním do čehokoliv a kohokoliv, ale nemyslím to v žádným případě ve zlým.
A na kafe s váma nejdu 
Není tady
tak Mikešku, já tě normálka jindy čtu ráda, ne že ne ... občas se u toho i pobavím, ale ty tvé občasné poznámky ... no, jaksi tím můžeš ublížit, co trochu víc ohledu
to už pak neberu jako srandičky, ale přemýšlím, jestli z toho máš nějákou zvrácenou radost či co 
a na tu depku jsem ráááda, že nejsem sama
to já se zase ráda podělím 

Upravil(a) PPavlaa (28. 10. 2008 17:26)
Není tady

PPavlaa napsal(a):
tak Mikešku, já tě normálka jindy čtu ráda, ne že ne ... občas se u toho i pobavím, ale ty tvé občasné poznámky ...
Když vy sem občas něco napíšete, na co mě okamžitě napadne nějaká peprná reakce ... není to o žádném machrování, jak si myslí třeba Majka, je to jen o tom, že občas rychleji píšu, než myslím... ale já se fakt polepším, slibuju... 
Není tady
to doufám, jinak ti to kafe uvařím já a ujišťuju tě, že to bys nepřežil 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
takže kafe bude ze spolku nebo od žida?
maryšo
Není tady
Ahoj Miško, kvůli tobě jsem se znovu zaregistrovala, dávno jsem zapomněla své původní heslo. Ty teda válíš a opět s nadhledem a úsměvem. Doufám, že i vše ostatní je OK.
Není tady
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
takže kafe bude ze spolku nebo od žida?
maryšo

Není tady

blanch2008 napsal(a):
Ahoj Miško, kvůli tobě jsem se znovu zaregistrovala, dávno jsem zapomněla své původní heslo. Ty teda válíš a opět s nadhledem a úsměvem. Doufám, že i vše ostatní je OK.
je fakt že to tu je jedinej chlap se kterým se zasměju 
Není tady
Regina napsal(a):
Dnes je to pět let, co jsem se dozvěděla, že mě manžel podvádí 2 roky, je zamilovaný, mě nemiluje a ideální by bylo, kdybych se odstěhovala z našeho domu, nechala mu děti a našetřila si sama na byt.
Nemám ráda 28.říjen. Aby se to nepletlo bydlím -v ulici 28.října.
Dnes jsem jinde, ale stálo mě to hodně usilí, hodně nemilosrdných poznání (nejhorší byla ta o mně) a dodnes to není procházka růžovým sadem.
regi, tys mě dostala
jak se ti žije po těch 5 letech
14.ledna ve 20. 08 to budou 2 roky, kdy jsem se TO dozvěděla já..........taky se neprocházím růžovým sadem, jednou jsi skvěle napsala, že tě přežití nevěry posunulo hodně dopředu.............taky to tak cítím
jsem ráda, že k TOMU došlo
Upravil(a) vera (28. 10. 2008 20:49)
Není tady

vera napsal(a):
Regina napsal(a):
Dnes je to pět let, co jsem se dozvěděla, že mě manžel podvádí 2 roky, je zamilovaný, mě nemiluje a ideální by bylo, kdybych se odstěhovala z našeho domu, nechala mu děti a našetřila si sama na byt.
Nemám ráda 28.říjen. Aby se to nepletlo bydlím -v ulici 28.října.
Dnes jsem jinde, ale stálo mě to hodně usilí, hodně nemilosrdných poznání (nejhorší byla ta o mně) a dodnes to není procházka růžovým sadem.
regi, tys mě dostala
jak se ti žije po těch 5 letech
14.ledna ve 20. 08 to budou 2 roky, kdy jsem se TO dozvěděla já..........taky se neprocházím růžovým sadem, jednou jsi skvěle napsala, že tě přežití nevěry posunulo hodně dopředu.............taky to tak cítím
jsem ráda, že k TOMU došlo
1.11. to budou tři roky od rozvodu. Žádný vztah není ideální po mnoha letech. Všude je něco. Ale co já můžu porovnat, tak (po víc než roce nového soužití) je náš vztah proti vztahu před rozpadem manželství fakt procházka růžovým sadem. Mám-li to porovnat.
Ale musí zarafat oba. Nemůže se snažit jen jeden.
Není tady
xxxx napsal(a):
blanch2008 napsal(a):
teda tyhle dva příspěvky jsem opět nepochopila
asi si na tom fakt sedím 
Není tady
holky pak na mě nemá lízt depka 

Není tady

PPavlaa napsal(a):
xxxx napsal(a):
blanch2008 napsal(a):
teda tyhle dva příspěvky jsem opět nepochopila
asi si na tom fakt sedím
Hele PPavli, dle mého mínění v tomto případě nejsi ty, kdo si sedí na vedení. 

Tak buď v klidu a užívej depku. Nebo tu depku pošli do kopru a bude fajn.
Není tady
Blanch, ahoj. Moc ráda te tu zase vidím. Občas na tebe vzpomínám, jak se ti asi darí. 
Fanny5 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
xxxx napsal(a):
je fakt že to tu je jedinej chlap se kterým se zasmějuteda tyhle dva příspěvky jsem opět nepochopila
asi si na tom fakt sedím
Hele PPavli, dle mého mínění v tomto případě nejsi ty, kdo si sedí na vedení.
Tak buď v klidu a užívej depku. Nebo tu depku pošli do kopru a bude fajn.
to jsem ráda 
posílám od rána a nechce mrcha táhnout 
Není tady