29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Začetla jsem se do vašich slov, protože právě v této dobe řeším já i kamarádka jakou váhu mají slova kartařky.V sobě jsem si to zhrnula asi takto.To co mi řekla o mé minulosti a minulosti, přítomnosti mých blízkých sedělo naprosto přesně.Dále mi vyložila, co mě čeká v tomto roce.Řešení nektereho mého docela vázného problému, které se ji tam ukazovalo, se mi prostě nelíbylo. Snažila jsem se proto co to šlo, a věc, která pro mě měla dopadnout velice špatně,měla se vyřešit až koncem tohodle roku a dlouhodobě mě poškodit, jak finančně,tak psychycky, dopadla naprosto opačně.Abych to nastínila, jednalo se o řešení dopravní nehody, při které jsem málem přippravila jednoho člověka o život.Tento týden už mám v rukách uzavření celého případu.Měli jsme to řešit soudem, měla tam být podmínka 2roky,odebrání RP,velké odškodné pro postiženého ve stovkách tisíc.Také nenávist toho člověka vůči mě atd.Nakonec dotyčný na mě ani nepodal žalobu, nepožaduje žádné odškodné, podmínku žádnou nemám.S tím člověkěm jsme to vyřešili formou narovnání, což znamená,že já přispěla 10tisic na dětský domov a tim pro mě vše končí.Velkou roli zde hrál postoj poškozeného.Sama nevím, zda bych se tak zachovala ke člověku, který mě srazí autem.Takže zamyslim li se nad tím, kartářka mi vyloží mou nejbližší budoucnost, já od ní vyjdu ven, ona myslí, že se dám do leva a já zahnu do prava a je celý její výklad s prominutím v prd.....Nebo mě napadla ještě jedna myšlenka.Není možné, že vykládá naše obavy nebo přání.........?
Není tady
Ne, z-hanko, je to tak, že ti může vyložit tendence, ale ty sis našla jiné řešení. A to je přece dobře. Osud není úplně přesně daný, představ si ho jako řeku s bočními rameny. Některé končí ve slepé uličce, jiné ti příjemně zkrátí cestu a další ti ji naopak hezky zkomplikují.
Není tady
Ke kartářce bych nikdy nešla, a po přečtení části tohoto vlákna (a hlavně příspěvku Sarany) už tedy vůbec ne.
Ale probírala se tu i numerologie. Tak přispěju svou zkušeností před pár lety,kdy jsem se nechala zblbnout kamarádkou, která byla z numerologie nadšená.
Numeroložka se nejdřív zeptala, koho chci vyložit - sebe, partnera nebo děti? Tak jsem řekla, že tedy rovnou všechny. Nejdřív probrala mě a děti - a zpočátku jsem měla pocit, že to ukrutně všechno sedí. Ale ještě se k tomu vrátím později.
Pak že probere partnera- a to jsem ji zadala datumy narození rovnou 2, mého BM a mého tehdejšího přítele. Začla s tím BM a pravila - jé, no to je hrozný despota, ten váš BM, všechno muselo být po jeho, že? Koukla jsem na ni a po pravdě odpověděla : Tak to ani náhodou. Znejistěla, a zkusila ještě další věci. Vždy absolutně vedle, eidentně střílela od boku, a když se netrefovala, zkoušela hned nějakou jinou, pravděpodobnou "teorii". Zkusila jich několi, a stále byla zcela vedle. Navíc o mém BM mluvila jako o živém člověku,ale on v té době už nežil. Nakonec jsem jí tento fakt sdělila (překvapilo mě, že to z těch čísel vůbec nepoznala). TOHLE prý z čísel poznat nejde... (Divné, ne? Co výraznějšího by mělo být poznat, než smrt?)
No, pak jsme mého BM raděj nechali být a přešla na mého partnera.Sčítala, škrtala, malovala úhlopříčky a nakonec řekla - To je úplně stejný typ, jako váš BM. Povídám, tak to ani náhodou, neznám 2 odlišnější lidi, než ty dva. A opět se ani v jeho případě v ničem netrefila....Fakt jen střílela bezhlavě od boku nejpravděpodobnější hypotézy a když viděla, že je vedle jak ta jedle, polekně zkoušela další možnosti.....
Cestou domů jsem přemýšlela o první části sezení, o tom, jak odhadla mě a mé děti... Došlo mi, že vždy věděla o kom mluví: Dcera tehdy 16 let, syn 14 let. O dceři se "trefila", řekla hned - ona teď má nějaké citové problémy, že...No, trefila se, ale ruku na srdce, která šestnáctiletá holka citové problémy nemá? O synovi řekla. Chytrej, ale strašnej lempl - měl by ve škole přidat... Trefila se, ...asi tak jako by se trefila u 98% čtrnáctiletých kluků... No a mě povídá-Cítíte se osamnělá.... Opět trefa, ale opět jen správný psychologický předpoklad (šťastná ženská bez problémů by numeroložku nevyhledávala...)
Jo, a když mi sdělila, že mám naprosto nevhodné číslo popisné, tak to jsem se už začla pobaveně uculovat. Ptala jsem se jí, cože tedy s tím? I poradila - abych na tabulku s číslem domu připsala dopředu číslo 5, stačí třeba křídou, malilinkaté, a že mi to přinese štěstí.....
No, ta jsem byla za chvíli venku, o tři stovky lehčí a o jednu docela legrační zkušenost bohatší...