1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Moderatorky,prosim,nechte mi to tu aspon chvilku.
Holky,prosim vas,nemuzu se na mimiaukci docist kolik zaplatim,kdyz aukci vyhraju.Nasla jsou to jen napsane u jedne pani v aukci,ze podle pravidel mam povinnost pri vyhrane aukci tu aukci zaplatit,diky
Není tady
Nějak nechápu dotaz, zaplatí podle toho, za kolik vydraí a větinou jetě + potovné, které je u kadé aukce uvedeno. Jinak nic navíc. Myslí se tím, e musí zapaltit tu vydraenou částku, najdou se toti i tací, kteří draí a pak to nechtějí zaplatit.
Není tady
Hani, pokud mimiaukci vyhrajes,tak zaplatis tu castku,kterou jsi jako posledni priklepla a k tomu popripade postovne,pokud to neni zapocitane v aukci. Takovou mam zkusenost ja.
Není tady
jani,diky,ona to tam mela prave ta pani tak zmatene napsane,ze se to dalo spis pochopit tak,ze zaplatis tu castku co vydrazis + postovne a + nejakou cenu aukce, ale nikde jsem to prave v pravidlech nenasla,tak jsem se chtela radeji zeptat,jsem tam dnes poprve
Moderatorky diky
Není tady
No jasně,je to jako kadá aukce, přihazuje tak dlouho dokud nenabídne takovou částku kterou u nikdo jiný nepřebije a tuto částku + potovně pak zaplatí.
Větinou se ti ten jeho aukce to je ozve a napíe ti číslo účtu na který má peníze poslat a přesnou částku
Není tady
já asi vím co myslí e jako ta paní chce i platbu za aukci jako takovou...třeba e má koupený extra aukce za 175,- a takjedna a jedna stojí dejme tomu 7 korun a ona po tobě nejspí chce těch sedum korun, nebo? jestli je to tak tak s tím jsem se jetě nesetkala...
Není tady
No asi paní tedy chce cenu za vyhranou aukci+potovné+za tu aukci, akorát je to postavený na hlavu , ale občas to tam tak nějaké maminky mají, místo aby si připočítaly do vyv ceny např těch 7kč tak si to připočítávají potom:rolleyes:
Není tady
myslím ale, e to je proti pravidlům, e by chtěla cenu za aukci, kterou zaplatí ona za to, e má aukci... poli sem odkaz na tu aukci, nebudeme přihazovat
Není tady
větinou by měl mít prodávjící ve napsáno v podmínkách prodeje nebo přímo v aukci,mě se jednou stalo,e paní chtěla vydraenou cenu+potovné+JEJÍ bankovní poplatky,které jí vzniknou tím,e jí polu peníze. s placenýma aukcema nemám zkuenost nebo se mi nikdy nestalo,e by po mě někdo chtěl jetě nějakou kačku za aukci samotnou,já bych jí napsala do vzkazů a poptala bych se na to
Není tady
holky diky,ja si myslim,ze jsem to spis jen spatne pochopila,tim,ze jsem tam byla poprve
Není tady