|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Berka napsal(a):
Ver - tak to mě mrzí... jak nám je dobře doma, když se můžem natáhnout, viď Zuzi?
Ale já jsem taky doma - mám tu akncelář a místo podnikání, ale prostě musím pracovat, zakázky se te´d jen hrnou... No, ale už to pomalu pro dnešek dokončuju, tak hurá... zadek si odpočine, půjdu se psama...
Není tady
Nic, přijede za chvíli mamina s dalším psem, tak tu bude zase smečka, naši dva a její malá, tak jdu odklidit rozbitné věci. paaaa
Není tady
Ahoj kecalky,
koukám, že máme novej byteček, tak hodně štěstíčka.
Holčiny s tou krví, já jsem byl aještě 4.6. dávat krev a pak jsem asi 14 dní na to otěhotněla, takže to bylo moje naposledy na dlouhou dobu. Musím říct, že to není tak strašný a že ženský toho vydržej víc , než chlapi.
Všem držím palce na kontroly, vyšetření a všechno, nějak jsem nepostřehla kam která razíte, ale randíčko bych si s váma dala taky, ale musíte dorazit aspoň do Prahy.
Všem marodům přeju bzrké uzdravení, mě se to zatím vyhnulo (doufám, že to přežiju, v práci frká a kašle každej).
Holky, dneska se sem už nedostanu, máme rozbitej jeden počítač a jsem vůbec ráda, že mi pustila Nikča.
Tak snad zítra, a ne aby jste toho zase nakecaly,vy drbny!!!!!!
Není tady
Ver - no, jo vlastně - Ty máš kancl doma... ale stejně pracuješ, jako kdybys seděla v práci, když toho máš tolik a to my nemusíme!!
ale aspoň Ti to zas rychleji ubíhá a hodí to i nějakou kačku - na rozdíl od nás na nemocenské, že...
Marti - to buď ráda, že se Ti to vyhýbá - i rýma v těhu je pěknej hnus, natož kašel, když se Ti natřásá i břicho..
tak hlavně, ať máte brzo spravenej pc 
Není tady
Beru,na zítřejší velký ultrazvuk ti držím pěstičky,určitě bude vše v pořádku.Jo a hlavně ať se malý prďola netočí k vám zády a hezky se ukáže.
Ať víme další pohlaví miminka.

Holky,u nás bylo dneska nádherně,fakt krásně teplo,tak jsme skoro celý odpo byly venku,prý poslední krásný sluneční den.Tak jsem zvědavá na zítra,jak bude.
Není tady
Rendi, děkuju!! a doufám!!! 
to já se plácala doma, slunko bylo až někdy od jedné dvou hod a pak jsem měla návštěvu..
Není tady
No u nás svítilo sluníčko od devíti ráno,tak třeba to zítra dojde k vám.
Tak jsem fakt zvědavá,co na vás zítra vykoukne.To nám dáš určitě vědět až někdy odpo,když půjdete na oběd a na kukanou,co?
Není tady
hmm, u nás byla právě dýl mlha... a zítra už hlásí zimu... 
jo, to já taky, ale myslím, že to bude, jak u vás 
asi až večer, chci si užít to, že vypadnu chvili z domu a manžel má dovču 
Není tady
Ivi, děkuju!!Budu na Tebe taky myslet a dám vědět a i Ty se ozvi, co a jak!
už aby to bylo za náma...

Není tady
Taky přeji hodně štěstí k zítřejším doktorům 
A téma odběry krve
já mám žíly parádní, ale jsem posera, odběr krve je pro mě hrozná představa. Stejně je to divný, když jsem si píchala do břicha při IVF mi tak nevadilo jako obyč odbět krve 
Není tady
Ahoj holky! Drzim na dnesek pesti a cekam dobre zvesti 
Není tady
Ahojky! 
Tak se k vám moc ráda přidávám a začátkem května už budu mezi maminkama 
Pro začátek bych potřebovala poradit s takovou technickou věcí. Kde najdu a jak si nastavím to obrázkové měřítko těhotenství? 
Předem díky a všem vám přeju hodně zdravíčka!

Není tady
Ahoj Lúthien, gratuluju k těhotenství 
návod na metřík najdeš tady: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=8330
Pokud chceš přidat na nástěnku mezi ostatní (první strana), tak se podívej jaké tam mají ostatní údaje a písni mi je sem nebo do soukromé pošty a já tě přidáím, teď na to mám i čas.
Není tady
Ahoj Rendi. Taky sme dnes hledali boty, ale zatim nenasli. Bud jsou kozesinove jako na Aljasku, nebo studene... Budeme hledat dal. Jinak se mame celkem dobre, dekuji za optani... co vy?
Není tady
Ahoj Luci. No kokretne my si docela uzivame slunicka. 
Není tady