29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Víš Tiffany, já si myslím, že by stálo za to na sobě pracovat tak, abychom byli schopni si pomoci sami a nemuseli žádné kartářky potřebovat. Nikdo nám stejně neporadí líp než naše vlastní duše.
Není tady
lueta napsal(a):
Víš Tiffany, já si myslím, že by stálo za to na sobě pracovat tak, abychom byli schopni si pomoci sami a nemuseli žádné kartářky potřebovat. Nikdo nám stejně neporadí líp než naše vlastní duše.
BINGO!
Všchno, nejen karty, ale každá technika, je jen pomůcka, pomocníček, berlička...a díky bohu za ně.
Ještě lepší ale je, když už je člověk přestane potřebovat
Není tady
Moc se snažím a nutím se do "pozitivního" myšlení,ovšem tuhle úzkost nemůžu vyhnat z hlavy,zatím ! Ona mi vlastně nic neřekla,ona se jen "zatvářila". Já si tyhle myšlenky zakazuju. Ovšem s lidskou psychikou se dá snadno zacvičit.
Já tam tenkrát šla s tím ,že uvidím,zda se dá tenhle obor brát vážně,zda dotyčná má onen dar.Že jsem vlastně v klidu a uvidím. Už v klidu nejsem. A nechci už nikdy podobnou věc udělat.Děkuju vám
Není tady
Lueto :
Upravil(a) Tiffany (20. 10. 2008 12:34)
Není tady
Sarana napsal(a):
Ona mi vlastně nic neřekla,ona se jen "zatvářila".
A ty si na základě onoho "zatváření se" vytváříš domněnky....podle vlastního nastavení. No to je dost blbý, udělej s tím něco, nebo si do života přitáhneš něco, co se ti vůbec nebude líbit.
Napadlo tě třeba, že se mohla "zatvářit" i z jiného důvodu, než ty se dohaduješ?
Třeba tvou budoucí dceru viděla jako spokojenou kuchtičku - manželku a ona, jako feministka (TŘEBA) tohle prostě neuznává
Nebo ji viděla jako prezidentku a ona jako kuchtička - manželka (TŘEBA) tohle nemusí...
Těch možností je X!
Nevytvářej si domněnky, budeš to mít snazší
Není tady
Já si vykládám karty sama
. Jsem sama sobě nejlepší kartářkou a může to tak mít každý. Kartářů netřeba. Mmch. já byla u kartářek asi 4x a NIKDY slovy NIKDY se nic nevyplnilo. Prostě jsem si jednoduše vybrala jinou cestu, i když jsem to tenkrát netušila.
Sarano a pro klid tvé duše : mě jedna kartářka "předpověděla", že partnera a dítě budu mít, až můj táta zemře, bude to prý jako "kompenzace". Fujtajbl, normálně mě naprogramovala a pak jsem na to musela pořád myslet. Ještě štěstí, že jsem znala metodu jak tyhle blbý prográmky zrušit, tak jsem si pomohla sama. Jo a táta je stále mezi námi, já mám partnera 2 roky a mimčo - viz metřík dole
.
Belle napsal(a):
Ahojky, ocitla jsem se v takovéto situaci. Kartářkám věřím, proto bych NIKDY k žádné nešla. Pořád bych totiž myslela na její slova a dost by mi to ovlivnilo život. Mám prostě takovou citlivou povahu, někdy až moc. Všechno si hned beru. No kamarádka tam šla a bez mého souhlasu se ptala i na mě. Mám půl roku přítele, konečně po 12ti letém vztahu, který skončil dost brutálně (byla jsem v podstatě milenkou vyhozena na ulici).
No vzpamatovala jsem se a teď mám nový vztah. Přítele miluju, leč si nemůžu zvyknout na naše odlišné povahy. Já jsem cíťa, on pragmatik, který nedává najevo své city. Když je dá najevo, tak z toho pár dní žiju. Není romantik, já extrémní. Přesto všechno si ho vážím, má dost složitou práci a prakticky od dětství se o sebe stará sám. To jsem ale odbočila
. Takže ta kartářka řekla, že se s ním já rozejdu, protože mi nebude vyhovovat. A já to z té hlavy nemůžu dostat. Teď mě kamarádka dorazila, volala, že se jí její věštba maximálně plní a to do puntíku. Myslíte, že kartářka může vyložit karty na cizí osobu?
Protože jsem o víkendu nebyla s přítelem a jeho smsky byly zase věcné a mě to bylo dost líto. A v hlavě mi běží to kartářčino proroctví...
Podľa mňa je to neprofesionálne a z hľadiska vyššieho princípu si privodila na seba neičo nepekné. Ale neber to smrteľne vážne - jedna krava kartárka vyvšetila mojej známej dátum úmrtia jej otca
a otec tu samozrejme stále je, už štyri roky po údajnej smrti(a to je dosť chorý, preto sa na to vôbec pýtala). Neber to ako písmo sväté! A dávať niekomu nevyžiadané informácie JE PODĽA MŇA PRIAM TRESTUHODNÉ! Zavolaj jej a spýtaj sa jej, či má živnostenský list, že ju udáš na daňový a živnostenský úrad...
Není tady
Ivana napsal(a):
Jen mi ještě prozraďte, jak někdo s mozkem může v 21. století věřit kartářce!?
Tak ako môže niekto v 21. storočí veriť na jednu lásku na celý život.
Není tady
Martinko, koukla jsem na stránky, jen zběžně, až dám malou spinkat, tak se do toho ponořím, na to musí být klídek.
Není tady
Sarana napsal(a):
Promiň Belle,že se Ti sem pletu. Ale plně Ti rozumím ,sama bych potřebovala "pomoc ".
Poprvé a naposledy jsem byla u kartářky. Byla jsem zoufalá,unavená a chtěla vědět jen jedno,což ona velmi dobře vycítila a moc se nerozpovídala. Moje otázka byla ohledně dětí,zda budou či ne. Trochu se u toho rozpovídala,řekla mi že budu mít dvě,kluka a holku.U kluka se srdečně rozesmála,že to bude brepta a možná jednou něco jako mluvčí. Pak řekla : a holka bude...tu se předklonila,rozesmáté výrazy v obličeji jí ztuhly .. a bude to holka. Víc ani slovo,jako by uviděla nějaké "zlo". Nemůžu na to přestat myslet. Narodila se mi holčička,jkrásná,zdravá a já se bojím každý den,každou chvíli. Pořád mi v hlavě koluje:važ si každého dne,nevíš kdy ji ztratíš. Jsem úzkostná,vyděšená z každého kýchnutí.. Mám strach,abych na ni něco těmahle hnusnýma myšlenkama něco nepřivolala. Mám takový strach a nevím,co s tím udělat. Lituju,že jsem tam kdy vkročila.
Nepomohla jsem Ti,ale je nás víc. A Ty jsi tam aspoň vůbec nebyla
Možno proste len nevidela nič viac. Alebo videla niečo - a nemusí to byť zlá vec - čo ti "nemala právo" povedať; trebárs práve preto, že si sa na to nepýtala.
Není tady
Děkuju moc za názory, už jsem klidnější. Teď zavolám přítelovi a vezmu ho na pivo, ať si karty říkají co chtějí.
Páč kdyby mě neměl rád, tak by se mnou nebyl
a že nedává najevo své city? Je to prostě chlap (zdejší pánové prominou
)
Není tady
Belle napsal(a):
Děkuju moc za názory, už jsem klidnější.
Teď zavolám přítelovi a vezmu ho na pivo, ať si karty říkají co chtějí.
)
Není tady
Belle napsal(a):
Ahojky, ocitla jsem se v takovéto situaci. Kartářkám věřím, proto bych NIKDY k žádné nešla. Pořád bych totiž myslela na její slova a dost by mi to ovlivnilo život. Mám prostě takovou citlivou povahu, někdy až moc. Všechno si hned beru. No kamarádka tam šla a bez mého souhlasu se ptala i na mě. Mám půl roku přítele, konečně po 12ti letém vztahu, který skončil dost brutálně (byla jsem v podstatě milenkou vyhozena na ulici).
No vzpamatovala jsem se a teď mám nový vztah. Přítele miluju, leč si nemůžu zvyknout na naše odlišné povahy. Já jsem cíťa, on pragmatik, který nedává najevo své city. Když je dá najevo, tak z toho pár dní žiju. Není romantik, já extrémní. Přesto všechno si ho vážím, má dost složitou práci a prakticky od dětství se o sebe stará sám. To jsem ale odbočila
. Takže ta kartářka řekla, že se s ním já rozejdu, protože mi nebude vyhovovat. A já to z té hlavy nemůžu dostat. Teď mě kamarádka dorazila, volala, že se jí její věštba maximálně plní a to do puntíku. Myslíte, že kartářka může vyložit karty na cizí osobu?
Protože jsem o víkendu nebyla s přítelem a jeho smsky byly zase věcné a mě to bylo dost líto. A v hlavě mi běží to kartářčino proroctví...
Ke kartarce chodim pravidelne asi 3 roky.Kdyz jsem se chtela zeptat na osobu co nespada do me rodiny tak me to nechtela rict,ze pokud me to rekne tak se vse muze obratit proti mne a ja toho budu litovat.Rekla me,ze spousta kartarek tohle nevi a delaji obrovskou chybu,kdyz na cloveka co neni pribuzny udela vyklad.
Me to podle kartarky vychazi.Da se rict z 80%.Rekne me i veci co se momentalne dejou a co je v mych myslenkach co me trapi.To sedi 100%
Není tady
Belle napsal(a):
)
To me by teda vadilo,kdyby nedaval najevo sve city,uz na zacatku vztahu.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Mně se z tohohle tématu popravdě už začíná dělat špatně... z toho, jak některé kartářky nadělají víc škody než užitku :-(
Já vykládám karty, možná že jinak než všichni ostatní - ale vždycky vykládám přítomnost, to, co se děje a co si třeba neuvědomujeme.
NIKDY bych si nedovolila VĚŠTIT co bude a co ne!!!
Vždyť přece osud člověka není v rukou kartářky, ale toho člověka samotného... ach jo :-(
Asi budu dělat "osobní poradenství" aby se lidi nelekli, že jim chci vyložit karty...
Ale všechny kartářky a osobní poradkyně by měly být totálně šťastné a spokojené, když mají ty osudy tak dobře v rukou, že si troufnou radit druhým. To ty jsi ?
Není tady
Belle, přidávám se ke skupině "nešil"..přece nebudeš panikařit z toho, že nějaká kartářka řekla tvojí kamarádce o osudu tvého vztahu...každý svého štěstí strůjcem, né? Já tyhle věci vůbec neberu vážně, spíš jako takovou zajímavost a rozhodně bych se tím neřídila! Pravda je, že kvalitní kartářka by ti měla spíš říct, co se může stát, kam směřuješ a na tobě je se rozhodnout, jesli tou cestou půjdeš, nebo půjdeš jinudy.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Belle, myslím že skutečně dobrá kartářka nebude vykládat na vztah dvou cizích lidí, z nichž ani jeden k ní nepřišel si ty karty vyložit. Já bych to teda neudělala.
A lueta má pravdu, kartářka Ti neřekne jak to dopadne... spíš Ti řekne, jak si stojíš a možnosti do budoucna... a pak je na Tobě, co s tím uděláš!!! Karty ukazují to co je, ne to, co bude - spíš to, co BY MOHLO být pokud bys s tím něco neudělala.
Tak nešil :-)
Presne tak to je.
Není tady
Belle napsal(a):
)
Konečně rozumná řeč
Není tady
Ivana napsal(a):
Jen mi ještě prozraďte, jak někdo s mozkem může v 21. století věřit kartářce!?
A,uz si ji nekdy vyzkousela?Ja taky neverila.Poprve jsem tam sla ze zvedavosti,kdyz me na ni znama dala kontakt,ze ji to vychazi.
Muzu te rict,ze jsem byla velice prekvapena co me rekla.Veci i co jsem nikdy nikomu nerekla co jsem zrovna mela v hlave a casto o nich premyslela.Jak tohle mohla vedet?Ta zena me neznala,nikdy nevidela.A ani se nevyptavala.
Není tady
Podle mě každá kartářka je hlavně dobrej psycholog. Většinou za ní jde člověk, když je v nějaké životní krizi, neví, jak dál. Stačí znát věk a rodinné zázemí a není tak těžké se trefit-problémy v práci, ve vztahu..do toho pasuje většinou každý.
Moje známá byla po těžkém rozchodu u kartářky. Přišla od ní celá nadšená a uklidněná, že prý si nemusí dělat starosti, protože sama nebude. Uteklo několik let, příští rok jí bude 40 a pořád je sama. Sedí doma a čeká, že si pro ní princ přijede, ale je v klidu, vždyť jí přece kartářka řekla, že sama nebude...
Není tady
mashanka napsal(a):
Ale všechny kartářky a osobní poradkyně by měly být totálně šťastné a spokojené, když mají ty osudy tak dobře v rukou, že si troufnou radit druhým. To ty jsi ?
Samozřejmě že NEJSEM, nikdo na téhle zemi není 100procentně a po celý čas totálně šťastný a spokojený... To už by ten člověk nebyl tady na zemi, ale byl by anděl!
Ber to tak, že každý člověk si přitáhne takového kartáře (pokud o něj stojí), jaký mu sedne.
To by každý psycholog a psychiatr musel být totálně spokojený člověk - a nejsou. Proč? Protože kdo jde studovat psychologii/psychiatrii? Ten, kdo má sám problémy, které si tím chce vyřešit :-)
Už se rozkecávám. Ne, nejsem totálně šťastná a spokojená - ale PRACUJU NA TOM :-)
A už vůbec neříkám, že mám osud v rukou... to ty karty dost špatně chápeš... karty - obraz podvědomí. Nic víc. Tak to beru já.
A ano - troufnu si vykládat karty druhým - pokud o to stojí :-) Odpovědní za svoje životy jsou stejně oni sami, to na žádné karty ani kartářky svést nemůžou :-) (Nebo můžou, ale nepomůže jim to).
Není tady
Allysso, a ty už sis oběhla a vyzkoušela všechny existující kartářky , když tu zasvěceně píšeš, jak pracuje KAŽDÁ?
mashanka napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Mně se z tohohle tématu popravdě už začíná dělat špatně... z toho, jak některé kartářky nadělají víc škody než užitku :-(
Já vykládám karty, možná že jinak než všichni ostatní - ale vždycky vykládám přítomnost, to, co se děje a co si třeba neuvědomujeme.
NIKDY bych si nedovolila VĚŠTIT co bude a co ne!!!
Vždyť přece osud člověka není v rukou kartářky, ale toho člověka samotného... ach jo :-(
Asi budu dělat "osobní poradenství" aby se lidi nelekli, že jim chci vyložit karty...Ale všechny kartářky a osobní poradkyně by měly být totálně šťastné a spokojené, když mají ty osudy tak dobře v rukou, že si troufnou radit druhým. To ty jsi ?
Ty někoho TOTÁLNĚ šťastného znáš? Sem s ním
Není tady
Alyssa napsal(a):
Podle mě každá kartářka je hlavně dobrej psycholog. Většinou za ní jde člověk, když je v nějaké životní krizi, neví, jak dál. Stačí znát věk a rodinné zázemí a není tak těžké se trefit-problémy v práci, ve vztahu..do toho pasuje většinou každý.
Moje známá byla po těžkém rozchodu u kartářky. Přišla od ní celá nadšená a uklidněná, že prý si nemusí dělat starosti, protože sama nebude. Uteklo několik let, příští rok jí bude 40 a pořád je sama. Sedí doma a čeká, že si pro ní princ přijede, ale je v klidu, vždyť jí přece kartářka řekla, že sama nebude...
A nebude to taky chyba té známé - sedět doma a nic pro to nedělat, aby nebyla sama? :-)
Není tady