Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 24. 10. 2008 11:57

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Re: Kineziologie-vaše osobní zkušenosti s ní.

tak díky. Zkusím to.

Dam, já nevím, mě prostě přijde divný říkat chlapovi o svých problémech.

Není tady

#52 24. 10. 2008 12:05

Atevi
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Hm, já ho znám trochu blíže a vím, že si prožil pěkné soukromé peklo. Takže problémy druhých
ho nepřekvapují a slyšel už jich tolik, že nebudeš jedinná.

Není tady

#53 22. 1. 2010 12:32

xreni
♥------

Barusja napsal(a):

Neporadíte mi prosím dobrou kinezioložku v Plzni? Díky.

zdravim,
priteli pomohla pani Rutova.
byl tam jiz nekolikrat. viz http://www.elpida-plzen.cz/o-nas

Není tady

#54 10. 5. 2010 16:22

Kobra
♥------

Barusja napsal(a):

Neporadíte mi prosím dobrou kinezioložku v Plzni? Díky.

Poradim urcite kterou ne - Alena Duchonova, sidli hned na hlavnim namesti vpravo vedle radnice. Takovy pristup jsem nezazila - po 4,5 hodine me nedokazala odblokovat, protoze mela porad jenom potrebu si povidat o vecech, ktery jsou kazdemu jasny. Kdyz jsme ji pak vyzvala, abysme sly neco delat, tak jsme stihly sotva ctvrtinu. Odchazela jsme od ni v podstatne horsim stavu nez jsme prisla. Kdyz jsme ji pak volala, do jakeho stavu me dostala, doporucila mi navstevu psychiatra. At ziji "lecitele" tohoto typu! ;-)

Není tady

#55 11. 5. 2010 9:08

werena30
♥♥♥♥---

O kineziologii skoro nic nevím,takže se omlouvám,jestli je tenhle dotaz úplně mimo.
Může mě zbavit strachu z krve (ve smyslu,že  když vidím krev,tak omdlím)?

Není tady

#56 11. 5. 2010 10:07

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Může.
Pokud najdeš kineziologa, kterému budeš důvěřovat a který bude s tebou chtít pracovat.
V poslední době jsem se s kinezkou hlouběji seznámila a pochopila jsem, že někdy ani 3x nestačí, aby výsledek byl uspokojivý. Je to terapie jako každá jiná a pokud se někdo domnívá, že stačí jedno dvě tři sezení, může se mýlit. Terapie může trvat i roky. A nebo taky měsíc, to předem nikdo neodhadne. Stejně tak jako například u klasické terapie.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#57 23. 5. 2010 10:28

Vetinari
♥♥-----
Místo: Poděbrady

Na kineziologii jsem byla jednou a jak už tu někde ze začátku popisoval - jako když se vrátím z nákupu (ani dobré ani špatné). Takže jsem pak znovu na terapii už nešla. Pak jsem "narazila" na SRT a výborně mi to pomohlo. Po první návštěvě byl problém pryč a když jsem odcházela, připadala jsem si, jako když jdu z kosmetiky (čistá a uvolněná) tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí