|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
chtěla bych znát váš názor...Někdo se mi moc líbí...ztrávili jsme spolu 2 noci a chtěla bych víc myslím tím vážný vztah ale nevím jak na to.Známe se cca2 roky a on mi řekl že ho celou dobu přitahuju..mám malé dítě a jsem před rozvodem ale myslím že mu to nevadí žijeme s manželem odděleně.Nevím jak zjistit jestli ten druhý by chtěl také víc než jen sex.záleží mi na něm a když tu je chová se hezky i k malému když je vzhůru.Když si píšeme je to takové normální sem tam flirtujeme nebo si povídáme o normálních věcech.nemám odvahu se ho zeptat jak to vidí dál protože pokud chce jen sex nechci přijít aspon o to.co myslíte jak nenápadně zjistím jestli by chtěl také víc?aniž bych o něj přišla?když jsem s ním cítím se vždy hned líp problém je že se vídáme jen v noci bydlí ve stejném baráku a nechceme aby nás někdo věděl jsem stále vdaná.CO si o tom myslíte?Je nějaká šance že by z toho mohlo být víc než sex?
Není tady

Holka zlatá,
hodně záleží na tom jestli je zadaný nebo ne. Jestli jo, tak z toho kouká jen příjemné povyražení a sex. Jestli je svobodný, tak to neřeš. Kdyby o tebe nestál, tak si s tebou nepovídá, nepíše a nechodí za tebou. Možná si tě nechce závazně k sobě poutat, protože ty sama jsi ještě vdaná a tudíž oficiálně patříš jinému muži.
Není tady
je svobodný a co vím tak by už chtěl vážný vztah chtěl by se do 2 let oženit.....
Upravil(a) La_cheri (24. 10. 2008 16:15)
Není tady

Takže napřed "ztrávili jsme spolu 2 noci " a pak "chtěla bych víc" ? Tak to nevím, co ti poradit. Vždycky jsem si myslela, že vážný vztah začíná ve dne a ty noci jsou to "něco víc". Pokud je to naopak, nevěřím, že ten muž bude s tebou uvažovat o vážném vztahu. Bohužel, muži jsou daleko vybíravější, než si myslíme, když jde o životní partnerku. A pokud o ženu skutečně stojí, klidně si se sexem počkají.
A ještě něco : "kdyby mu šlo jen o sex, nechci přijít alespoň o to"
to myslíš vážně ? Máš vůbec nějakou sebeúctu ?
Promiň, nechci být hnusná, ale vždycky mě vytočí, když se ženy sami vpasují do role hadru na podlahu a pak se diví, že se k nim muži tak chovají
Není tady

mashanka napsal(a):
Vždycky jsem si myslela, že vážný vztah začíná ve dne a ty noci jsou to "něco víc".
Zajímavě, ale moc hezky řečeno... 
Není tady
tak my už předtím jsem si byli sednout na skleničku a psali jsme si ale až po těch nocích kdy mi prozradil několik věcí tak jsem až po té začala přemýšlet že bych chtěla víc.Nevím čím se podle tebe pasuji do role hadru myslím že právě naopak když jsme spolu tak se ke mně hezky daleko líp než můj pořád ještě manžel který si mnou jako s tím hadrem skutečně jedná. a stou sebeúctou já myslím že mám .Nevím neumím to vysvětlit rozhodně to není tak že přijde hupsnem na to a on pak odejde to vážně ne:)
Není tady
....když se ženy sami vpasují do role hadru na podlahu....
Ale no tak mashanko, tohle už je docela drsný. Chtěla jsem reagovat, aniž bych si všimla už dalšího příspěvku od La_cheri. Ale i kdyby chtěla jen ten sex, ani tak si nemyslím, že by nutně musela být v téhle roli...
Není tady

Tiffany napsal(a):
Ale no tak mashanko, tohle už je docela drsný. Chtěla jsem reagovat, aniž bych si všimla už dalšího příspěvku od La_cheri. Ale i kdyby chtěla jen ten sex, ani tak si nemyslím, že by nutně musela být v téhle roli...
Jenže ona nenapsala, že by chtěla JEN ten sex, ale ALESPOŇ ten sex - v tom je rozdíl.
Jak myslíte. Je to drsné, ale za to nemůžu já. Chlap, který chodí po nocích za vdanou ženou nebývá ten typ, co se těší, až se rozvede a povede si ji k oltáři on. Chce prostě chodit v noci za vdanou ženou, nic víc. A až bude chtít životní partnerku, nebude si hledat takovou, za kterou chodí v noci cizí muži.
Chtěla názory - Můj názer je, že ten její noční přítel něco víc nechce.
Není tady
Muze s toho byt vic.On s tebou o tom nemluvi s toho duvodu,ze si stale jeste vdana.Nech tomu cas.Treba,az budes rozvedena bude vsechno jinak.Preji te hodne stesti
Není tady
mashanka napsal(a):
Takže napřed "ztrávili jsme spolu 2 noci " a pak "chtěla bych víc" ? Tak to nevím, co ti poradit. Vždycky jsem si myslela, že vážný vztah začíná ve dne a ty noci jsou to "něco víc". Pokud je to naopak, nevěřím, že ten muž bude s tebou uvažovat o vážném vztahu. Bohužel, muži jsou daleko vybíravější, než si myslíme, když jde o životní partnerku. A pokud o ženu skutečně stojí, klidně si se sexem počkají.
Promiň, nechci být hnusná, ale vždycky mě vytočí, když se ženy sami vpasují do role hadru na podlahu a pak se diví, že se k nim muži tak chovají

Ze si ty nieco myslis neznamena, ze to je to spravne 
Hadr? Myslis, ze ked budes hrat velku netykavku v niecom ti to pomoze? Pri dospelych ludoch asi tazko. Zaryte netykavky byvaju vacsinou tie, ktore v posteli stoja za *****.
Ten tvoj moralizmus je pekne odp.orny ... na zvracanie.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

mashanka napsal(a):
Ty si nikdy netúžila po niekom, nechcela si mať s ním sex? A doma to robíte len zo zdravotných dôvodov, aby ste si mohli urobiť čiarku?
La cheri - podľa mňa nerob nič a vyčkaj, ako sa situácia vyvinie. Možno ani on ešte netuší, čo vlastne chce, aký druh vzťahu(a ani s kým). Chlapom vraj niekedy trvá dlhšie, kým si tieto veci vyjasnia. Ale ja by som zasa bola opatrná, pokiaľ ide o očakávania...
Není tady
mashanka napsal(a):
Tiffany napsal(a):
Ale no tak mashanko, tohle už je docela drsný. Chtěla jsem reagovat, aniž bych si všimla už dalšího příspěvku od La_cheri. Ale i kdyby chtěla jen ten sex, ani tak si nemyslím, že by nutně musela být v téhle roli...Jenže ona nenapsala, že by chtěla JEN ten sex, ale ALESPOŇ ten sex - v tom je rozdíl.
Jak myslíte. Je to drsné, ale za to nemůžu já. Chlap, který chodí po nocích za vdanou ženou nebývá ten typ, co se těší, až se rozvede a povede si ji k oltáři on. Chce prostě chodit v noci za vdanou ženou, nic víc. A až bude chtít životní partnerku, nebude si hledat takovou, za kterou chodí v noci cizí muži.
Chtěla názory - Můj názer je, že ten její noční přítel něco víc nechce.
Mashanko, tak by to bylo, kdybys tim muzem byla ty.
Nazor ovsem mit muzes. 
Není tady

Selima napsal(a):
mashanka napsal(a):
Promiň, nechci být hnusná, ale vždycky mě vytočí, když se ženy sami vpasují do role hadru na podlahu a pak se diví, že se k nim muži tak chovajíTy si nikdy netúžila po niekom, nechcela si mať s ním sex? A doma to robíte len zo zdravotných dôvodov, aby ste si mohli urobiť čiarku?
![]()
La cheri - podľa mňa nerob nič a vyčkaj, ako sa situácia vyvinie. Možno ani on ešte netuší, čo vlastne chce, aký druh vzťahu(a ani s kým). Chlapom vraj niekedy trvá dlhšie, kým si tieto veci vyjasnia. Ale ja by som zasa bola opatrná, pokiaľ ide o očakávania...
Nikdy jsem nechtěla ALESPOŇ sex
Není tady

elena007 napsal(a):
mashanka napsal(a):
Tiffany napsal(a):
Ale no tak mashanko, tohle už je docela drsný. Chtěla jsem reagovat, aniž bych si všimla už dalšího příspěvku od La_cheri. Ale i kdyby chtěla jen ten sex, ani tak si nemyslím, že by nutně musela být v téhle roli...Jenže ona nenapsala, že by chtěla JEN ten sex, ale ALESPOŇ ten sex - v tom je rozdíl.
Chtěla názory - Můj názer je, že ten její noční přítel něco víc nechce.Mashanko, tak by to bylo, kdybys tim muzem byla ty.
Nazor ovsem mit muzes.
Dívenky - já muže dobře znám, měla jsem už na to dost času, je prohléhnout (oni zase tak složití nejsou) ale jak myslíte, nikdo vám vaše postupy nebere - klidně si jim lezte do postele i do zadku, jak je vám libo, přemýšlejte, co oni chtějí, místo, abyste preferovaly to, co chcete vy, když myslíte, že je tím oslníte tak, že s vámi poběží k oltáři
Není tady

Oxi napsal(a):
mashanka napsal(a):
Ze si ty nieco myslis neznamena, ze to je to spravne
Hadr? Myslis, ze ked budes hrat velku netykavku v niecom ti to pomoze? Pri dospelych ludoch asi tazko. Zaryte netykavky byvaju vacsinou tie, ktore v posteli stoja za *****.
Ten tvoj moralizmus je pekne odp.orny ... na zvracanie.
Zaryte netykavky byvaju vacsinou tie, ktore v posteli stoja za *****.
Tak tohle zkonzultuj s nějakým mužem, on ti to vysvětlí

Není tady

La_cheri napsal(a):
tak my už předtím jsem si byli sednout na skleničku a psali jsme si ale až po těch nocích kdy mi prozradil několik věcí tak jsem až po té začala přemýšlet že bych chtěla víc.Nevím čím se podle tebe pasuji do role hadru myslím že právě naopak když jsme spolu tak se ke mně hezky daleko líp než můj pořád ještě manžel který si mnou jako s tím hadrem skutečně jedná. a stou sebeúctou já myslím že mám .Nevím neumím to vysvětlit rozhodně to není tak že přijde hupsnem na to a on pak odejde to vážně ne:)
nemusíš to vysvětlovat - každá jsme to zažila, umím si to představit.
V každém případě se na nic a na nikoho neupínej. Užívej si s ním, když tě to baví, ale budoucnost neřeš. Mezi vztahy by měla být nějaká prodleva. Jednak proto, aby si člověk srovnal a uspořádal svůj život a neskákal bezhlavě z jednoho do druhého, jen proto, aby nebyl ani chvilku sám a také kvůli tomu budoucímu partnerovi. Na začátku si nemůžeš být jista, jestli ti není jen náhradou za toho přešlého, vidíš jen to, v čem je lepší než on, ale to, v čem je případně stejný nebo horší, to nezkoumáš. Takže, buď opatrná. A věř, že když chlap něco opravdu chce, řekne ti to. Pokud ne, tak to buď nechce a nebo není CHLAP
Není tady
mashanka napsal(a):
elena007 napsal(a):
mashanka napsal(a):
Jenže ona nenapsala, že by chtěla JEN ten sex, ale ALESPOŇ ten sex - v tom je rozdíl.
Chtěla názory - Můj názer je, že ten její noční přítel něco víc nechce.Mashanko, tak by to bylo, kdybys tim muzem byla ty.
Nazor ovsem mit muzes.
Dívenky - já muže dobře znám, měla jsem už na to dost času, je prohléhnout (oni zase tak složití nejsou) ale jak myslíte, nikdo vám vaše postupy nebere - klidně si jim lezte do postele i do zadku, jak je vám libo, přemýšlejte, co oni chtějí, místo, abyste preferovaly to, co chcete vy, když myslíte, že je tím oslníte tak, že s vámi poběží k oltáři
Tak to už si kapku přestřelila mashanko
.(že by si měla patent na chlapy?)
A teď promiň, jdu uhánět manžela k oltáři
.
Upravil(a) Tiffany (25. 10. 2008 8:52)
Není tady
La_cheri, myslím, že do hlavy mu nevidíme nikdo, takže samozřejmě to může být tak, že to s tebou myslí vážně. V tomhle souhlasím s erem. On sám asi také neví, jak se k tobě v tomhle smyslu chovat, právě proto, že jsi ještě vdaná a procházíš si těžkým obdobím. Nechala bych tomu čas a pak sama uvidíš, jestli ti za to stojí
.
Není tady
díky z vaše názory:)
Není tady

Tiffany napsal(a):
mashanka napsal(a):
elena007 napsal(a):
Mashanko, tak by to bylo, kdybys tim muzem byla ty.
Nazor ovsem mit muzes.
Tak to už si kapku přestřelila mashanko
A teď promiň, jdu uhánět manžela k oltáři![]()
![]()
.
patent ne, jen zkušenosti a od dosažení dospělosti čtvrt století praxe
Není tady
mashanka napsal(a):
Tiffany napsal(a):
mashanka napsal(a):
Dívenky - já muže dobře znám, měla jsem už na to dost času, je prohléhnout (oni zase tak složití nejsou) ale jak myslíte, nikdo vám vaše postupy nebere - klidně si jim lezte do postele i do zadku, jak je vám libo, přemýšlejte, co oni chtějí, místo, abyste preferovaly to, co chcete vy, když myslíte, že je tím oslníte tak, že s vámi poběží k oltářiTak to už si kapku přestřelila mashanko
A teď promiň, jdu uhánět manžela k oltáři![]()
![]()
.
patent ne, jen zkušenosti a od dosažení dospělosti čtvrt století praxe
Víš, praxe je fajn, ale podle mě se člověk učí celý život, zvlášť ve vztazích a ty nikdy nemůžeš vědět dopředu, jak to bude...
Není tady
Nech tomu volný průběh, buď přirozená a těš se z hezkých chvílí- jako na začátku každého vztahu. Když ses začala milovat s manželem hned si věděla, zda to je vážné, či nevážné?
Prostě randěte a hotovo. Nemáte partnerské závazky jinde, a tak se zcela normální regulérní vztah může bez větších překážek rozvinout. Ale také nemusí. Je moc důležité, abys uměla stát na svých nohou než zas začneš přenášet a přidržovat váhu někoho druhého.
Mashanko, jsi kyselá jak sírovka, tak na zdraví! Má osobní zkušenost je zcela jiná.

Není tady
La_cheri napsal(a):
chtěla bych znát váš názor...Někdo se mi moc líbí...ztrávili jsme spolu 2 noci a chtěla bych víc myslím tím vážný vztah ale nevím jak na to.Známe se cca2 roky a on mi řekl že ho celou dobu přitahuju..mám malé dítě a jsem před rozvodem ale myslím že mu to nevadí žijeme s manželem odděleně.Nevím jak zjistit jestli ten druhý by chtěl také víc než jen sex.záleží mi na něm a když tu je chová se hezky i k malému když je vzhůru.Když si píšeme je to takové normální sem tam flirtujeme nebo si povídáme o normálních věcech.nemám odvahu se ho zeptat jak to vidí dál protože pokud chce jen sex nechci přijít aspon o to.co myslíte jak nenápadně zjistím jestli by chtěl také víc?aniž bych o něj přišla?když jsem s ním cítím se vždy hned líp problém je že se vídáme jen v noci bydlí ve stejném baráku a nechceme aby nás někdo věděl jsem stále vdaná.CO si o tom myslíte?Je nějaká šance že by z toho mohlo být víc než sex?
a co chceš zjištovat ? prostě si ten vztah užívej a nechej ho plynout a bud z toho něco víc bude nebo ne
...mám zato, že ono se to u těch mužů poznat dá, jak to myslí
netřeba se jich ptát... stačí je vnímat 
Není tady
mashanka napsal(a):

tak tohle mě pobavilo...můj "vážný" vztah začal sexem...jo...poznali jsem se ve dne a za 6 hodin byli v posteli
nevím, jestli to myslel se mnou vážně, ale pojal mě za svou chot a je se mnou již 15 let 
univerzální muži neexistují, stejně jako ženy 
Není tady
mashanka napsal(a):
A proč myslíš, že jim do postele lézt nechceme a že tam lezem jen, že to chtějí oni ? 
Není tady