|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Kdysi jsem sem psala, mnozí znáte můj "příběh". - stačí nalistovat
Velký Tom měl kamarádku, to skončilo z její strany, pak měl další a další kamarádky a má....vím, neb sám rád o sobě i popovídá ( kdo nezažil, zřejmě neuvěří, mně toto kdysi vyprávěla spolužačka, taky jsem nevěřila...ale po x letech jsem si vzpomněla...).Prostě pro všechny navenek a i já to tak cítím - probíháme jako volné manželství - asi takto se to nechá nazývat...
Najednou mi Velký Tom ve středu projel mobil - haha, kolikrát to tu již bylo psáno: neprojíždět mobily!!! - Inu, i na něj došlo, neb můj mobil obsahoval jakési zprávičky, obsahoval i jakési obrázky (mimochodem i romantický západ slunce). OK., měla jsem to včas vymazat, kdyby mě to napadlo, že ho vůbec můj mobil bude zajímat atd. atd.Prostě prolustroval, viděl, četl....(byly tam sms, kdy bylo jasné, že mám spicha ve čtvrtek s kámošem a v pátek ...no, taky s kámošem, ale jiným :-))....ale to přece nemusí hned cosi znamenat, i když ten jeden mě oslovuje Pusinko - holky, to je bomba!!!! - už se těším na odezvy :-))
Včera se začal vyjadřovat, že to prostě nemůže skousnout...haha, dobře mu tak....viditelně je v šoku, nemluví, moc se ani doma nevyskytoval.
Holky, ale mě to potěšilo, ať to dopadne, jak chce, a jistě je to z dosti % i jeho ješitnost, asi jsem mu až tak lhostejná nebyla...no, uvidíme.
Smutnější na celé věci je, že opět nemohu věřit další kamarádce, resp. vím, že ona je jednou z utěšovatelek, nicméně viditelně "práskla" každé mé slovíčko z sms ( a to ze mě nic nevypadlo, možná jen náznaky) - protože dle rad pana doktora Plzáka vím, že zapírat, zapírat, zapírat....
Jo a mám se do týdne odstěhovat
takže zdraví vás všechny budoucí bezdomovkyně...
:-))
Není tady
Mišule ty teda zlobíš!!!!
Ono to zas tak k smíchu není, ale směju se. Ješitnost a ego - ruku v ruce, no máš se na co těšit. Ten ti to teda osladí.
...ale vždyť sám mi říkal: ať si někoho najdu... :-))
Není tady
No jo to oni tak hezky říkají ve chvíli, kdy si to vůbec neumíme představit a pak když na to dojde....no to bude sajgon.

tý jooo, to ale fičák 
Mě manžel taky prolustroval mobil a našel co neměl....to pak byla scenérie...a to prosím bylo v té době pouze jen u té sms. Vyšiloval tak, že mě do té jeho náruče dohnal. To samozřejmě neví...zatoukám, zatloukám, zatloukám a mažu, mažu, mažu
Ale my jsme takovou dohodu neměli jako vy.
Když si na ty dny vzpomenu, ....brrr...výčitky, nadávky, prosby, sliby, slzy, pronásledování i v práci...teď už je naštěstí klid, ale kdyby to mělo pokračovat, nebo se opakovat, tak uteču.
Není tady

pomněnka napsal(a):
...teď už je naštěstí klid, ale kdyby to mělo pokračovat, nebo se opakovat, tak uteču.
Kdo uteče, vyhraje.... říká se... 
Ale ne - teď vážně: Fascinuje mě, jak si tu pořád někdo s partnerem "leze do mobilu, mailu" apod... copak nevidíte, že tím otevíráte vysloveně Pandořinu skříňku??? (sorry, Pan
)
Není tady

Miši, jednak neviem, kam by si odchádzala, druhak mu pripomeň uprostred Vezuvu a chrlenia lávy jeho "odskoky". Ja som tiež žila s neverníkom, čo si občas - teda podľa môjho vedomia len cca 3-4x "odskočil" - ale mohol sa pominúť pri predstave, že by som mu to oplatila. Tak som mu povedala,nech najprv ide strážiť svoju vernosť, až potom moju, dalej že "podľa seba súdim teba" a že ak mi bude robiť žiarlivostné scény, tak to NAOZAJ BUDE KONIEC. Spamätal sa, trochu pribrzdil, svoje nevery buď prerušil alebo lepšie tajil
, ale skrátka boli sme potom ešte pár rokov spolu. Ale nakoniec sme sa aj tak rozišli. No, nič sa neje také horúce, ale... nenechaj si od sukničkára skákať po hlave.
Není tady

Mikeš napsal(a):
pomněnka napsal(a):
...teď už je naštěstí klid, ale kdyby to mělo pokračovat, nebo se opakovat, tak uteču.
Ale ne - teď vážně: Fascinuje mě, jak si tu pořád někdo s partnerem "leze do mobilu, mailu" apod... copak nevidíte, že tím otevíráte vysloveně Pandořinu skříňku??? (sorry, Pan)
To neříkej mě , ale jemu - manželovi. Já nikomu do mobilu nelezu. To je jako kdybych mu bez jeho svolení otevřela dopis. Ctím soukromí. On to tak nebere, ale prý? už neleze...bojí se, že tam zase něco najde 
Není tady

Selim, to jsem taky udělala...připomněla mu jeho odskoky....to bylo jako když přileješ oleje do ohně - tak mi to teď budeš vracet, jo?....tak když chceš, půjdem od sebe atp. .....no nestačila jsem zírat.
Ty chlapi jsou fakt na zabití
oni můžou, jsou přeci lovci a ....škoda slov.
Není tady
Mikeš napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Ale ne - teď vážně: Fascinuje mě, jak si tu pořád někdo s partnerem "leze do mobilu, mailu" apod... copak nevidíte, že tím otevíráte vysloveně Pandořinu skříňku??? (sorry, Pan)
s těmi mobily naděláte 
Není tady
Ano, přísloví typu: podle sebe soudím tebe - to opravdu nelže
No, chápu, lev salonu a nejen mých kamarádek....a teď tohle...chápu jak mu je, taky jsem si tím prošla....- ale tudíž i z vlastní zkušenosti mohu konstatovat, že se nechá žít i nadále.... :-))
Není tady
Míšo, ozvi se mi, jsem na ICQ a píšu ti SMS!!!!
Není tady
Míšo, no to je huuuuustýýýýýý....ale žádná kaše se nejí tak horká, jak se navaří, žejo. Taky můžu přidat, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne...takže milé ucho, hlavně zůstaň pokud možno v klidu a nech ho to vstřebat a uležet. Nenech se zatáhnout "teď hned" do "řešitelských" dlouhotrvajících rozhovorů...ále však ty si víš rady. Jsem moc moc zvědavá na vývoj u vás , prosím dávej vědět....jak se chová pán, doteď "nad věcí". Blbé je, že tvoje kamarádka byla asi zároveň utěšitelkou (nebo zas nějaká "spravedlivá", co nechce mít "zatížené svědomí"?). Tady teda myslím zatloukat, zatloukat a zatloukat je namístě, ať kamarádka dokáže svoje drby, což je nemožné...a čemu ten chlap radši uvěří?
Třeba to bude, až se usadí prach, dobré pro vyjasnění (a možná zlepšení) vašeho vztahu, takovej jako katalyzátor...kdo ví? Držím ti pěstičky. 
Míšo M má ale dlouhý vedení :-D Klasická reakce ješitného majetníka .................
Není tady
Podle mně je velmi zmaten...protože ač hledal, nic že by našel nečekal...- hele, kdybych o chtěla na něj narafičit, tak snad lépe by se mi to nepodařilo: přesně ve dnech, kdy měl být se svoji spolužačkou, já tam měla pozvání na rande...pravda pokaždý s někým jiným :-))
Není tady
Jen houšť, potřebuje vycukat, ať mu to nešťastníkovi hormonálně zblbém dojde. Promiň, znám tvůj příběh, on bude ten, komu ostrouháme mrkvičku
Von to chudinka ještě netuší.
Jen si ještě mezitím sníte pár hořkých pilulí- tebe to jen posílí a jeho- no, dá.li bůh, snad taky konečně dospěje.
Jsem to ale krvežížnivá potvora 
Upravil(a) Regina (26. 10. 2008 19:03)
Není tady
Mikeš napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Není proč se omlouvat 
Taky mne fascinují ti "spravedliví", co s pokřikem: "Ze mně nikdo dělat blbce nebude!" otevřou mobil a pak zblbnou na kvadrát...
Pokud člověk to, co ze "skříňky" vypustí, taky ustojí a umí si vzít svůj díl "viny" a poprat se s tím, tak dejme tomu, ale když pak naříká, že ten svrab a neštovice, které "vypustil", ho skolily, je - řečeno jemně - dost bloud 
Není tady
Jenomže to zjistí člověk většinou až potom, co si tímhle projde, že si víc ublíží než že by to něčemu prospělo (někteří to v sobě mají tak říkajíc "od přirození" a nemusí to zkoušet). A taky většina z nás doufala, že v tom mobilu nic nenajde.
Nemůžu říct, že bych se už do mobilu NIKDY nepodívala, ale rozhodně se tomu pokusím v budoucnu vyhnout. Ne proto, že SE TO NEDĚLÁ, ale protože pokud budu mít tu potřebu, zřejmě už bude stejně někde problém a nemá cenu ho řešit tímhle způsobem. Nikdy jsem se BM do mobilu nepodívala, nenapadlo mě to, protože všechno tak nějak fungovalo. A pak fungovat přestalo a já se do mobilu podívala. A tím začalo peklíčko na zemi.
Není tady

Možná jsem staromódní, ale...
Mobilní telefon je pro mě zlodějem soukromí (s láskou vzpomínám, jak nás dříve na chatě u lesa nikdo neotravoval, zatímco nyní manželce - protože já žádné příbuzné nemám - neustále pípají sms: "Můžeme k vám přijet?"), a pokud vyloženě nemusím, tak ho nepoužívám...
...takže v mém mobilu by nikdo nenašel byť jen jediné podezřelé číslo, natož pak nějakou "závadnou" sms...
...ale věřím tomu, že kdyby se např. dnes ve 20:00 každý mohl podívat do mobilu svého partnera, policie ČR by nestíhala v noci vyšetřovat vraždy a vážná ublížení na zdraví... 
Není tady
Nabuko0 napsal(a):
Jenomže to zjistí člověk většinou až potom, co si tímhle projde, že si víc ublíží než že by to něčemu prospělo (někteří to v sobě mají tak říkajíc "od přirození" a nemusí to zkoušet). A taky většina z nás doufala, že v tom mobilu nic nenajde.
Nemůžu říct, že bych se už do mobilu NIKDY nepodívala, ale rozhodně se tomu pokusím v budoucnu vyhnout. Ne proto, že SE TO NEDĚLÁ, ale protože pokud budu mít tu potřebu, zřejmě už bude stejně někde problém a nemá cenu ho řešit tímhle způsobem. Nikdy jsem se BM do mobilu nepodívala, nenapadlo mě to, protože všechno tak nějak fungovalo. A pak fungovat přestalo a já se do mobilu podívala. A tím začalo peklíčko na zemi.
Nabuco,
časem zjstíš, že věci jsou opravdu tak, jak mají být a že to, co ti zprvu ublížilo, tě vlastně posílilo, vystřelilo o spirálu výš a dál, že tě to obohatilo o poznání, kdo jsi TY a kam vlastně směřuješ 
Budeš to všechno vidět úplně jinak 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Mobilní telefon je pro mě zlodějem soukromí (s láskou vzpomínám, jak nás dříve na chatě u lesa nikdo neotravoval, zatímco nyní manželce - protože já žádné příbuzné nemám - neustále pípají sms: "Můžeme k vám přijet?"), a pokud vyloženě nemusím, tak ho nepoužívám...
...takže v mém mobilu by nikdo nenašel byť jen jediné podezřelé číslo, natož pak nějakou "závadnou" sms...
...ale věřím tomu, že kdyby se např. dnes ve 20:00 každý mohl podívat do mobilu svého partnera, policie ČR by nestíhala v noci vyšetřovat vraždy a vážná ublížení na zdraví...
Mikeši, přesně. Můj otec šílí, když mě nemůže dohonit na mobilu. Prý každý normální člověk jej má furt u sebe. A já mu vysvětluji, že když jdu na procházku se psem, tak ho prostě nenosím ,nebo si ho nechám doma schválně. Jelikož je zároveň služební a nemám zájem v 8:00 večer řešit nějaké problémy v práci ,když jsem z ní přijela v šest v sedm a chci mít chvíli klidu.
Je to dobrý sluha,ale zlý pán. 
Není tady
Kdysi jsem četla zajímavou vec, že když se neverný patrner vrátí zpet, tak to obvykle dopadá tak, že ten druhý mu pak neveru oplatí. A stejne to jde do háje.
Nerozumím tem, kdo udelali vše proto, aby si partnera udrželi, a pak pošlou vztah do háje sami.
Svou neverou.
Když získají svou hračku zpet. 
Když mi vztah nevyhovuje, řeším to a až po vyřešení hledám dalšího partnera. Cítím v sobe, že tak to je pro me správne.
Upravil(a) majkafa (27. 10. 2008 9:29)
Majko ty to máš takhle a někdo jiný to může mít jinak.
Ffly, dík, žes mi to napsala. Jinak bych to nevedela. Dík za to, že me hlídáš a poučuješ. 
Klubko napsal(a):
Mikeš napsal(a):
...ale věřím tomu, že kdyby se např. dnes ve 20:00 každý mohl podívat do mobilu svého partnera, policie ČR by nestíhala v noci vyšetřovat vraždy a vážná ublížení na zdraví...Mikeši, přesně. Můj otec šílí, když mě nemůže dohonit na mobilu. Prý každý normální člověk jej má furt u sebe. A já mu vysvětluji, že když jdu na procházku se psem, tak ho prostě nenosím ,nebo si ho nechám doma schválně. Jelikož je zároveň služební a nemám zájem v 8:00 večer řešit nějaké problémy v práci ,když jsem z ní přijela v šest v sedm a chci mít chvíli klidu.
Je to dobrý sluha,ale zlý pán.
jééé, teda to jste mě potěšili
já ho někam odložím a pak se nastačím divit, kdo měl všechno touhu mě nahánět a nenahnal
věčně courám bez něj 
Není tady