|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
já s ex měla taky nejdřív sex, pak vztah a pak svatba ... ale stejně tak znám chlapy, kteří zrovna baby co skočí do postele hned zrovna jako partnerky pro život moc neberou ...
je to kus od kusu
Není tady
no měla jsem ještě jeden fofr vztah...po 2 hodkách známosti... ten mi dokonce ukazoval občanku, že fakt není ženatej
... a před usnutím mi šeptal, že až se vzbudím, tak už bude v práci...a ráno na stole byly klíče od bytu se vzkazem, že jestli s ním chci chodit, at si je nechám a jestli ne, at je hodím do schránky
...lidi, před schránkou jsem vystála důlek... a s těžkým srdcem je tam hodila... 

Není tady
trdlo
sis je měla nechat, hodit jsi je tam mohla kdykoliv, kdyby tě on přestal bavit 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
trdlo
to jsem si říkala taky
, ale byl upřímnej a říkal, že za 3 měsíce jede páááá...byl to letec 

a navíc o 15 let starší...a já malá holka...nechtěla jsem se zamilovat a pak se usoužit 

M mu fyzicky vypadl z oka...mohla bych odpřísáhnout, že je to jeho mladší brácha 
Není tady

Heřmanka napsal(a):
mashanka napsal(a):
Dívenky - já muže dobře znám, měla jsem už na to dost času, je prohléhnout (oni zase tak složití nejsou) ale jak myslíte, nikdo vám vaše postupy nebere - klidně si jim lezte do postele i do zadku, jak je vám libo, přemýšlejte, co oni chtějí, místo, abyste preferovaly to, co chcete vy, když myslíte, že je tím oslníte tak, že s vámi poběží k oltáři
A proč myslíš, že jim do postele lézt nechceme a že tam lezem jen, že to chtějí oni ?
To netvrdím, jen to tady občas vyčtu. Copak do postele, ale hlavně do zadku. Často ženy řeší hlavně to, co ON chce nebo nechce, co ON myslí nebo nemyslí, ale co chtějí doopravdy ony sami, to dávají na druhou kolej - hlavně, aby on nebyl nespokojený a neutekl jim. Možná je většina problémů ve vztazích způsobena hlavně tím. Málo komunikace, samé dohady a domýšlení si, pak zklamání z toho, že on si nemyslel to, co ona si myslela, že si myslí..........
Když mě něco zajímá, nejjednodušší přece je, zeptat s dotyčného. Těžko my můžeme vědět, co on si myslí - můžeme jen předpokládat podle např. četnosti zážitků, které jsme měly sami
Není tady

Heřmanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
trdlo
to jsem si říkala taky
, ale byl upřímnej a říkal, že za 3 měsíce jede páááá...byl to letec
a navíc o 15 let starší...a já malá holka...nechtěla jsem se zamilovat a pak se usoužit
M mu fyzicky vypadl z oka...mohla bych odpřísáhnout, že je to jeho mladší brácha
Heřmanko, klobouk dolů - situaci, když jsi tenkrát přešlapovala před tou schránkou Ti teda úpřimně nezávidím ...
Aspoň že Ti to osud vynahradil s podobou Tvého M 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
... ale stejně tak znám chlapy, kteří zrovna baby co skočí do postele hned zrovna jako partnerky pro život moc neberou ...
To je fakt, a teď se mi prosím nesmějte: 
Já svou ženu uháněl déle než půl roku... ona to byla taková vyhlášená "nedávačka"... ale já tenkrát měl koho do pelechu, takže mi to zase až tak moc nevadilo... a rád jsem si počkal... 
Není tady
Já bych tomu zatím nechala volný průběh,co na tom že strávíš pár nocí s někým kdo tě přitahuje
,myslím že v krátkém čase bys sama poznala jestli mu jde jen o sex nebo něco víc.

Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
... ale stejně tak znám chlapy, kteří zrovna baby co skočí do postele hned zrovna jako partnerky pro život moc neberou ...
Já svou ženu uháněl déle než půl roku... ona to byla taková vyhlášená "nedávačka"... ale já tenkrát měl koho do pelechu, takže mi to zase až tak moc nevadilo... a rád jsem si počkal...
hm a to ti zůstalo doted, co ...mno...to teda nevím...to rád jsem si počkal není zrovna na místě 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Já svou ženu uháněl déle než půl roku... ona to byla taková vyhlášená "nedávačka"... ale já tenkrát měl koho do pelechu, takže mi to zase až tak moc nevadilo... a rád jsem si počkal...hm a to ti zůstalo doted, co ...mno...to teda nevím...to rád jsem si počkal není zrovna na místě
a proč ne ? i to randění bez sexu je fajn, to jiskření, těšení se a čekání, kdy a jestli něco bude
Není tady

PPavlaa napsal(a):
...i to randění bez sexu je fajn, to jiskření, těšení se a čekání, kdy a jestli něco bude
Jj, tohle je super, i když chlapy to obecně asi moc nebere, tak pro mě je to možná víc, než samotný "zásun"... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
...i to randění bez sexu je fajn, to jiskření, těšení se a čekání, kdy a jestli něco bude
Jj, tohle je super, i když chlapy to obecně asi moc nebere, tak pro mě je to možná víc, než samotný "zásun"...
chodila jsem s jedním, se kterým se takhle randilo moc krásně
do ničeho mě netlačil, hezky jsme si to užívali a byla to bomba 
když se přiblížil, rajcovalo mě to víc, než kdyby jsme už dávno sexovali 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
...když se přiblížil, rajcovalo mě to víc, než kdyby jsme už dávno sexovali
Přesně tak, touha po někom je daleko víc, než jen nějaké ty "směšné pohyby"... ale já jsem ženatej, tak holt mám utrum... 
Není tady

Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Přesně tak, touha po někom je daleko víc, než jen nějaké ty "směšné pohyby"... ale já jsem ženatej, tak holt mám utrum...
Taky jsem měla ženatýho a že by se ptal jestli má utrum?

Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak s mikeškou nedělej ty směšné pohyby a můžeš po ní jen toužit 
Není tady

Želvička17 napsal(a):
Áááá, už to z Tebe leze...

Takže Ty jsi taky rozhoďnožka?

Není tady

Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
![]()
![]()
Takže Ty jsi taky rozhoďnožka?![]()
![]()
Ne Mikeši, ale jak Tě tady čtu, tak ty mi ho tak hrozně připomínáš, že kdybys nebyl z ÚL a neměl syna, tak si myslím, že je to on.

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
![]()
![]()
Takže Ty jsi taky rozhoďnožka?![]()
![]()
Ne Mikeši, ale jak Tě tady čtu, tak ty mi ho tak hrozně připomínáš, že kdybys nebyl z ÚL a neměl syna, tak si myslím, že je to on.
tak přestaň číst jen Mikeše, až začneš číst i ostatní, pochopíš proč "rozhoďnožka" 
Není tady

Želvička17 napsal(a):
Ufff, to jsem se lek... 
Holka moje zlatá, já bych moh bejt (pokud jde o věk) spíš Tvůj otec, než milenec... 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Já svou ženu uháněl déle než půl roku... ona to byla taková vyhlášená "nedávačka"... ale já tenkrát měl koho do pelechu, takže mi to zase až tak moc nevadilo... a rád jsem si počkal...hm a to ti zůstalo doted, co ...mno...to teda nevím...to rád jsem si počkal není zrovna na místě
a proč ne ? i to randění bez sexu je fajn, to jiskření, těšení se a čekání, kdy a jestli něco bude
noooo, pochopila jsem to tak, že Mikešek sice čekal, až mu jeho budoucí žena dá, ale zároven s tím měl bokovku do postele...takže to RÁD JSEM SI POČKAL mi přije dost povrchní...jo, brala bych to, jak říkáš, kdyby ten půlrok s nikým jiným nesexoval... 
jestli jsem to pochopila blbě, tak mě Mikešku oprav
díkes ...
Není tady
Mikeši fáááááákt ??????????????????????????????????????
Není tady

PPavlaa napsal(a):
...tak přestaň číst jen Mikeše, až začneš číst i ostatní, pochopíš proč "rozhoďnožka"
PPavlí, my si tady z toho děláme srandičky, ale chudák Jarouš už má parohy... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
...tak přestaň číst jen Mikeše, až začneš číst i ostatní, pochopíš proč "rozhoďnožka"
PPavlí, my si tady z toho děláme srandičky, ale chudák Jarouš už má parohy...
kdo je Jarouš ? ničemu nerozumím 
Není tady

Heřmanka napsal(a):
...Mikešek sice čekal, až mu jeho budoucí žena dá, ale zároven s tím měl bokovku do postele....
A to jsem si to měl jako mezitím dělat sám, nebo co??? 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
kdo je Jarouš ?
Pan Želvík... 
Není tady