6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
prý druhé dítě jde za polovinu doby, co šlo první
Není tady
Mě by to potěšilo, poprvé to bylo za necelých 7 hodin....
Není tady
V tom případě se těším,ja jsem byla na sále dva dny a čistý čas porodu 11 hodin.
Není tady
Já první přenášela 11 dnů a porod trval 5 hodin a druhé jsem přenášela 8 dnů a porod byl 7 hodin.A to jsem při přenášení myla okna,běhala po schodech,chodila na procházky a nic nepomáhalo.Prostě až mimi uzraje tak půjde ven-říkávala moje babička
Není tady
Ha... já bych tak ráda porodila dřív abych mohla odjet na chatu kde by nám bylo líp než v paneláku. No ale třeba kdo ví. Bude vedro a ták. No já to měla s termínama nějak divně. první 30.4. 00 pak druhej 14.4. a nakonec se narodil 16.4. a stejně mi říkali že je nedonošenej
Upravil(a) masa (27. 1. 2006 13:39)
Není tady
Ahoj Maso, koukám, že jsi z Pardubic jako já a máš termín porodu skoro jako já (zatím 25.7.06). Budeš rodit v pardubické nemocnici? Já čekám první, takže nemám vůbec zkušenosti.
Není tady
Ahojky RENY, to mě potěšilo že je tu taky někdo od nás.
když to stihnu tak asi jo. První jsem rodila v Partusu a už bych tam nešla, takže Pardubky to jistěj. Prej je to tam už lepší a i dokonce můžou na pokoj, to se nesmělo. Kolik ti je? mě je 26 a už mám doma předškoláka.
Není tady
Ahoj Maso, mě je 32 a čekám první. Takže jsem ve všem nováček. A Partus ještě existuje, vždyť tam už snad nikdo nechodí!!! V nový porodnici jsem ještě nebyla, naposledy před 6 lety ve starý (zamlklé těhu + záněty po něm). K jakému doktorovi chodíš? Já k MUDr. Smetana.
Není tady
Ahojky,ja tedy jeste zkusenost s druhym porodem nemam,ale za chvilku uz to prijde,tak dam vedet,ale znama mela druhy porod delsi nez prvni...
To je asi individualni,ale doktorka me na to rekla kdyz jsem se ji ptala,ze 1 doba porodni je stejna,ale druha doba porodni je kratsi u vicerodicek cca o 20 minut...
Tak jsme zvedava
Není tady