|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
tak to musíš být pro Mikešku fakt výhra 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Nápodobně - např. dneska kouknu z okna, a vidím, že nechala rozsvícená světla u auta... to by zas bylo: "Co je s tím autem, já nemůžu nastartovat", a odsral bych to zase já... 
Není tady

Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Nápodobně - např. dneska kouknu z okna, a vidím, že nechala rozsvícená světla u auta... to by zas bylo: "Co je s tím autem, já nemůžu nastartovat", a odsral bych to zase já...
Tos mi připomněl jednu kolegyni... Taková blondýnka... Kolega před ní zamkl převodovku u služebního auta, ta se zamyká na zpátečku že jo... Ona vlezla do auta, že pojede s poštou a najednou kolega telefonát a ona spustila: cos to udělal s tím autem, mně nefunguje zpátečka... auto zadkem ke zdi, on tam přiběh, ona to furt měla nastartovaný, jednu nohu na spojce, druhou na brzdě...
Chudák pěkně to schytal...

Není tady

Želvička17 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tos mi připomněl jednu kolegyni... Taková blondýnka... Kolega před ní zamkl převodovku u služebního auta, ta se zamyká na zpátečku že jo... Ona vlezla do auta, že pojede s poštou a najednou kolega telefonát a ona spustila: cos to udělal s tím autem, mně nefunguje zpátečka... auto zadkem ke zdi, on tam přiběh, ona to furt měla nastartovaný, jednu nohu na spojce, druhou na brzdě...
Chudák pěkně to schytal...
Chtěla jsem říct - že jí nefungovala údajně převodovka...

Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
prosím tě, dyť by ses neudil, kdyby jste se občas vzájemně neprudili 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
...prosím tě, dyť by ses neudil, kdyby jste se občas vzájemně neprudili
Já se udit nehodlám, ale z mé ženy bych si vyudil kousek bůčku... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
...sám tu říkáš jak ta touha je supr a to čekání na ni...Mikešku...kážeš vodu a piješ víno
...už jsem dopil...
... jen mi poraď, jak mám "toužit" po ženě, se kterou spím pomalu 20 let... a vlastně nejen mně, když najdeš na tohle rozumnou radu, tak je to na Nobelovu cenu za vztahy...
Mikeši...to nevím, asi se budeš muset zeptat mého muže, jak se to stane, že "touží" po ženě, se kterou je jen 15 let 
Není tady
Mikeši, ty si taková drnda
. Dyť u vás je to spojená nádoba, jako ostatně v každým dlouhodobým vztahu. Kde není úcta ani bůček se nevyudí. Ostatně vybírat si ženu tak, že zatímco já jsem obdělával jinou ženu, ona měla "pověst" nedobytku, a přesto jsem tak úchvatný, že jsem ji dostal..
. A ještě to předkládat jako vrchol toužení a krásy přípravné fáze reálnýho vztahu..
Jo, přípravná fáze je krásná, sex pro radost a bez závazků je krásnej, ale když skutečně fachá vztah, tak to je zážítek mimo jakékoliv popisky, jenže to člověk musí začít u sebe. Ne se přicucávat na protějšky a čekat, že oni mi objeví tenhle div světa. Neobjeví.

Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
...prosím tě, dyť by ses neudil, kdyby jste se občas vzájemně neprudili
Já se udit nehodlám, ale z mé ženy bych si vyudil kousek bůčku...

jsem se upsala, nooooo
bůčku ? tak to má s tebou asi málo sexu, po něm se hubne nejlíp 

Není tady