6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dito,mooooc ti gratuluju ke Krytůfkovi je to báječný,e je zdravej,hrozně ti to přeju!!! Tak vám oběma hodně těstíčka a zdravíčka.
Není tady
Dituko moc gratuluju k narození Krytůvka . Meněli jste to jednoduché, ale přeci jste se dočkali a Krytůfek je zdraví. Jste oba velcí bojovníci a vás těstí provází po celý ivota a s malým jen samé radosti . Těíme se na slohovku. A vás brzy pustí domů
Není tady
Krytůvku a DIto, mějte se, jak nelépe umíte. Z celého srdce vám přeju hodně upřímné lásky.
Není tady
Ahoj Dito, blahopřeji ke Krytůfkovi . Hodně těstí
Není tady
Milá Dito, upřímně ti gratuluji k narození zdravého syna, tvůj příběh jsem sledovala a celou dobu ti drela palce aby ve dopadlo dobře. A musím říct, e mně straně mrzí jak hrozně pohrdá a nenávidí Čechy, ale budi ti to odputěno, moná jsi to ani tak nemyslela vzhledem k tomu jak jsi byla naprosto zbytečně celé těhotenství stresována FRANCOUZSKÝMI doktory a málem jsi o svoje miminko přila. Přeji tobě, Krytůfkovi i celé tvé rodině hodně těstí a ty přítě alespoň lépe vol slova.
P.S. naprosto souhlasím s příspěvkem Verusky.
Není tady
Moc gratuluji ke Krytůvkovi:hjarta: ( po přečtení příspěvku o pohrdání Čechů, mně troku zamrazilo a sympatie opadly) Nicméně jsem ráda e s Krytůvkem to dopadlo na výbornou
Není tady
Dituko, straně moc jsem se těila a to sem napíe. e je Krytůfek venku a úplně vpořádku. Jste oba stateční a bojovníci. Přeji hodně těstí a hlavně to zdraví.
Není tady
Krytůfkovi (sorry, e to zní tak moc česky) přeju hodně těstí a zdraví a Ditě aby se u nikdy nemusela potkat se svojí rodinou z Čech, která jí tady vychovala jen v tom nejhorím a nedokázala jí ukázat a uít si ničeho co tu máme hezký a jedinečný. A její české rodině přeju aby si její příspěvek o Čechách nikdy nepřečetla, zřejmě by je to dost mrzelo. A taky Ditě hodně těstí na francouzských chatech a diskuzních forech. Můe si tam popovídat třeba o tom, jaký je ve Francii skvělý zdravotnictví! Docela by mě zajímal její názor kdyby jí opustil manel.
Není tady