29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
My chodily plavat od 3 měsíců do slané vody, zbavily jsme se ekzému a do 2let to Aduš bavilo, teď už chodíme spolu do bazénu, tam blbne a je pravda že je to takový plaváček a vůbec se vody nebojí. Chci ji pak dát do plaveckého kurzu tak jsem zvědavá jestli jí to bude bavit
Není tady
no o potápění to není, ani o tom, jestli děti naučíme milovat vodu. Když je to baví, tak proč je plavat nevzít. My pak plavat přestali v roce a půl, období vzdoru, plavání pohoda, ale poslouchat úču - to ne Veru si raději plavala sama a hopsala pod vodu z klouzačky nebo tak, ale jakmile byl povel potopit od účy, tak řev! Od té doby chodíme samy, je to spíš sranda než učení. A jestli by vodu milovala i bez plavání v ranném věku - to nevím. Spíš ano, dle mě je to v nich a stejně jim nic nevnutíme.... ale pokud je to baví, tak proč jim to upírat...
myslím teda až teď, kdy už chodíme do velkého a není to takový fin. ranec
Není tady
Matýsek bude chodit až od 4 měsíce, dříve ani miminka neberou. A u nás musí mít miminko potvrzení od doktora, že může chodit plavat.
Není tady
Jé Tutu, já ma taky Kristinku s měkkým i a všichni okolo se tomu hrozně divili - nám se to tak zkrátka líbilo víc. Jinak plavat chodíme od 5 měsíce. Pouze do malého bazénu určeného jen pro děti, ne pro veřejnost. Takže tam je krásně teplá voda a taky slaná, ne chlorovaná. Krostí vodu miluje, je to vodní drak, pořád by se potápěla. Trošku se bojím teď na zimu, jak to bude snášet s ušima. Je důležitý pořádně vytřít ouška, dobře obléct a ještě chvilku pobýt v herně, aby se mrňouskové aklimatizovali.
Není tady
U nás je taky bazének pouze pro děti a né veřejnost. A voda je tam myslím chlorovaná.
Není tady
Tutul,
chodim se S. plavat od deseti tydnu, nejdrive jen do vanicky, kam dospeli nelezou a voda se meni po kazdem miminku a ted chodime do bazenu se slanou vodu ( je to vlastne fyziologicky roztok), dospeli se museji pred hodinou sprchovat specialnim gelem a dezinfikovat plavky, kvuli vytokum nam doporucili nosit kazdou hodinu tampon. Sofinka plavani miluje a zadnou infekci jsme zatim ani jedna nechytly...
Do "normalniho" bazenu, kam chodi dospeli a deti bych ji nevzala....
Není tady
Taky jsme chodily na plavání, ale Maty to bavilo jen do té doby, než se začalo potápět, z toho měla hrůzu... Chodily jsme do kulatého bazénu určeného pouze pro maminky s dětmi, teplota vody byla dle mého kolem 35 stupňů. Bylo fajn, že jsme byly v kontaktu s dalšími dětmi a měly nějaký pravidelný program, bohužel musím přiznat, že pokud jsme chodily na plavání, byly jsme od října do března prakticky pořád nemocné a vzhledem k tomu, že jedna lekce vycházela na 250Kč a nahrazovaly se jen dvě z osmi, tak nám potom kvůli nemocem dost peněz propadlo Jen jsme s kurzy přestaly, Maty už rýmu ani kašel neměla... ale s kožními problémy a jinými bakteriemi jsme se nesetkaly.
Není tady
Plavání určo jo a co se v bazénku dětem nelíbí, to přeci se dětičky nenutí dělat.....
My jsme začali ve třech měsících. U nás se chodilo do vaniček sólo a pak do bazénku pro malé děti ve skupince cca 8 mimínek. Před plavčem se jen běžně osprchujeme ať už tatínkové nebo maminky i s mimčama a jdeme na hodinu. Malá je nadšená z dětí, hrajeme tam hry, vozíme se na mašince, potápíme, říkáme spoustu říkanek, čarujeme, otužujeme, taky jen tak plaveme kopy kopy, je to sranda a je to docela pro ty děti zábava a změna bych řekla. A pro rodiče možná leckdy ještě větší Bez problémů. A teď začneme chodit i mimo normálně s veřejností do dětského bazénku, ať je srandy ještě víc
Není tady
Misha napsal(a):
no o potápění to není, ani o tom, jestli děti naučíme milovat vodu. Když je to baví, tak proč je plavat nevzít. My pak plavat přestali v roce a půl, období vzdoru, plavání pohoda, ale poslouchat úču - to ne
Veru si raději plavala sama a hopsala pod vodu z klouzačky nebo tak, ale jakmile byl povel potopit od účy, tak řev! Od té doby chodíme samy, je to spíš sranda než učení. A jestli by vodu milovala i bez plavání v ranném věku - to nevím. Spíš ano, dle mě je to v nich a stejně jim nic nevnutíme.... ale pokud je to baví, tak proč jim to upírat...
myslím teda až teď, kdy už chodíme do velkého a není to takový fin. ranec
proto jsem psala,že jsem to říkala ze srandy!!
Není tady
malá začala chodit do vaniček ode dvo měsíců a byla spokojená,navíc nám to bylo i doporučeno na rehabilitaci jako super doplněk k Vojtovce, takže jsem neváhala a malou ve dvou měsících nahlásila..... potom jsme plynule přešli do většího bazénu a chodíme dodnes, malá vodu miluje, ikdyž je teď v období vzodru, tak chodíme a snažíme se, aby alesoň částečně dělala to co ostatní
je na ní vidět, že je tam spokojená a celý týden posloucám..maminko do bazénu...
za celou dobu byla nemocná jen jednou, jen doufám, že jsem to teď nezakřikla
Není tady
Tutuli, my plavem od 3.měsíců a dobrý. Žádný ekzém ani rýma a plavali jsme zrovna od ledna... U nás se všichni musí sprchovat a pak plavem v menších kruhových bazéncích (myslím, že jsou od Mountfieldu). V klasickém bazénu plavou pak až větší děti. A Berence se to moc líbí.
Upravil(a) Gabrielle (23. 10. 2008 10:55)
Není tady
Se Zuzankou chodím plavat od 8.měsíce.Líbí se jí to, potápí se bez problémů,žádné vyrážky apod. nikdy neměla.Jen přes zimu 2x rýmu.Čistili bazén a voda byla studená.
Není tady
Tak já taky přispěju. My chodíme plavat od šesti měsíců a zatím pohoda džez... Malýho sice nenadchlo potápění a nechce se mu reagovat na "žbluňk", ale jinak si myslím, že to je pro ty dětičky změna. My právě nechodíme, aby se malý něco naučil, ale aby si zadováděl. Stejně to, co se tam naučí, tak zas zapomene, až tam přestanem chodit.
Není tady
Tak my jsme chodili od půl roka do Plaváčku na Černý Most a ¨po třech lekcích jsme přestali. Za prvé tam byla pekelná zima v šatnách, ze šatny se šlo do bazenu dlouhou chodbou a po mokrých schodech kde byla zima jako v mrazáku a i voda v bazenu nebyla nic moc teplá,
Navíc Kája to vždycky celý proplakala, takže jsme usoudili že nemá smysl i přes řeči všech lektorek jak si zvykne a že je otužování zdravé jí do toho nutit a nedejbůh jí vodu zošklivit.
Noo a letos jsme byli v létě na dovče a malá šla do bazénku sama od sebe a mooc se jí to líbilo.
Takže u nás to byly vyhozený peníze. POkud máte rádi vodu, bude jí mít malá taky ráda i když se nebude od šesti měsíců
zrovna potápět ;-)
Není tady
S malou chodíme plavat od ukončeného 3.měsíce. Plaveme ve velké whirpoolce. která je vyhřátá na 37°C. Jsme tam jen 2 maminky s prckama a instruktorka. Před vstupem do vody se musíme vysprchovat a po plavání jsme s malýma ještě zhruba 40 minut ve vytopené šatně, aby se prckové aklimatizovali. Já na plavání nedám dopustit - Malenka je vodě ve svém živlu a strašně si to užívá. Vyrážku či kožní infekci Ti může chytit i jinde, na to nemusíte chodit plavat.
Já jsem tedy všemi deseti PRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Jééé my taky chodíme do Juklíka, už od třetího měsíce. Pro takhle malý dětičky jsou nejprve vaničky - je to hlavně kvůli hygieně a jejich imunitě. Bazén s cizí maminkou nedoporučujou, neznáte jí, tak tam s ní nebudete chtít máčet tak malé dítě a proto se stojí venku a vanu používá jen vaše mimi... Od 5. měsíce se přechází na malý bazén, který už je určený pro 4 maminky s miminkama.
My měli ještě stále chodit na vaničky, ale protože je Matýsek prej hroznej šikulka, tak jsme dostali už doporučení na malej bzén, tak ve středu ho jdem prubnout. Vaničky byly ale fantastický - na webíku máme dyštak video z vaniček
Koupání miminek můžu jen a jen doporučit, moje miminko je tam vždycky šťastný jako bleška a radostí div nepřede
Není tady
Ahojky,Cherryl koukala jsem na Vaše videa a moc pěkně reaguje.. mno já vůbec neznám ty vaničky ani jsem o nich neslyšela,také chodíme už více jak rok plavat a milujeme to dnes už téměř plaveme sami jen s takovými pásečky..domu jdeme spokojení a malej si to móc užívá (asi jako každé dítko) jen jsem se trošku bála v létě,aby nám neskákal do bazénu když nemá strach z vody a dobrý žádné nehlídané skákání do bazénu se nekonalo
Není tady
Ahoj Leni, to je super, když takhle mrňavý člobrdové samy plavou
Jak říkáš, jediný o co má člověk strach, aby nepřecenily svoje síly, když nemají strach z vody a musí být jak policajt ... tak hlavně že to prcek dobře zvládnul a nenechal se zlákat
Není tady
je to skvělý a hlavně jsme tam začali chodit,abychom se setkali i s jinýma maminama a nebyli tak pořád jakoby sami. Teď je budeme zvykat na to,že nás uvidí v plavací čepici a budeme se potápět s nima a až si na nás zvyknou budou nás natáčet kamerou pod vodou jak se třeba pusinkujeme a tak tak se móc těšim
Není tady
Jen doufám, až budeme chodit plavat, že se Matýsek nebude bát vody. Když ho koupu ve vaničce, tak se mu to někdy vůbec nelíbí.
Není tady
Stránky: 1 2