Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 25. 10. 2008 20:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Nevím co si myslet...

já s ex měla taky nejdřív sex, pak vztah a pak svatba ... ale stejně tak znám chlapy, kteří zrovna baby co skočí do postele hned zrovna jako partnerky pro život moc neberou ...
je to kus od kusu

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#27 25. 10. 2008 20:57

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

no měla jsem ještě jeden fofr vztah...po 2 hodkách známosti... ten mi dokonce ukazoval občanku, že fakt není ženatej big_smile... a před usnutím mi šeptal, že až se vzbudím, tak už bude v práci...a ráno na stole byly klíče od bytu se vzkazem, že jestli s ním chci chodit, at si je nechám a jestli ne, at je hodím do schránky smile...lidi, před schránkou jsem vystála důlek... a s těžkým srdcem je tam hodila... gratergratergrater

Není tady

#28 25. 10. 2008 21:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

trdlo smile sis je měla nechat, hodit jsi je tam mohla kdykoliv, kdyby tě on přestal bavit vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 25. 10. 2008 21:09

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

trdlo smile sis je měla nechat, hodit jsi je tam mohla kdykoliv, kdyby tě on přestal bavit vissla

to jsem si říkala taky grater, ale byl upřímnej a říkal, že za 3 měsíce jede páááá...byl to letec gratergratergrater a navíc o 15 let starší...a já malá holka...nechtěla jsem se zamilovat a pak se usoužit gratergratergrater

M mu fyzicky vypadl z oka...mohla bych odpřísáhnout, že je to jeho mladší brácha wink

Není tady

#30 25. 10. 2008 21:11

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Heřmanka napsal(a):

mashanka napsal(a):

Dívenky - já muže dobře znám, měla jsem už na to dost času, je prohléhnout (oni zase tak složití nejsou)  ale jak myslíte, nikdo vám vaše postupy nebere - klidně si jim lezte do postele i do zadku, jak je vám libo, přemýšlejte, co oni chtějí, místo, abyste preferovaly to, co chcete vy, když myslíte, že je tím oslníte tak, že s vámi poběží k oltáři

A proč myslíš, že jim do postele lézt nechceme a že tam lezem jen, že to chtějí oni ? wink

To netvrdím, jen to tady občas vyčtu. Copak do postele, ale hlavně do zadku. Často ženy řeší hlavně to, co ON chce nebo nechce, co ON myslí nebo nemyslí, ale co chtějí doopravdy ony sami, to dávají na druhou kolej - hlavně, aby on nebyl nespokojený a neutekl jim. Možná je většina problémů ve vztazích způsobena hlavně tím. Málo komunikace, samé dohady a domýšlení si, pak zklamání z toho, že on si nemyslel to, co ona si myslela, že si myslí..........
Když mě něco zajímá, nejjednodušší přece je, zeptat s dotyčného. Těžko my můžeme vědět, co on si myslí - můžeme jen předpokládat podle např. četnosti zážitků, které jsme měly sami

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#31 25. 10. 2008 21:30

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Heřmanka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

to jsem si říkala taky grater, ale byl upřímnej a říkal, že za 3 měsíce jede páááá...byl to letec gratergratergrater a navíc o 15 let starší...a já malá holka...nechtěla jsem se zamilovat a pak se usoužit gratergratergrater

M mu fyzicky vypadl z oka...mohla bych odpřísáhnout, že je to jeho mladší brácha wink

Heřmanko, klobouk dolů - situaci, když jsi tenkrát přešlapovala před tou schránkou Ti teda úpřimně nezávidím ...roll
Aspoň že Ti to osud vynahradil s podobou Tvého M tummenupp

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#32 25. 10. 2008 21:45

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

... ale stejně tak znám chlapy, kteří zrovna baby co skočí do postele hned zrovna jako partnerky pro život moc neberou ...

To je fakt, a teď se mi prosím nesmějte: big_smile
Já svou ženu uháněl déle než půl roku... ona to byla taková vyhlášená "nedávačka"... ale já tenkrát měl koho do pelechu, takže mi to zase až tak moc nevadilo... a rád jsem si počkal... tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#33 25. 10. 2008 21:52

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

Já bych tomu zatím nechala volný průběh,co na tom že strávíš pár nocí s někým kdo tě přitahuje wink ,myslím že v krátkém čase bys sama poznala jestli mu jde jen o sex nebo něco víc.

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#34 25. 10. 2008 22:02

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

... ale stejně tak znám chlapy, kteří zrovna baby co skočí do postele hned zrovna jako partnerky pro život moc neberou ...

Já svou ženu uháněl déle než půl roku... ona to byla taková vyhlášená "nedávačka"... ale já tenkrát měl koho do pelechu, takže mi to zase až tak moc nevadilo... a rád jsem si počkal... tummenupp

hm a to ti zůstalo doted, co ...mno...to teda nevím...to rád jsem si počkal není zrovna na místě wink

Není tady

#35 26. 10. 2008 11:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

hm a to ti zůstalo doted, co ...mno...to teda nevím...to rád jsem si počkal není zrovna na místě wink

a proč ne ? i to randění bez sexu je fajn, to jiskření, těšení se a čekání, kdy a jestli něco bude

Není tady

#36 26. 10. 2008 11:18

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

...i to randění bez sexu je fajn, to jiskření, těšení se a čekání, kdy a jestli něco bude

Jj, tohle je super, i když chlapy to obecně asi moc nebere, tak pro mě je to možná víc, než samotný "zásun"... tummenupp

Není tady

#37 26. 10. 2008 11:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

...i to randění bez sexu je fajn, to jiskření, těšení se a čekání, kdy a jestli něco bude

Jj, tohle je super, i když chlapy to obecně asi moc nebere, tak pro mě je to možná víc, než samotný "zásun"... tummenupp

chodila jsem s jedním, se kterým se takhle randilo moc krásně stolt do ničeho mě netlačil, hezky jsme si to užívali a byla to bomba stolt
když se přiblížil, rajcovalo mě to víc, než kdyby jsme už dávno sexovali vissla

Není tady

#38 26. 10. 2008 11:32

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

...když se přiblížil, rajcovalo mě to víc, než kdyby jsme už dávno sexovali vissla

Přesně tak, touha po někom je daleko víc, než jen nějaké ty "směšné pohyby"... ale já jsem ženatej, tak holt mám utrum... big_smile

Není tady

#39 26. 10. 2008 11:34

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

...když se přiblížil, rajcovalo mě to víc, než kdyby jsme už dávno sexovali vissla

Přesně tak, touha po někom je daleko víc, než jen nějaké ty "směšné pohyby"... ale já jsem ženatej, tak holt mám utrum... big_smile

Taky jsem měla ženatýho a že by se ptal jestli má utrum?

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#40 26. 10. 2008 11:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

tak s mikeškou nedělej ty směšné pohyby a můžeš po ní jen toužit tongue

Není tady

#41 26. 10. 2008 11:43

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Želvička17 napsal(a):

Áááá, už to z Tebe leze... big_smile big_smile big_smile
Takže Ty jsi taky rozhoďnožka? lol lol lol

Není tady

#42 26. 10. 2008 11:54

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Mikeš napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

Ne Mikeši, ale jak Tě tady čtu, tak ty mi ho tak hrozně připomínáš, že kdybys nebyl z ÚL a neměl syna, tak si myslím, že je to on.

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#43 26. 10. 2008 12:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Želvička17 napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

Ne Mikeši, ale jak Tě tady čtu, tak ty mi ho tak hrozně připomínáš, že kdybys nebyl z ÚL a neměl syna, tak si myslím, že je to on.

tak přestaň číst jen Mikeše, až začneš číst i ostatní, pochopíš proč "rozhoďnožka" vissla

Není tady

#44 26. 10. 2008 12:05

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Želvička17 napsal(a):

Ufff, to jsem se lek... lol
Holka moje zlatá, já bych moh bejt (pokud jde o věk) spíš Tvůj otec, než milenec... lol

Není tady

#45 26. 10. 2008 12:07

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Mikeš napsal(a):

a proč ne ? i to randění bez sexu je fajn, to jiskření, těšení se a čekání, kdy a jestli něco bude

noooo, pochopila jsem to tak, že Mikešek sice čekal, až mu jeho budoucí žena  dá, ale zároven s tím měl bokovku do postele...takže to RÁD JSEM SI POČKAL mi přije dost povrchní...jo, brala bych to, jak říkáš, kdyby ten půlrok s nikým jiným nesexoval... wink

jestli jsem to pochopila blbě, tak mě Mikešku oprav smile díkes ...

Není tady

#46 26. 10. 2008 12:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeši fáááááákt ??????????????????????????????????????

Není tady

#47 26. 10. 2008 12:08

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

...tak přestaň číst jen Mikeše, až začneš číst i ostatní, pochopíš proč "rozhoďnožka" vissla

PPavlí, my si tady z toho děláme srandičky, ale chudák Jarouš už má parohy... sad

Není tady

#48 26. 10. 2008 12:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

...tak přestaň číst jen Mikeše, až začneš číst i ostatní, pochopíš proč "rozhoďnožka" vissla

PPavlí, my si tady z toho děláme srandičky, ale chudák Jarouš už má parohy... sad

kdo je Jarouš ? ničemu nerozumím va

Není tady

#49 26. 10. 2008 12:10

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

...Mikešek sice čekal, až mu jeho budoucí žena  dá, ale zároven s tím měl bokovku do postele....

A to jsem si to měl jako mezitím dělat sám, nebo co??? lol

Není tady

#50 26. 10. 2008 12:10

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

kdo je Jarouš ?

Pan Želvík... wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí