29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak díky. Zkusím to.
Dam, já nevím, mě prostě přijde divný říkat chlapovi o svých problémech.
Není tady
Hm, já ho znám trochu blíže a vím, že si prožil pěkné soukromé peklo. Takže problémy druhých
ho nepřekvapují a slyšel už jich tolik, že nebudeš jedinná.
Není tady
Barusja napsal(a):
Neporadíte mi prosím dobrou kinezioložku v Plzni? Díky.
zdravim,
priteli pomohla pani Rutova.
byl tam jiz nekolikrat. viz http://www.elpida-plzen.cz/o-nas
Není tady
Barusja napsal(a):
Neporadíte mi prosím dobrou kinezioložku v Plzni? Díky.
Poradim urcite kterou ne - Alena Duchonova, sidli hned na hlavnim namesti vpravo vedle radnice. Takovy pristup jsem nezazila - po 4,5 hodine me nedokazala odblokovat, protoze mela porad jenom potrebu si povidat o vecech, ktery jsou kazdemu jasny. Kdyz jsme ji pak vyzvala, abysme sly neco delat, tak jsme stihly sotva ctvrtinu. Odchazela jsme od ni v podstatne horsim stavu nez jsme prisla. Kdyz jsme ji pak volala, do jakeho stavu me dostala, doporucila mi navstevu psychiatra. At ziji "lecitele" tohoto typu! ;-)
Není tady
O kineziologii skoro nic nevím,takže se omlouvám,jestli je tenhle dotaz úplně mimo.
Může mě zbavit strachu z krve (ve smyslu,že když vidím krev,tak omdlím)?
Není tady
Může.
Pokud najdeš kineziologa, kterému budeš důvěřovat a který bude s tebou chtít pracovat.
V poslední době jsem se s kinezkou hlouběji seznámila a pochopila jsem, že někdy ani 3x nestačí, aby výsledek byl uspokojivý. Je to terapie jako každá jiná a pokud se někdo domnívá, že stačí jedno dvě tři sezení, může se mýlit. Terapie může trvat i roky. A nebo taky měsíc, to předem nikdo neodhadne. Stejně tak jako například u klasické terapie.
Není tady
Na kineziologii jsem byla jednou a jak už tu někde ze začátku popisoval - jako když se vrátím z nákupu (ani dobré ani špatné). Takže jsem pak znovu na terapii už nešla. Pak jsem "narazila" na SRT a výborně mi to pomohlo. Po první návštěvě byl problém pryč a když jsem odcházela, připadala jsem si, jako když jdu z kosmetiky (čistá a uvolněná)
Není tady