Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 21. 10. 2008 10:49

Somaia
Host

Re: Kartářka

Obecně platí, že pokud je člověk, tedy klient, zralý na otázku, je zralý i na odpověď

Moc jsem se netoužila zúčastňovat téhle debaty, která se tu  čas od času objevuje s železnou pravidelností,, jednak už toho bylo řečeno v minulosti dost a pak přesvědčovat skeptiky o tom jak a proč se tak děje, nemá smysl. Krásně vystihla Haiel tou větou, kterou jsem dala do úvodu.
Jen mě zaujala ta myšlenka o numerologických číslech x klientech. Taky jsem se s ní nikdy nesetkala, ale setkala jsem s tím, že mi intuice nebo podvědomí zabránilo někomu vykládat... prostě se to samovolně nepodařilo, nebyla jsem najednou schopná souvisle mluvit. Zatím co jindy myšlenky plynuly v rychlém sledu. Nestává se často, ale stalo se. V tom přípdadě to většinou respektuji a výklad se snažím nějak taktně ukončit. Důvody mohou být rozdílné, jak rozdílné jsou motivace, těch kteří se ptají... tuším od nezralosti  až po nevhodnost předání některých informací....
Numerologická čísla jsem v té souvislosti nikdy nezkoumala,  ale tahle automatická záklopka mi funguje big_smile a tak na ní spoléhám.

Upravil(a) Somaia (21. 10. 2008 10:49)

#102 21. 10. 2008 10:49

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Tino,
ano, ke kartářce bych si nikdy nešla vykládat budoucnost, ale když mám problém a zajímají mě možnosti řešení, tak ano.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#103 21. 10. 2008 10:55

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Somaia napsal(a):

Obecně platí, že pokud je člověk, tedy klient, zralý na otázku, je zralý i na odpověď

Moc jsem se netoužila zúčastňovat téhle debaty, která se tu  čas od času objevuje s železnou pravidelností,, jednak už toho bylo řečeno v minulosti dost a pak přesvědčovat skeptiky o tom jak a proč se tak děje, nemá smysl. Krásně vystihla Haiel tou větou, kterou jsem dala do úvodu.
Jen mě zaujala ta myšlenka o numerologických číslech x klientech. Taky jsem se s ní nikdy nesetkala, ale setkala jsem s tím, že mi intuice nebo podvědomí zabránilo někomu vykládat... prostě se to samovolně nepodařilo, nebyla jsem najednou schopná souvisle mluvit. Zatím co jindy myšlenky plynuly v rychlém sledu. Nestává se často, ale stalo se. V tom přípdadě to většinou respektuji a výklad se snažím nějak taktně ukončit. Důvody mohou být rozdílné, jak rozdílné jsou motivace, těch kteří se ptají... tuším od nezralosti  až po nevhodnost předání některých informací....
Numerologická čísla jsem v té souvislosti nikdy nezkoumala,  ale tahle automatická záklopka mi funguje big_smile a tak na ní spoléhám.

Hm... něco podobného se mi stalo taky, u jednoho člověka jsem začla koktat a nějak mi to nešlo... ale připsala jsem to na vrub sobě a ne tomu, že mám výklad ukončit... Díky za tip :-) Příště si toho budu víc všímat! tummenupp

Není tady

#104 21. 10. 2008 11:00

Somaia
Host

Martinko, když jsem se s tím setkala poprvé, taky mě to zaskočilo a až později jsem pochopila , o co jde. Prostě se nedostavil "zralý" člověk... ( nebo i naopak ) s tím víc nenaděláš... je to dobrá oboustranná ochrana.

Upravil(a) Somaia (21. 10. 2008 11:14)

#105 21. 10. 2008 11:01

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

Somaia napsal(a):

Hm... něco podobného se mi stalo taky, u jednoho člověka jsem začla koktat a nějak mi to nešlo... ale připsala jsem to na vrub sobě a ne tomu, že mám výklad ukončit... Díky za tip :-) Příště si toho budu víc všímat! tummenupp

Ano ano, můžu potvrdit, z astrologie, taky to funguje, někdy výklad prostě vázne a nedá se na člověka pořádně napojit...to znám. smile

Není tady

#106 21. 10. 2008 11:11

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

:-) jo jo :-)
Někdy mi to jde samo, nemůžu se zastavit (většinou)... ale u tohohle člověka jsem se musela nutit a vázlo to... Navíc to byl člověk se kterým jsem měla úzké vztahy a možná je to kontraindikace pro výklad...
Zatím jsem žádné "výběry" komu vyložit a komu ne nedělala...

Není tady

#107 21. 10. 2008 11:18

Sarana
♥♥♥♥♥♥-

Pan,ona nebyla žádná "kuchtička". Paní tak kolem padesátky,spíš vážnější,pozorná,příjemná. Celkem vyhledávaná.Každému člověku věnuje jinak dlouhý čas.Myslela si,že přicházím ze zvědavosti. Chvíli trvalo než se na mě "napojila,jak tady tomu říkáte. Ovšem říkala mi věci z minulosti,které rozhodně nejsou všeobecné a snadno na kohokoliv navléknutelné. Z mého okolí u ní bylo více lidí a byli poměrně zaskočení sdělením,která byla naprosto vyhraněná na danou osobu a velmi specifická. Také z toho plyne můj strach. Její zděšení nad mou holčičkou bylo naprosto zřetelné,vlastně náhlým přerušením přestala mluvit o její budoucnosti a dala to velmi rázně najevo,že nebude dál pokračovat.
  Ale udělala jste mi velkou radost,měla jsem včera pocit,jako by mi upadlo ze srdce kus balvanu. A dál na tom budu pracovat. Děkuju

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;19;122/st/20071031/n/Danielka/k/f793/age.png[/url]
=http://www.TickerFactory.com/]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10752;107/st/20091123/n/Luk%E1%9Aek/k/9871/age.png[/url]

Není tady

#108 21. 10. 2008 11:20

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Somaia napsal(a):

Martinko, když jsem se s tím setkala poprvé, taky mě to zaskočilo a až později jsem pochopila , o co jde. Prostě se nedostavil "zralý" člověk... s tím víc nenaděláš... je to dobrá oboustranná ochrana.

Oslovuješ sice Martinku, ale nedá mi to, abych nereagovala, a taky se omlouvám, pokud tímto jdu s dřívím do lesa. Ono to může být i tak, že mnoho lidí chodí na kartářku jako na atrakci. "Kámoška u ní byla a byla nadšená, no tak já půjdu taky, to jsem zvědavá, co mi řekne....." a v podstatě nemají na srdci nic až tak důležitého, jsou jen zvědaví. A pro tu příležitost si nachystají nějakou "jakože" otázku. Některé kartářky mají pro tyto případy vypracovaný jakýsi filtr - vyloží napřed sobě skutečný důvod příchodu klienta. Podle toho pak řídí výklad. Je to bezpečnější, už s ohledem na to, jak tady byla řeč o výkladu skrze pocity a skrze získané znalosti.  Obětavá kartářka, která používá pocitový odečet, by se pak mohla vcelku zbytečně nořit do energetického pole klienta, nehledě k tomu, že to může být i nebezpečné. Myslím, že pocity se dají bez rizika použít jen v případě, že si člověk vykládá karty sám. Pro výklad druhému je asi lepší se spolehnout jen na tu rovinu vědomostí.

Není tady

#109 21. 10. 2008 11:26

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tulipánko každý je jiný. Já jsem taková, že by mě ve snu nenapadlo hledat řešení jakéhokoliv problému u kartářky. Pro mě by to prostě vůbec nebyla alternativa.

Není tady

#110 21. 10. 2008 11:32

Somaia
Host

Ano, Haiel, z pouhé "zvědavosti" je nesmyslné podstupovat  i jakoukoliv jinou  ezoterickou  terapii ( karty nevyjímaje), s tím naprosto souhlasím. stolt

#111 21. 10. 2008 11:53

Nick3594
Host

Milá Belle, nesmutni, já začínala znovu a znovu i v 35 big_smile. Nenech se otrávit. Abych řekla pravdu, já se na všechny mužský vyprdla, raději makala na sobě, přepinkla jsem svoji žádost na Vesmír  (prosím tohle  skeptici přeskočte......). a nechala tomu volnou ruku big_smile. Výsledek se dostavil. Přítele jsem si našla v 35, do roka mimčo. Takže netruchli, prostě začneš znovu. Co s chlapem, který se "bojí" společného života. Ať se bojí, ale sám..... Vím, že být sám, není jednoduché, ale on ani život v páru není jednoduchý a vlastně co v životě jednoduché je, že...... Tak nech tomu čas, klidně si posmutni, pobreč, i to k životu patří. A hledej dál, nezadaných mužských je spousta smile.

#112 21. 10. 2008 12:01

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Sarana napsal(a):

Poprvé a naposledy jsem byla u kartářky. Byla jsem zoufalá,unavená a chtěla vědět jen jedno,což ona velmi dobře vycítila a moc se nerozpovídala. Moje otázka byla ohledně dětí,zda budou či ne. Trochu se u toho rozpovídala,řekla mi že budu mít dvě,kluka a holku.U kluka se srdečně rozesmála,že to bude brepta a možná jednou něco jako mluvčí. Pak řekla : a holka bude...tu se předklonila,rozesmáté výrazy v obličeji jí ztuhly .. a bude to holka. Víc ani slovo,jako by uviděla nějaké "zlo". Nemůžu na to přestat myslet. Narodila se mi holčička,jkrásná,zdravá a já se bojím každý den,každou chvíli. Pořád mi v hlavě koluje:važ si každého dne,nevíš kdy ji ztratíš. Jsem úzkostná,vyděšená z každého kýchnutí.. Mám strach,abych na ni něco těmahle hnusnýma myšlenkama něco nepřivolala. Mám takový strach a nevím,co s tím udělat. Lituju,že jsem tam kdy vkročila.

Sarano,
tenhle ochromující strach znám. Velmi dobře.
Sama jsem si ho nechtěně přivolala svým zájmem o chiromantii. Starší syn nemá skoro žádnou čáru života.
Pak jsem ve všem jakoby hledala potvrzení toho, že brzy umře, a uvědomila jsem si, že mám o něj naprosto nenormální strach. Ikdyž to bylo první dítě, stejně to bylo extrémní. On se nechtěl hnout ode mně, a já od něj.
Nejhorší bylo, že jsem měla v hlavě poměrně přesný věk, který byl kritický. 10 let.
Čím víc se blížily jeho 10. narozeniny, tím hůř mi bylo. O to strašnější, když jen tak "mimochodem" v 8 letech prohlásil při normální cestě z obchodu:
"A třeba za dva roky umřu."

No, podlomila se mi kolena, řádně.

Ale pak se stalo, že se mi začaly vybavovat věci z jiné doby (2. světová válka), kdy jsme se synem byli násilně odděleni, jemu bylo tenkrát právě 10 let...
...no zkrátím to. Synek má 12 let. Žije. hjarta
Právě to pomocí regrese čistíme.

Možná sis tou kartářkou jen podvědomě  přivolala vzpomínku na ten strach o dítě. Kartářka čte jen ve Tvém podvědomí. Mohla to tam lehce vyčíst.
Měla by sis to taky počistit a vložit jiný program Metod je víc, nemusíš hned do regrese. Kdosi tady zmiňoval EFT.
A to hlavní, co musíš udělat, je, jak psala Pandorraa,
přestat se bát.

Upravil(a) Damila (21. 10. 2008 12:05)

Není tady

#113 21. 10. 2008 13:52

Holly
♥♥-----

Taky jsem byla před 4 roky u kartáře. Spíš ze zvědavosti. Tenkrát mě opravdu šokovalo, jak přesně se trefil do věcí z mojí minulosti.A rozhodně to nebyly běžné věci. V té době, kdy jsem u něj byla, jsem ještě žila v naivní představě, že můj současný přítel je ten napořád, že do budoucna snad i svadba....Ani jsem se na ten vztah neptala a kartář mi zcela vážně řekl, že to není můj životní partner a ať si ho v žádném případě neberu....zírala jsem na něj a on řekl, že samozřejmě můžu si prosadit svou, ale že prostě v časovém horizontu 7 let ho vedle mě prostě nevidí... Ještě mi to pak důrazně zopakoval.
Teď v současné době už sama vidím, že můj životní partner to opravdu není a nemyslím, že by mě v tomhle kartář nějak ovlivnil. Prostě to musel vědět.
Opravdu to ale mohl říct (vidět) takhle s určitostí?

Není tady

#114 21. 10. 2008 15:31

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

sandra napsal(a):

Dají se karty vykládat na dálku, aniž by u toho člověk musel být přítomen?

Daji.Me je vykladala ´jedna mlada pani pres meil.Teprve se to ucila tak to zkousela na lidech ktere vubec nezna.Chtela po me jen 6 cisel a pak chtela vedet jestli to sedi.Sedelo to.Vykladala s OSHO Zen karet.Takze soucasnou situaci.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#115 21. 10. 2008 22:33

Sarana
♥♥♥♥♥♥-

Damilo,tolik let velkého  strachu sad ,ach jé. Vidím,že s tímhle blázněním nejsem sama. Děkuji,že jsi mi napsala. Taky musím říct,že se mi nějak záhadně po Tvém a Pandořině vyjádření ulevilo. Nevím,čím to,ale já mám takovou radost hjarta . S tím zbytkem se budu muset poprat. Moc Ti přeju,aby jsi se toho zbavila,té příšerné úzkosti.
  Nejsem v tomto směru moc vzdělaná,tudíž nevím,co je EFT rodna  Do regrese bych nešla,podobné hluboké aktivity mě dost děsí. Vím,že jsem v tomto směru asi snadno manipulovatelná a s nevhodným instruktorem může dojít k dost šíleným věcem. Mám v sobě své strachy,s kterými bojuji. Zejména potmě si občas opakuju formulku,ke které jsem nějak došla,ani nevím jak - dobro,světlo a láska- . Tak mě mějte za blázna,ale mně to pomáhá dumbom . Nemůžou být všichni normální,byla by to nuda big_smile  Někdo hladí kočku a já tohle rodna

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;19;122/st/20071031/n/Danielka/k/f793/age.png[/url]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10752;107/st/20091123/n/Luk%E1%9Aek/k/9871/age.png[/url]

Není tady

#116 22. 10. 2008 6:49

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Sarano, děláš instinktivně to, co Ti pomáhá, co je na tom bláznivého? Děláme to všichni.
A do kineziologie bys nešla?

Není tady

#117 22. 10. 2008 9:31

Nick3594
Host

Sarano, co je to "normální"? big_smile Myslím, že takových "bláznů" je kolem tebe spousta wink. Vybrala sis jeden z mnoha způsobů, co ti pomáhá. A na ostatní se můžeš vykašlat ..... big_smile.

#118 22. 10. 2008 10:33

Sarana
♥♥♥♥♥♥-

Dokonce mi byla tou kartářkou doporučena. Ovšem údajně je dobrých kineziologů nemnoho. Nevím,uvidím. Na světě je tolik zla,tolik...proto ta formulka gloria

Není tady

#119 22. 10. 2008 11:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Damila napsal(a):

Možná sis tou kartářkou jen podvědomě  přivolala vzpomínku na ten strach o dítě. Kartářka čte jen ve Tvém podvědomí. Mohla to tam lehce vyčíst.
[/b]

Přesně stolt
Nahlédla hodně daleko a neustála to.
Ale to už BYLO.
To, co BUDE, je TEĎ na nás.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#120 12. 2. 2009 23:11

Mauna Kea
♥------

Výklad tarotových karet, snů a individuální konzultace o tarotu. Více zde: S reklamou se prosím obraťte na majitele Babinetu. Děkujeme

Není tady

#121 14. 2. 2009 16:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Pořád bych totiž myslela na její slova a dost by mi to ovlivnilo život.

No, a to je taky podstata kartářek lol lol

Kartářka vychází jen z toho, co jí o sobě sama, ať už vědomě nebo nevědomě,prozradíš - je to jen psychologie, nic víc.
Pokud jí kamarádka řekla, že jste každý jiný, i 10-ti leté dítě by asi napadlo, že si možná nebudete vyhovovat a rozejdete se.
Rozhodně se z toho nevěš

nevěřím tomu, že je to jen psychologie. byla jsem u kartářky s kamarádkou a musím říct, že byla skvělá. četla z ruky, vykládá karty. a tím dobrý den které jsme obě píply mezi dveřma jsme na sebe nic neprozradily. "trefila" se perfektně. do minulosti její, mé, dětí, povahy nás obou. trefila se do toho je je těď a já čekám, jestli se bude plnit co řekla. a musím říct, že když jsem si vytahovala karty, kterými jsem se ptala na jiné lidi, cítila jsem se před ní jako nahá, viděla mi snad až do hlavy. mrkla do karet a věděla moje sny, touhy, které se s těmi lidmi pojily a které bych nikdy neřekla nahlas ani před nejlepší kamarádkou, které byly jen v mé halvě, v mé fantazii. bylo mi to až nepříjemné.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#122 14. 2. 2009 17:12

REŇAS
Host

Já teda nevím,je asi kartářka a kartářka. stolt A já znám,taky,jednu,už poměrně dost starou paní..  Takže asi tak,kamarádka kní chodí,té kamarádce můžu naprosto důvěřovat,řekla jen,mohla byste mi  prosím vyložit karty na kamarádku? Nic víc,nic míń,je to dlouholetá kamarádka,které můžu věřit a není tak naivní,aby vykecala vše,co ji na jazyk příjde,takže zásadně mlčí,protože samotnou ji zajímá,co se dozví od kartářky a né rozhodně proto,že by jí to vše vykecala..a pak světediv se,jak to vychází..že. Takže tam padne dobrý den,jak se daří kartářce,co její zdravíčko se zeptá kamarádka a jdou se vyložit karty,nic víc nic míń. Jinak kartářka ji odpověděla,že to není příliš dobré,vyložit na mně,lepší je má osobní návštěva,ale,že ji na mně zkusí vyložit.. Řekla ji v podstatě vše,co je pravda,takže to,že mám dvě děti a že mám bráchu a stím mám lepší vztah(mám ještě ségru,ale ta je tak trochu mimo naše dění i v kartách) a další věci,které sedí.
To samé,když řekla kamarádce,že čeká dítě,žádné bříško,kamarádka ještě nemá,je úpně na začátku..  Že se oba(i její partner)moc těší. A taky ji  téměř doslova řekla,co ten přítel jí řekl,což nemohl nikdo slyšet,když to byl rozhovor mezi něma dvěma u nich,doma..a týkalo se to jen něčeho kolem dítěte,nebylo to nic na to,že čeká dítě. A to,už je co říct.
Mé mamce,kdysi řekla,že můj otec je nemocný a tak nějak naznačila nebo řekla,že to nedopadne..a umřel. A také ji řekla,že bude mít velmi nadanou vnučku,no jestli se dá počítat do toho má dcera,která chodí do lidovky na zpěv a flétnu a učitelé to oní říkají,tak natom něco bude..což chci říct,že v té době,kdy tam mamka byla byla snad ještě v bříšku nebo velmi malé mimi.  No,ale zadavatelce tématu,bych poradila,a´t se tím nenechá příliš ovlivnit a nestresuje se,co se má stát se stejně wink stane.

#123 14. 2. 2009 18:54

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

také jsem byla u kartarky, par mesicu zpet a ta mi asi trikrat z karet rekla, ze do dvou let prostemiminko a ja jsem se ji pak ptala po vestbe, jestli to proste se vyplnia  ona, ze zalezi i na me, jak se k tomu posatvim, a ze pokud hodne nebudu chtit to miminko atd.. tak to proste byt nemusi.. ze je to mozna cesta osudu... a zalezi zda se nedas na jinou cestu...

Není tady

#124 16. 2. 2009 16:31

Maryt
♥♥♥♥♥♥-

Mát k tomuto takový obecný dotaz. Co když vám kartářka řekne něco, co jakoby do všeho zapadne, řeknete si, že jinak to nemůže být a té myšlenky se nemůžete zbavit?

Mně to pronásleduje už několik let. Kartářka mi řekla něco o mých budoucích dětěch a ve mě to spustilo takovou lavinu pocitů, že si doteď nepamatuji, jak jsem se od ní dostala domů.

Byla to informace, které jsem se podvědomě "bála" a ona mi ji potvrdila.

Je to opravdu o těch možnostech, které mi naznačila? Nebo je to impulz k jinému pohledu na věc?

http://lb4f.lilypie.com/TikiPic.php/UVbiIdT.jpghttp://lb4f.lilypie.com/UVbip2.png

http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/me94swj.jpghttp://lb2f.lilypie.com/me94p2.png

Není tady

#125 16. 2. 2009 16:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Hlavne nad tým nerozmýšľaj, ak sa to dá, lebo sa "naprogramuješ" a jej "sa to splní"... Ak sa tomu dá nejako predísť, tak sa snaž tomu predísť, a ak nedá - tak holt na to nemysli.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí