|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
já taky. Nenechám se omezovat mobilem. 
a neni nad to, ho v klidu vypnout a ať si všichni trhnou 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
a neni nad to, ho v klidu vypnout a ať si všichni trhnou
Za jeden ze svých největších úspěchů letošního roku považuji, že jsem přesvědčil svou ženu, že sobota bude u nás "dnem bez mobilů" - tedy, že si oba dva své telefony vypneme. 
Není tady
super 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
super
...za druhý největší úspěch letošního roku pak považuji, že se mi podařilo manželku přesvědčit, že jsem jí nikdy nezahnul 
Není tady
Upravil(a) majkafa (27. 10. 2008 22:55)
majkafa napsal(a):
Kdysi jsem četla zajímavou vec, že když se neverný patrner vrátí zpet, tak to obvykle dopadá tak, že ten druhý mu pak neveru oplatí. A stejne to jde do háje.
Nerozumím tem, kdo udelali vše proto, aby si partnera udrželi, a pak pošlou vztah do háje sami.Svou neverou.
Když získají svou hračku zpet.
Když mi vztah nevyhovuje, řeším to a až po vyřešení hledám dalšího partnera. Cítím v sobe, že tak to je pro me správne.
Já si myslím, že je to proto, že nejdřív pracuje naše ego....chci partnera stáhnout zas na svou stranu, protože "co mi to udělal, bolí to", navíc na něm náhle vidíme a oceňujeme i ty okoukané a dříve ošuntělé dobré vlastnosti...takové to "vrať se a bude vše v pořádku, zapomenu na to a jedeme dál.
Když to tak dopadne, a vrátí se (z jakéhokoliv důvodu), není to stejný vztah. Něco se (hodně) změnilo, u obou. Začnou se také projevovat ty příčiny, které k odchodu vedly, jsou víc vidět a nejde to už odbývat slovy "všude je něco", protože to "něco" vedlo k maléru. Navíc si v tom odloučení oba uvědomí spoustu věcí, žena třeba zvedne ztracené sebevědomí, muž si uvědomí, že žil jako v kleci, například....tak při pokusu o znovusoužití musejí opatrně, s nejvyšší tolerancí, zkoumat očekávání a názory toho druhého, i ty, které dřív třeba přehlíželi a smetali se stolu. Prostě oba, s láskou, tolerancí, s chutí a úctou musejí chtít ten vztah vlastně přebudovat, pečovat o něj a hýčkat si ho, obrušovat a ohlazovat dřívější ostré hrany a zmenšovat třecí plochy. Takže výsledek je nejistý a může to i nedopadnout dobře. Ale když to dopadne, pak se dá říct, že nevěra přispěla k obohacení a zvýšení kvality vztahu.

Nicméně, úvahy typu: "Zahnul(a) mi, tak já mu (jí) to vrátím, ať taky ví, zač je toho loket" jsou zcela zcestné a vedou akorát tak do pekel... sám si vůbec nedovedu představit, že bych to z takovéhoto důvodu udělal své ženě, protože abych "dokonal pomstu", musel bych jí o tom říct a představa, jak se večer vracím domů a hned za dveřma na ní vybalím: "Tak už máš taky parohy, miláčku", je pro mě natolik absurdní, že nad tím mohu jen zakroutit nevěřícně hlavou...
Není tady
Nemyslím si, že ta "odplata" je vědomá. Bude to možná nejak tak, jak píše Vanda.
U tebe, Míšo, je to asi neco jiného, to byla jen taková má úvaha. Tvuj muž, podle toho, cos psala v prvním příspevku, se zřejme nevrátil "celý".
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
super
...za druhý největší úspěch letošního roku pak považuji, že se mi podařilo manželku přesvědčit, že jsem jí nikdy nezahnul
Mikeši, ty máš možná vysokou školu, ale emaptie máš tolik, že by ses měl stydět, mám někdy chuť ti nakopat zadek.
Není tady
Dnes je to pět let, co jsem se dozvěděla, že mě manžel podvádí 2 roky, je zamilovaný, mě nemiluje a ideální by bylo, kdybych se odstěhovala z našeho domu, nechala mu děti a našetřila si sama na byt.
Nemám ráda 28.říjen. Aby se to nepletlo bydlím -v ulici 28.října.
Dnes jsem jinde, ale stálo mě to hodně usilí, hodně nemilosrdných poznání (nejhorší byla ta o mně) a dodnes to není procházka růžovým sadem.
Upravil(a) Regina (28. 10. 2008 13:05)
Není tady
tak to potěš koště, když si někdo pamatuje přesnej datum, ještě, že mám v tomhle mizernou paměť 
Není tady
Mikeši - můj "případ" není žádná odplata.....že by parohy po x- letech?...nene, tak to vůbec není... :-))
- vypínáte mobil v sobotu...a co neděle???? - ne neberu tě za slovo :-))) jen aby to nebylo vypnuté zvonění - s tím mám taky blbý zkušenosti z dřívějška z druhé strany, ale už mě to nebere!!!
- o tvém přesvědčování manželky, žes ji nikdy nezahnul....zřejmě bylo třeba přesvědčovat, a dle příspěvku se přesvědčován í povedlo, tak držím palce..a myslím to vážně, ne ironicky .-))
Majkafo - u mě to není odplata vědomá, ani žádná...prostě to není žádná odplata ( to by teda ale trvalo :-))...ne beru a brala jsem vše relat. s humorem, možná že jsem Toma teď nějak ještě víc pochopila..prostě něco na ten způsob, že sic člověku doma nic moc nechybí, ale chybí ten adrenalin a jakési dobrodružství....?!?...jinej by si radši šel třeba skočit padákem...
Regi -to mě mrzí, to dnešní "výročí", které kolem tebe je tedy a všude, no, nepředpokládám, že by Měso Vaše vyslyšelo tvoji žádost, a že by se Vaše ulička nějka jinak přejmenovala....kdybys ale byla zasloužilá podnikatelka, a slíbila dotaci, příspěvek či cosi jiného, nejlépe peněžitého, tak by se vaše ulice mohla jmenovat jinak a už by byl kousek dějin smazán.....tak dost sci-fi...
Není tady
Ppavlo, - některá data jsou i lehce zapamatovatelná :-)))
v dobrém či zlém.....
My jsme měli svatbu 6.listopadu.....tvrdila jsem, že si to budem dobře pamatovat....den před VŘSR (haha, datum pro pamětníky)
Není tady
já si zase myslím, že Mikešek by malinko za vyučenou potřeboval 
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Ppavlo, - některá data jsou i lehce zapamatovatelná :-)))
v dobrém či zlém.....
My jsme měli svatbu 6.listopadu.....tvrdila jsem, že si to budem dobře pamatovat....den před VŘSR (haha, datum pro pamětníky)
já si naštěstí datumy ketré "bolí" nepamatuju :-)))
Není tady
Ppavlo,
Mikeška neznám, nikdy jsem ho moc nečetla....(takže nevím čo bolo, či něbolo..., ostatně pamatovat si bolné dny...asi bych měla ráda jen úterek a to ještě kdoví jestli :-))
Není tady
no on myslím dobře ví, čím mě se.e, takže je to fuk 
a ty dny je nejlepší pouštět z hlavy, pak mě totiž může vytočit jen to, že už je zase pondělí a musím do práce 
Není tady

Michaela.43 napsal(a):
Mikeši - můj "případ" není žádná odplata.....
Jasný, Míšo - já to taky v žádným případě nemyslel na Tebe, ale zcela obecně...
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Já Tě ničím neseru
, ber to jako takové přátelské pošťuchování... 
Představ si dobráckého huňatého kocoura, který se Ti schoulí na klíně a Ty ho drbeš za uchem... 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
tak to potěš koště, když si někdo pamatuje přesnej datum, ještě, že mám v tomhle mizernou paměť
hlavně nevim na co je to dobrý
pamatuju si jen věci,který jsou pro mě dobrý
Není tady

Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Já Tě ničím neseru
Představ si dobráckého huňatého kocoura, který se Ti schoulí na klíně a Ty ho drbeš za uchem...
prej za uchem 
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Já Tě ničím neseru
ale sereš brouku, sereš 
už by jsi těch blbejch řečí mohl nechat 
a tahle představa je děsně blbá ... já se nechávám ráda drbat 
Není tady
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
hlavně nevim na co je to dobrý
pamatuju si jen věci,který jsou pro mě dobrý
přesně tak 
Není tady
Já neveru zjistila v noci z 5. na 6. listopadu 2005, 5. listopadu má narozeniny má máma a 6. listopadu muj syn. Bylo to poté, co jsme se vrátili ze synkovy první prodloužené. Museli jsme spechat domu, protože slečna si BM žádala na ICQ. To jsem ale ve chvíli odchodu z prodloužené netušila.