|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahoj holky....máte se fajn?....já ted dožehlila a za chviličku jdu do školky...ale odpoledne, jak Tomášek usne, tak hodím nohy nahoru a bude relax
Silwi přeji štastnou cestu a odpočinek aspon v rámci možností 
Beru to je úleva mít všechno běhání po doktorech za sebou...nás čeká zubař 1. prosince
já krupici dojídala včera po klukách....dneska dojíme s manžou jelita, zelí a brambory....a večer možná spáchám bramb. placky, uvidíme....ale já jsem ted dost ujetá na ovoce 
Není tady
Ahojky Fi, teď jsem si přečetla jsem rychlovku tvůj webík a co že to budeš mít za kočárek?
To by mi samotnou zajímalo, jestli něco takového existuje, i když už si dávám přes ruce, kočárek už máme koupený a schovaný 
Není tady
sylviik napsal(a):
Ahojky Fi, teď jsem si přečetla jsem rychlovku tvůj webík a co že to budeš mít za kočárek?
To by mi samotnou zajímalo, jestli něco takového existuje, i když už si dávám přes ruce, kočárek už máme koupený a schovaný
Silvii, nešpekuluj, ideální kočárek neexistuje, nakonec budeme mít Teutonii, protože jsem chtěla kočár do terénu, perfektně odpružený, přehazovací rukojeť, prostorná korba. Přední otáčecí kola o 360° jsem musela oželet. Teutonia sice má model, který má přehazovací rukojeť a zaroveň otáčecí kola, ale ovladatelnost je paradoxxně horší.
Budeme mít tuto barvu, akorát že kombinace červeno-černá je naopak = červená korba, černá vložná taška. http://www.teutonia.de/produkte/mistral … ral-s.html
A podvozek bude Mistral P, čili tento http://www.teutonia.de/produkte/mistral … ral-p.html nebo ho mám ještě tady http://nasemimi.myphotoalbum.com/view_p … p;id=kocik
Není tady
Jinak mě teda nová kolekce Teutonie neokouzlila co se týká barev potahů (třeba ta červená je nějaká jasnější, u staré kolekce byla tlumenější) a navíc u té korbičky zavedli nějaká prapodivná okénka po stranách - doufám že opravdu zahrnuli naši výrobu do staré kolekce, jak slíbili.
Není tady
Fi, taky vypadá super
My už máme ten i´coo a ten se mi zamlouvá moooc, dokonce i ta atypická rukojeť, jde s tím hrozně super řídit - no jo na kluky jsem měla polskou kombinaci. Já zase slevila z přehazovací rukojeti, na léto dokoupím slunečník v tmavě modré barvě a bude. A na podzim už nás stejně sporťák nemine, ten je pěkně prostorný
Já taky vyštrachala podvozky i´coo na rok 2009 a do toho bych nešla, má ty přední minikolečka
, ty opravdu nemusím, ten můj má 30-ti cm nafukovačky. Tady přeci jen ty terény stojí za .... 
Není tady
Ahoj, tak jdu tady na chvilku mrknout. Jsem dneska nějaká přešlá. Po obědě jsem si šla lehnout a vstávám teď. My máme na oběd bramborovy knedlíky plněný uzeným, koupila jsem už hotový takže je to rychlovka. Jinak tu krupici bych taky mohla jíst pořád, pěkně s čokoládkou nahoře
Moje babička dělá výbornou, má na to nějakej super recept.
Není tady
Myslíte všichni krupicovou kaši? Zrovna dneska mi do ní Míša lanařil, tak uvidíme, ale tatínek z ní má osypky
. My měli k obědu špenátek s br. knedlíkem, večeři ještě uvidím jestli bude studená něco vařená
, každopádně jsem si vyndala jahody z mrazáku a půjdu se vrhnout na pečení buchty, ať má Míša zítra na sváču a taťulda ráno k snídani. Kluci si hrajou vedle, no hrajou, zase piští, ale to je normál, nejspíš našli autíčko, který chtějí oba
Dopoledne jsme byli na návštěvě u stejně staré holčičky, jako je Patrik, taky se začli přetahovat, no Patrik je gentleman
, tak se chvilku nechal od holčičky převálcovávat, ale potom už ho to přestalo bavit, tak se na milou holčičku vrhnul a chtěl jí vytahat za uši
, no s maminkou jsme jen pozorovali
Yvet, vítej v klubu přešlých, taky bych si hned zalezla, jedině že bych ti ty dva poslala po síti
, ráno ještě v půl páté zvonil manžovi třikrát telefon z práce, potom už nezvonil prevít, měl pud sebezáchovy, letěl by z okna. 
Není tady
Silvii, mě přijde že to s těmi kočárky jde od 10 k 5, asi jsem konzerva. Pořád něco vylepšují tak, že už to není ani hezký, ani praktický. Třeba ty boční okýnka u teutonky - na co? co když pojedu po chodníku a budu mít slunce z boku? Popere to přímo dovnitř 
naštěstí mi už psali od dovozce že kočík tu bude za 2-3 týdny a že bude ještě z té loňské kolekce, uf uf! 
Není tady
Ahoj holčiny,
tak opět jedou kočárky, já jem už z toho naprosto vyřízená. Chci trojkolku (Cam Cortinu X3 evolution) , protože se mi prostě líbí a nějak se mi s ní dobře manévruje a hlavně jsem malýho vzrůstu, tak abych viděla, kam vůbec s kočárem jedu. NO, a skorotchýně mi to samozřejmě rozmlouvá , že mrňous kočár převrhne a že až bude mít nudli , tak ani na něj neuvidím, protože "prej" sporťák bude posazenej po směru, no a člověk nemá už tu sílu jí něco vyvracet. Dala jsem jí různý prospeky a odkazy na net a stejně pořád mele svou. No, ale jinak je fakt zlatá.
Holky, já teda nějak neujíždím na sladký, ale to maso, to je můj hrob, fakt jsem schopná sežrat i syrový maso (no a neni špatný). Zatím se mějte kecalky. Tak snad později bude někdo.
Není tady
Marti, můj favorit je taky cortina, a s tchyní mám stejnej problém. Oni ty starší ročníky prostě tyhle moderní kočárky neuznávají. Ale nejvíc s tím kočárkem budeš jezdit přece jenom ty, takže je tvoje svatý právo vybrat si kočár kterej bude vyhovovat hlavně tobě. Nic si z toho nedělej, moje tchyně taky dostane infarkt až ho uvidí
Já jsem jí narovinu řekla, že si vyberu podle sebe. A za druhé všechny komponenty na cortinu (hl. korba, sporťák i autosedačka) jdou nasadit po i proti směru jízdy, záleží na tobě, když budeš chtít na prcka vidět otočíš si ho čelem k sobě 
Já zase ujíždím na sladkým a můžu ho furt 
Není tady
Marti, do toho si prostě nenechej mluvit, prcek je Tvůj a Ty si rozhoduješ s manželem, co koupíte a co ne.....je prostě jiná doba, ustoupíš jednou a pak to pojede pořád dokola. Utni to hned ze začátku..... Moje máma měla taky připomínky proti kočáru, že se jí nelíbí a tak, tak jsem jí řekla, že s ním jezdit nemusí a hned byl klid.

Není tady
Marti, čekáš
ty nebo tchýně? Ty tak si vyber podle sebe a nenech si do ničeho kecat, ty musíš vědět, co se ti líbí a v čem chceš prcka vozit. Mě do toho teďka mami taky zkoušela mluvit, nejraději by bývala, abych koupila béžový
, ten je prý úžasný, no a to fakt nehrozilo ani nehrozí, tak se nedej. 
Yvet, taky mi jde otočit korbička pro i proti, takže paráda a na léto stejně pořídím slunečník abych nemusela pořád otáčet
A chutě jsou u nás taky různorodý, ale syrový maso bych asi nedala. 
Není tady
Holky, přesně tak jsem to myslela ( s tím kočárkem), ale ona si to nechá časem vysvětlit. Je to dost těžká podnikatelka, takže spíš dá na rady a doporučení. No, musí se na ní pomalu. Jinak se mi udělalo nějak blbě (hrozně blbě se mě dýchá a buší srdce). No a to jsem dneska byla pro razítko na plicním. No nevím, ale jdu radši spát, to bude nejlepší. Nebo je to s tý příšerný mlhy, co je tady, a tlak mám OK (měřila jsem se). Takže zatím se mějte bezva.
Není tady
Ahoj holky, jdu vás aspoň pozdravit, fakt vůbec nestíhám
, ale v práci vás občas aspoň čtu, abych věděla co se děje.
Zuzi ty už budeš chodit na předporodní kurz? Nebo na těhu cvičení? Nevím jestli jsem tomu dobře rozumněla. Já se přihlásila do předporodního kurzu včera a začnu docházet až 6.1. a je to na 6 hodin (hodina týdně), jsem na to docela zvědavá, je to přímo na Bulovce a je to spojený i s prohlídkou celého porodního odd. Tak doufám, že mně to víc nevyleká než uklidní
Tak se mějte krásně kočky a pozdravujte ty svoje prďolky v bříšku 
Jé a koukám, že už jsem poposkočila do 6. měsíce - to je fofr 
Upravil(a) Kotrmelína (5. 11. 2008 20:55)
Není tady
Kotr - gratuluju už k 6. měsíci!!!! 
no nic, byly tu ještě kámošky a bývalé kolegyně z práce, tak jsme podrbaly. Teď jsem dobalila manžela na cestu a v noci ve 4 vyráží... takže budu zase dva dny slaměná...
Ale to naštěstí není tak dlouho, to přežiju. Jdu se umýt a do hajan 
dobrou noc všem!!! ještě pár příspěvků a jdeme do nového! huráááááááá! 
Není tady
Dobré ranko!U nás je šílená mlha-to tady fakt dlouho nebylo
Jinak včera jsem neměla čas ani napsat,protože jsem pořád něco dělala a odpo jsme s Míšou udělaly 2 návštěvy z povinnosti.Večer jsem šla spát chvíli po malý,takže v půl osmé už jsem chrupkala,byla jsem uplně hotovson.
Není tady
Dobré ráno....jak se máte?...my měli včera celý den napilno...tak dneska fakt plánuju jenom relax, jen uvařím oběd...zlobí mě pravá strana bříška...asi vazy, tak nechci nic pokoušet 
Není tady